- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #19.301
herkese merhaba kızlar ben de bugün yaptıklarımı ve yediklerimi paylaşıyim sizlerleee
11de kalktım saat 11.15 te kahvaltımı yaptım
*1 dilim kepek ekmeği
*biraz light peynir üçgen şeklinde olanlardan
*birazcık domates opuyorumnanaktan
daha sonra saat 12.15 gibi 15 dakikalık egzersiz yaptım tüm vücut kaslarımı çalıştırdım ama aklinialirimsmile , saat 13.30'da yarım kase yarım yağlı yoğurtla bir adetten daha az elma yedim..
şuana kadar 200-250 kalori felan almışımdır,egzersizle yaktıklarımı da saymıyorum
saat 3 e kadar birşey yemeyeceğim daha sonra hazırlanıp erkek arkadaşımla gezmeye gideceğiz akşama kadar onunla olurum .. ama yine de yediklerime dikkat edeceğim.. ne olursa olsun 1200-1300 kaloriyi aşmamam lazımmm akannehir
Kızlar krem sürüyormusunuz nemlendirici vücudunuza. Kilo alıp veriyoruz çünkü selülit çatlak olmaması için bu dönemde
Ben kaçıyorum öğle yemeğimi yiyeyim
Patlıcan yemeği, 1 kase yoğurt 1. dilim ekmek diye planladım
Görüşürüz
akannehir akannehir akannehir
sürmüyorum bilmiyorumkismile nasıl bir krem sürmem lazım canım tavsiyelerin varmı ? kaydirigubbakcemile2
afiyet olsun canım zemuszemus zemuszemus
noldu canım ? özel değilse tabi neden tartıştınız :kedi:
vallahi doğru söylüyosun canım eyvahedigeldismile
bi olala bi ben sempatiksalakcinni benim az kaldı 4-5 dilim kadar onuda eşimle yumurtalı yapar yerim zaten ama olalayı bilemem hehee sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
tesekkür ederimcnm bence sen akşam iş dönüşü spordan yemekle uğraşmaya vakit bulamadığından geçiriyosun akşamları böyle..
ama sana önemli bişi söylicem.. spor yaptığın için proteine biraz daha ağırlık ver.. mesela ızgara kolay bişi.. yap akşama bi göğüs ızgara yanınada yeşillikfalan koy meşhurdurizmirin otları bayanssulusmile hadi onu da ya yapamadın süt iç.. sabahları yumurta ye falan..yoksa disiplinin harika nafcım allah bozmasınn..
moralini düzeltiriz biz şekerimm
ben belki 6-7 yıldır kokuyor diye çemenli pastırma yemedim.. arada bi çemensizlerden aldım.. ama bu pastırmaları memleketten aldık çemensizi de yoktu.. markettekiler gibi berbat kokutmuyo ama..
valla bende de durum çok farklı değil biraz daha fazla var amaaz kaldııı :gitme:
görüşürüz cnm
sen maden suyu içiyodun ama canım öyle hatırladım yani?
sağol cnm . Hava çok sıcakken yapamadım ama ilk rejim dönemimde ben banyodan sonra bebe yağı mutlaka sürüyordum kuruyunca çünkü çatlak , selülit oluşmasına zemin hazırlıyor Özellikle basenlerde Bu gün yine başladım Susam yağı vardı geçen seneden kalma badem yağıyla karıştırdım onu sürüyorum şimdi. Aslında ben bunun birazda genetik olduğuna inanıyorum ama sık kilo almakta yapıyor Nemli tutmak lazım bedeni. Herhangi bir losyon nemlendiricide olabilir naf. bebe yağını ıslakken banyoda sürmek daha kolayıma geldiği için onu sürüyorum ben
maddi yönden de ona bağımlı olmasam hiç danışmam ama maalesaf mecburum
sağol cnm . Hava çok sıcakken yapamadım ama ilk rejim dönemimde ben banyodan sonra bebe yağı mutlaka sürüyordum kuruyunca çünkü çatlak , selülit oluşmasına zemin hazırlıyor Özellikle basenlerde Bu gün yine başladım Susam yağı vardı geçen seneden kalma badem yağıyla karıştırdım onu sürüyorum şimdi. Aslında ben bunun birazda genetik olduğuna inanıyorum ama sık kilo almakta yapıyor Nemli tutmak lazım bedeni. Herhangi bir losyon nemlendiricide olabilir naf. bebe yağını ıslakken banyoda sürmek daha kolayıma geldiği için onu sürüyorum ben
size bahsetmiştim açıköğretim okuyacam diye kayıtlar basladı bizimki hiç sormuyo naptın felan diye ben aksam açtım konuyu kayıt yaptırcam diye esimde bana boşver çocuklarla nasıl yapcan felan dyince ben cok sinirlendim küstüm oda sabah küstüğüm için tartısma baslattı sebebi bu ama o baska konularda actı böyle işte
görümcem geldi sabah kahvaltıya yeni girebildim bende ama şuan kimse gözükmüyo
maddi yönden de ona bağımlı olmasam hiç danışmam ama maalesaf mecburum
ya benim kızdığım asıl konu senelerdir bana sınava gir oku felan diyen kendisiydi şimdi böyle demesi beni sinirlendiriyo
çocukların kaç yaşında canım bilmiyorumkismile
çalışma durumun varsa çalış derim ben sana kaydirigubbakcemile5
işler ciddiye binince gerçekten isteyip istemediğini sorgulamıştır belki canım :hulya:
düşüncelerini kestiremiyorum bende ben biraz surat yapınca sen istiyosan yaptırırız felan dedi ama öylesine işte gercekten isteyerek demedi
küçük 8 yasında yazmısım yanlış olmus 3 yasındaydı
aman neyse kızlar sizleri sorunlarımla sıkmayayım tesekkür ederim ilgilendiğiniz için sabahki sinirim kalmadı zaten pek
üfffffff bize elktrik parası geldi 425 tl 3 ylık 3 aydır gelmiyodu sürekli gidip söylüyoduk gelip bakıyolar ama normal bişey yok diyolardı şimdi geldi 3 ay sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?