- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #19.321
Arkadaşlar, kavitasyon denen bir yöntem var ve ciddi anlamda anlık bölgesel incelme sağlıyor. 40 dakikada istediğiniz bölgeden 1-13 cm. arasında incelme sağlıyorsunuz. Anında sonucu görüyorsunuz hem de ağrısız acısız! Tavsiye edebileceğim merkez, MYOFLEX. İstanbul'da her iki yakada da şubesi var. Tel: 0.212.343 01 02. Sakın kilolarınız moralinizi bozmasın, çareler tükenmez.
Sevgiler, Ebru
aaaaaaaa ne kadar cok geliyo öyle her ay çok fazla bize en fazla 50 60 geldiği için bu faturaya şaşkınlıkla baktım:1shok: :1shok:
toplu ödemek çok zor yaaaaaa o ne öylee akannehir akannehir
bizde her ay 200 ödüyoruz bu ay 150 filan gelmişş şaşırdım az gelmiş diye sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
merve görmedenn size gülegüle diyorum ben sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
ilgilenen olursa araştırır zaten bilgiler için teşekkürler gamyoncuiremsu
Arkadaşlar, kavitasyon denen bir yöntem var ve ciddi anlamda anlık bölgesel incelme sağlıyor. 40 dakikada istediğiniz bölgeden 1-13 cm. arasında incelme sağlıyorsunuz. Anında sonucu görüyorsunuz hem de ağrısız acısız! Tavsiye edebileceğim merkez, MYOFLEX. İstanbul'da her iki yakada da şubesi var. Tel: 0.212.343 01 02. Sakın kilolarınız moralinizi bozmasın, çareler tükenmez.
Sevgiler, Ebru
aaaaaaaa ne kadar cok geliyo öyle her ay çok fazla bize en fazla 50 60 geldiği için bu faturaya şaşkınlıkla baktım
:roflol::roflol::roflol:
Biz çok kalabalıktık ne oldu böyle ...bayramdı seyrandı bitti Koca yaz geçti nerde diğerleri
Özgenin bilgisayar sorunu bu günde çözülmedi galiba
yine mi akannehir
fatma gülün sucu ne diziyi izlediniz mi kızlar
hımmmmmmmmmm sizde klima var tabii o yüzden o kadar fazla
evettt bu akşam 2. bölüm bakalım ne olucakkk
evet canım olumunekankayizsmile
evettttt izlemezmiyimm sempatiksalakcinni ama sonunda çok sinir oldum alsanaalsanasmile
bu bölümü merakla bekliyorum guclubacismile
inş. eşim geç gelirde bakarım yoksa o kurtlar vadisine bakar
benim ki allahtan unuttu onu artık bir ara seyrederdi
ben akşama biber dolması yapcam cacık ve çorba yapcam
Banyoda da şofben benim birde
ben akşama biber dolması yapcam cacık ve çorba yapcam
dizinin sonu feciydi ay çok kötü bişey İzlememek mümkün de değil bütün hafta nerdeyse tekrarını verdi
bizimkinin işleri çok yoğun bu günlerde 11 de felan geliyo ama bugün kesin erken gelir diye bi his var içimde ben diziye bakcam ya
bende mantar çorbası yapıcam yapmam lazım zaten bozulmadan Birde kısır istiyor cnm dün gece aklıma düştü yapsam diyorum yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?