Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

bilmiyorumkismile neden anlamadın cnm Asya klimalı sizin evler birde diyince, evet birde elektrikli şofben var demek istedim :)) fatura ondan yüksek geliyorbenim demek istedim

bilmiyorumkismile neden anlamadın cnm Asya klimalı sizin evler birde diyince, evet birde elektrikli şofben var demek istedim :)) fatura ondan yüksek geliyorbenim demek istedim

hıııı tamamm şimdi anladım canım kaydirigubbakcemile3

bende kombi var boshayallersmile

:roflol: amann kızlar çoklu alıntı yapmaya çalışmışım biri çıkmamış farkında değilim diziyle olana yazmışım şimdi gördüm

hele kısın ıspanak sevmez pırasa sevmez ne yapcağımı şaşırıyorum valla bazen diyorum beğenmiyosan git dısarda ye öyle gel eve diyorum

sebze de bende çok zorlanıyorum çok seçiyor benim eşimde. Ben soruyorum artık ne istiyorsun ne yapalım diyee 3-4 gibi Paşa alsanaalsanasmile arıyıp söylüyor

bir kaseyle durulmuyor şekerim mercimek köfteden biliyorum cokacimcoook naf bu hareketler çok zor nasıl yapacağız bizzzz ben beceremiyorum akannehir

kaloriler hakkında hiç bi fikrim yok ama olsa 3 kase yerim herhalde sonrada mide ağrısında kıvranırımsempatiksalakcinnibi kase kendin için bi kase benim için ye
yapıyımm ya yarında tarı günü eyvahedigeldismile. Yapıcam ama. Zevkle yerim senin içinde Keşke aynı şehirlerde otursak hepimiz.
en azından o söylüyomus sunu yap diye beni ne yapacağımı düşünmek deli ediyo

Çok zor evet. Bazen unutuyor aramayı mesela o zaman yapmıyorum yok mu diyince de nebiliyim aramadın söylemedin bişey diyorummm bende kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…