Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

nafım ben cuma günü giremiem kilo bildirimimini şimdi yapım 62.9:)

tamam canımm bayanssulusmile

evett yaa özge nerelrdee iymiiii göremiyorum onuubilmiyorumkismile

özgenin bilgisayarında sorun var sanırım giremiyor siteye :çok üzgünüm: bende dün girememiştim ama yaptırdım ben onunki hallolmadı hala :gitme:

bu arada nasılsın demişsin onu alıntı yapmamışım

iyiyim canım sen nasılsın neden cuma günü giremeyeceksin ?

gece gelirimm cuma oda bildir geç olur nafffopuyorumnanaktan

canım benim günaydın sen bu saatlerde girermiydin Cuma bütün gün yoksun evde demek İyi bak kendine
günaydınn kuşum..girdimm bak cuma günüü geece girerim galibaaakaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile3 Bakma kız bende hazırcıyım severimde tadlarını ama yememek gerek. Hem bu çok kolay tarif tadı aynı oluyor kremalı gibi . Bu arada bişey dicemm :) knorun mantar makarna sosu o da çok güzel kaydirigubbakcemile3

geldi geldi geldi geldi bandım geldi çemberim geldi :))))))) rakibim kork benden :)))

ayyyy hadi hayırlısı olsun rakibim kaydirigubbakcemile2 hadi bakalımmm kim kimden korkacakk sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

günaydın herkeze

tünaydın canım olumunekankayizsmile

gece gelirimm cuma oda bildir geç olur nafffopuyorumnanaktan

anladım canım olumunekankayizsmile

evettt bende denedim onu lezzetliydi :roflol: :roflol: :roflol:

kızlar bir görüşmem var ordan yemeğe geçerim öyle gelirim haberiniz olsun

kaydirigubbakcemile5 Olsun cnm sen ayarla işlerinide.. Kardeşin sözlü mü nişanlımı
yok cnm ciidii düşündügü kız arkadaşıı ögretmen çıkcak kızz son sınıftaa daha...kardeşim memmurrrrkaydirigubbakcemile5

tmm cnm bende buralardayım
taamm cnm sen naptın dün geve olişe ereknmi çıktınızz ben netim koptuu giremedimm(bidahada
siz görürürsünüzz ben biitatlı tarfii koyum resimlide canınzz çeksin..diyet miyett poffff:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…