- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #19.361
hele kısın ıspanak sevmez pırasa sevmez ne yapcağımı şaşırıyorum valla bazen diyorum beğenmiyosan git dısarda ye öyle gel eve diyorum
nedersiniz yapsam mı kısır kalorisi hakkında bilgim yok , bir kaseyle yetinebilirmiyim acaba :uhm:
sebze de bende çok zorlanıyorum çok seçiyor benim eşimde. Ben soruyorum artık ne istiyorsun ne yapalım diyee 3-4 gibi Paşa alsanaalsanasmile arıyıp söylüyor
kaloriler hakkında hiç bi fikrim yok ama olsa 3 kase yerim herhalde sonrada mide ağrısında kıvranırımsempatiksalakcinnibi kase kendin için bi kase benim için ye
kızlar ben cıkıyorum yemek işine girişiyim görüşürüz kendinize iyi bakın öptüm
bir kaseyle durulmuyor şekerim mercimek köfteden biliyorum cokacimcoook naf bu hareketler çok zor nasıl yapacağız bizzzz ben beceremiyorum akannehir
Duramıycam biliyorum 1 kaseyle ama yapıcam boshayallersmile fikrimi değiştirmeden gidiyimmm yıkayım yeşillikleri.
Görüşüz kızlar
evet ya keşke aynı şehirde oturuyo olsaydıkyapıyımm ya yarında tarı günü eyvahedigeldismile. Yapıcam ama. Zevkle yerim senin içinde Keşke aynı şehirlerde otursak hepimiz.
Çok zor evet. Bazen unutuyor aramayı mesela o zaman yapmıyorum yok mu diyince de nebiliyim aramadın söylemedin bişey diyorummm bende kaydirigubbakcemile3
kızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar yarın görüşmek üzere
aiyet olsunnBende seni canımmm :1hug:
:asigim:
Aslında menemen gibiydi tadı. Ne biliyim ben nerden öğrendiyse artık :)) İstanbullu arnavutluk da var dedesinde ilk defa yedim bende fena değildi ama
olumunekankayizsmiledimii öylee sırnaşık şey
tahminimden yarım saat erken geldim zemuszemus görüşme erken bitti hemen yemeğimi yedim geldim bende kaydirigubbakcemile2
öğle menüm
1 kepçe yeşil mercimek yemeği
haşlama kabak salatası
1 kaşık yoğurt
1 dilim tam tahıllı ekmek
şimdi şekersiz çay içiyorum
buğünkü menüü sabha kahvaltıı
ögeln 3 adet çigköfte.yarımkumru 3 kaşık profotil
akşam nohuyt yemegi bulgur pilavı salata
çay çook yedimmmakannehir
:) Çok yemiş gibi gözüküyorsun yazınca ama yarım yarım yemişsin sanki tatlım.
ii geceler kızlar dicem ama tek başımayım sanırımtopikte...kimse yok şuanda
evtt kuşum yarım hepsiii bi ısıırık:)):lepi:
aslına bakrsın 1 kiloya yakın veridmmŞeniz Haftaya atak bekliyorum senden ona göre Kışda geliyor zaten. zayıflamamız lazım lahana gibi kalın giyip daha şişman durucaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?