- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #19.341
kaydirigubbakcemile3 Evet hep öyle olurbizimkinin işleri çok yoğun bu günlerde 11 de felan geliyo ama bugün kesin erken gelir diye bi his var içimde ben diziye bakcam ya
dizinin sonu feciydi ay çok kötü bişey İzlememek mümkün de değil bütün hafta nerdeyse tekrarını verdi
kaydirigubbakcemile3 Evet hep öyle olur
birde üstüne çok açım derler
bunu bende anlamadımBanyoda da şofben benim birde
bende mantar çorbası yapıcam yapmam lazım zaten bozulmadan Birde kısır istiyor cnm dün gece aklıma düştü yapsam diyorum yerimseniben
bu ne demek ki :uhm:
vayy güzelmişş cokacimcoook
ben ne yerim hiçbir fikrim yok çünkü evde yemek yok sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
eşim olmadı mı yemek yapmak istemiyor canım :kedi: bakalım ayarlıcam bişeyler boshayallersmile
bilmiyorumkismile neden anlamadın cnm Asya klimalı sizin evler birde diyince, evet birde elektrikli şofben var demek istedim :)) fatura ondan yüksek geliyorbenim demek istedim
benimki hep aç gelir zaten bide yemek beğenmezalsanaalsanasmile
:roflol: amann kızlar çoklu alıntı yapmaya çalışmışım biri çıkmamış farkında değilim diziyle olana yazmışım şimdi gördüm
hımmmmmmmmmm sizde klima var tabii o yüzden o kadar fazla
beğenmiyosan kendin yap diceksin aslında :mymeka: ama denmiyor işte şakkıdı
hele kısın ıspanak sevmez pırasa sevmez ne yapcağımı şaşırıyorum valla bazen diyorum beğenmiyosan git dısarda ye öyle gel eve diyorum
nedersiniz yapsam mı kısır kalorisi hakkında bilgim yok , bir kaseyle yetinebilirmiyim acaba :uhm:
sebze de bende çok zorlanıyorum çok seçiyor benim eşimde. Ben soruyorum artık ne istiyorsun ne yapalım diyee 3-4 gibi Paşa alsanaalsanasmile arıyıp söylüyor
yapıyımm ya yarında tarı günü eyvahedigeldismile. Yapıcam ama. Zevkle yerim senin içinde Keşke aynı şehirlerde otursak hepimiz.kaloriler hakkında hiç bi fikrim yok ama olsa 3 kase yerim herhalde sonrada mide ağrısında kıvranırımsempatiksalakcinnibi kase kendin için bi kase benim için ye
en azından o söylüyomus sunu yap diye beni ne yapacağımı düşünmek deli ediyo
kızlar ben cıkıyorum yemek işine girişiyim görüşürüz kendinize iyi bakın öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?