Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

akannehir akannehir akannehir

Kızlar krem sürüyormusunuz nemlendirici vücudunuza. Kilo alıp veriyoruz çünkü selülit çatlak olmaması için bu dönemde

sürmüyorum bilmiyorumkismile nasıl bir krem sürmem lazım canım tavsiyelerin varmı ? kaydirigubbakcemile2

Ben kaçıyorum öğle yemeğimi yiyeyim
Patlıcan yemeği, 1 kase yoğurt 1. dilim ekmek diye planladım
Görüşürüz

afiyet olsun canım zemuszemus zemuszemus

akannehir akannehir akannehir

sürmüyorum bilmiyorumkismile nasıl bir krem sürmem lazım canım tavsiyelerin varmı ? kaydirigubbakcemile2

afiyet olsun canım zemuszemus zemuszemus

sağol cnm . Hava çok sıcakken yapamadım ama ilk rejim dönemimde ben banyodan sonra bebe yağı mutlaka sürüyordum kuruyunca çünkü çatlak , selülit oluşmasına zemin hazırlıyor Özellikle basenlerde Bu gün yine başladım Susam yağı vardı geçen seneden kalma badem yağıyla karıştırdım onu sürüyorum şimdi. Aslında ben bunun birazda genetik olduğuna inanıyorum ama sık kilo almakta yapıyor Nemli tutmak lazım bedeni. Herhangi bir losyon nemlendiricide olabilir naf. bebe yağını ıslakken banyoda sürmek daha kolayıma geldiği için onu sürüyorum ben

size bahsetmiştim açıköğretim okuyacam diye kayıtlar basladı bizimki hiç sormuyo naptın felan diye ben aksam açtım konuyu kayıt yaptırcam diye esimde bana boşver çocuklarla nasıl yapcan felan dyince ben cok sinirlendim küstüm oda sabah küstüğüm için tartısma baslattı sebebi bu ama o baska konularda actı böyle işte
tesekkür ederim

benim cildimde çok kuru yaa

Boşver asyacım erkekler böyle eminim hepimizin ki böyledir basit sebepten başlar eski tartışmalar açılır sen yap kayıdını kaçırma

bebe yağı süper bende var bir dönem kullanıyordum sempatiksalakcinni vücut losyonumda var benim ondan da sürerim kaydirigubbakcemile2

ahh ahh bekarken her banyodan sonra sürüyodum şimdi pehhhhh alsanaalsanasmile

sağol canım opuyorumnanaktan

takma kafana canım benimm yaptır kaydını başarırsın sen olumunekankayizsmile

görümcem geldi sabah kahvaltıya yeni girebildim bende ama şuan kimse gözükmüyo

ben buralardayım ama spor bölümüne bakınıyordum kaydirigubbakcemile2

kusura bakma telefondaydım yazamadım :kedi:

düşüncelerini kestiremiyorum bende ben biraz surat yapınca sen istiyosan yaptırırız felan dedi ama öylesine işte gercekten isteyerek demedi

senin istediğin kadar istemez zaten canım benimm erkek iştee :umursamaz:

küçük 8 yasında yazmısım yanlış olmus 3 yasındaydı

evet küçükmüş daha :ecrin_bebek:

aman neyse kızlar sizleri sorunlarımla sıkmayayım tesekkür ederim ilgilendiğiniz için sabahki sinirim kalmadı zaten pek

estafurullah olurmu öyle şeyy bizimde sıkıntımız olur yarın öbürgün paylaşıcaz tabikidee opuyorumnanaktan :kedi: olumunekankayizsmile

üfffffff bize elktrik parası geldi 425 tl 3 ylık 3 aydır gelmiyodu sürekli gidip söylüyoduk gelip bakıyolar ama normal bişey yok diyolardı şimdi geldi 3 ay sonra

üfffffff bize elktrik parası geldi 425 tl 3 ylık 3 aydır gelmiyodu sürekli gidip söylüyoduk gelip bakıyolar ama normal bişey yok diyolardı şimdi geldi 3 ay sonra

:1shok: :1shok:

toplu ödemek çok zor yaaaaaa o ne öylee akannehir akannehir

bizde her ay 200 ödüyoruz bu ay 150 filan gelmişş şaşırdım az gelmiş diye sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…