Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Salçalı, biberli yumurta (İlk defa yedim eşim kendine yapmıştı bende yedim . ık mık ettim önce ama fena değildi tadı )1 dilim beyaz ekmek (t.buğdayım bitmişti dilimim biraz kalındı biz ona 2 diyelim), Şekersiz çay

siz görürürsünüzz ben biitatlı tarfii koyum resimlide canınzz çeksin..diyet miyett poffff:roflol:

çok fenasınnn :roflol: :roflol::roflol:

neaamn gellcenn bakımmaklinialirimsmile

en geç 14:00 sositososito

salçalı duymuştum ama hiç denemedim :1ninca: afiyet olsun cnm kaydirigubbakcemile2

tmm cnm kolay gelsin ve afiyet olsun

sağol canım olumunekankayizsmile

o nasılll tadııı eşin nereleriii kuşum...şalçLIII ben hiç yemedimm
ç
çok fenasınnn :roflol: :roflol::roflol:ee nede olsa izmirliyizz azcık öyleyizz nafımm:roflol:

en geç 14:00 sositosositotamam geç kalmaaasırnaşık şey

sağol canım olumunekankayizsmile

tinkerbell2+seviyom seniii:asigim:

Kız ben gece bir ara dondurma yedim olalalayla lak lak ederken birde sonra bir pişmanlıkkk

tahminimden yarım saat erken geldim zemuszemus görüşme erken bitti hemen yemeğimi yedim geldim bende kaydirigubbakcemile2

öğle menüm

1 kepçe yeşil mercimek yemeği
haşlama kabak salatası
1 kaşık yoğurt
1 dilim tam tahıllı ekmek

şimdi şekersiz çay içiyorum

Çok güzel menün cnm afiyet olsun

herkese merhaba kızlar ben de bugün yaptıklarımı ve yediklerimi paylaşıyim sizlerleee
11de kalktım saat 11.15 te kahvaltımı yaptım
*1 dilim kepek ekmeği
*biraz light peynir üçgen şeklinde olanlardan
*birazcık domates opuyorumnanaktan
daha sonra saat 12.15 gibi 15 dakikalık egzersiz yaptım tüm vücut kaslarımı çalıştırdım ama aklinialirimsmile , saat 13.30'da yarım kase yarım yağlı yoğurtla bir adetten daha az elma yedim..
şuana kadar 200-250 kalori felan almışımdır,egzersizle yaktıklarımı da saymıyorum
saat 3 e kadar birşey yemeyeceğim daha sonra hazırlanıp erkek arkadaşımla gezmeye gideceğiz akşama kadar onunla olurum .. ama yine de yediklerime dikkat edeceğim.. ne olursa olsun 1200-1300 kaloriyi aşmamam lazımmm akannehir

Eda sen hala istedediğin kiloya gelmedin mi Bu kadar katı rejim uygulorsun zaten 1-2 kilo verecektin ne oldu kilon cnm şimdi

Eda sen hala istedediğin kiloya gelmedin mi Bu kadar katı rejim uygulorsun zaten 1-2 kilo verecektin ne oldu kilon cnm şimdi
canım tartımadım hiç,ama yanee yaklaşık 1 haftadır 1200 kaloriyi geçmiyorum ve gün içinde zaten bunun 200ünü yakıyorum,tahminim 48,3 felanımdır canım ama daha hala regl olamadım , rejimim gerçekten katımı yaaaaa neresi katı

çok katı hemde hepimiz söyledik Daha önce böyle adet düzensizliğin varmıydı yoksa rejimden sonra mı oldu

çok katı hemde hepimiz söyledik Daha önce böyle adet düzensizliğin varmıydı yoksa rejimden sonra mı oldu
canım yoktu rejimden önce düzensizliğim,ama burda herkes söylüyor artık düzgün yediğimi,meyve sebze protein felan ne gerekiyorsa alıyorum ve kendimi sıkmıyorummmm.. sadecee egzerisizimi ihmal etmeyerek 1200 kaloriyi geçmiyorum hepsi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…