Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

merve görmedenn size gülegüle diyorum ben sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

ilgilenen olursa araştırır zaten bilgiler için teşekkürler gamyoncuiremsu

Biz çok kalabalıktık ne oldu böyle ...bayramdı seyrandı bitti Koca yaz geçti nerde diğerleri
Özgenin bilgisayar sorunu bu günde çözülmedi galiba

:1shok: :1shok:

toplu ödemek çok zor yaaaaaa o ne öylee akannehir akannehir

bizde her ay 200 ödüyoruz bu ay 150 filan gelmişş şaşırdım az gelmiş diye sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
aaaaaaaa ne kadar cok geliyo öyle her ay çok fazla bize en fazla 50 60 geldiği için bu faturaya şaşkınlıkla baktım
merve görmedenn size gülegüle diyorum ben sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

ilgilenen olursa araştırır zaten bilgiler için teşekkürler gamyoncuiremsu

:roflol::roflol::roflol:

yine mi akannehir

aaaaaaaa ne kadar cok geliyo öyle her ay çok fazla bize en fazla 50 60 geldiği için bu faturaya şaşkınlıkla baktım

:roflol::roflol::roflol:

hayatım eşim sağolsunn klima akşam 7 de bir başlıyor çalışmaya sabah 8-9 a kadar kapanmıyor hatta aralıksız 3-4 gün çalıştığını bilirimmm sempatiksalakcinni

birde benim salondaki avizem led ampulle çalışıyor o da çok yakıyor sempatiksalakcinni

buzdolabı,dondurucu,ütü,çamaşır makinası derkenn normal geliyo bana kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Biz çok kalabalıktık ne oldu böyle ...bayramdı seyrandı bitti Koca yaz geçti nerde diğerleri
Özgenin bilgisayar sorunu bu günde çözülmedi galiba

kimse uğramaz oldu alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile

evet canım çözülemedi henüz biz artık mailleşiyoruz :kedi: gerçi normalde de mailleşiyoduk sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

yine mi akannehir

:roflol: :roflol:

Banyoda da şofben benim birde

bu ne demek ki :uhm:

ben akşama biber dolması yapcam cacık ve çorba yapcam

vayy güzelmişş cokacimcoook

ben ne yerim hiçbir fikrim yok çünkü evde yemek yok sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

eşim olmadı mı yemek yapmak istemiyor canım :kedi: bakalım ayarlıcam bişeyler boshayallersmile

dizinin sonu feciydi ay çok kötü bişey İzlememek mümkün de değil bütün hafta nerdeyse tekrarını verdi

evet yaaa kafamçokkarıştı

bizimkinin işleri çok yoğun bu günlerde 11 de felan geliyo ama bugün kesin erken gelir diye bi his var içimde ben diziye bakcam ya

öyle olur zaten canım sempatiksalakcinni

bende mantar çorbası yapıcam yapmam lazım zaten bozulmadan Birde kısır istiyor cnm dün gece aklıma düştü yapsam diyorum yerimseniben

kısırrrrrrr cokacimcoook

ayy çok severimm cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…