Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

hele kısın ıspanak sevmez pırasa sevmez ne yapcağımı şaşırıyorum valla bazen diyorum beğenmiyosan git dısarda ye öyle gel eve diyorum

yemek seçiyorsa işin zor vallahi canım sempatiksalakcinni

nedersiniz yapsam mı kısır kalorisi hakkında bilgim yok , bir kaseyle yetinebilirmiyim acaba :uhm:

yağsız yap canım öyle olmaz mı boshayallersmile

sebze de bende çok zorlanıyorum çok seçiyor benim eşimde. Ben soruyorum artık ne istiyorsun ne yapalım diyee 3-4 gibi Paşa alsanaalsanasmile arıyıp söylüyor

ohhh valla ne güzell sempatiksalakcinni biz istesek yapmazlar boshayallersmile

kaloriler hakkında hiç bi fikrim yok ama olsa 3 kase yerim herhalde sonrada mide ağrısında kıvranırımsempatiksalakcinnibi kase kendin için bi kase benim için ye

benim içinde ye sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

kızlar ben cıkıyorum yemek işine girişiyim görüşürüz kendinize iyi bakın öptüm

tamam canım gülegüle sende dikkat et kendine öptüm opuyorumnanaktan

bir kaseyle durulmuyor şekerim mercimek köfteden biliyorum cokacimcoook naf bu hareketler çok zor nasıl yapacağız bizzzz ben beceremiyorum akannehir

canım ben yapıyorum toplu olan hareketlere dün başladım ama 5-10 dk yaptım bugün tamamını yapmak istiyorum olumunekankayizsmile

evet ya keşke aynı şehirde oturuyo olsaydık
yemek yapmassam evdeki kavgayı gör sen
kızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar yarın görüşmek üzere

güle güle

selammm işyerinden giremiyorum internete giriyor ama kk ya giremiyor bilgi işleme söyledim sitede sorun var dediler dışardan girilebiliyor ama dedim bakmışlar ve bir sorunla karşılaşmışlar o sorunu halletmeye çalışıyoruz dedi umarım hallederler yoksa veda etmek zorunda kalacağım

evde de çocuk yüzünden bakamıyorum çünkü bu arada beni soran arkadaşlara çok teşekkür ederim beni düşündükleri için hepinizi çok seviyorum opuyorumnanaktan

ya arkadaşlar iyi ki böyle bir kadın paylaşım sitesi var..ve biz burda buluştuk...olumunekankayizsmile benimle aynı dertten muzdarip arkadaşların oldugunu bilmek inanın öyle hafifletiyor ki yükümü...yani en azından yalnızlık hissinden kurtuluyor insan bir nebze olsun..ne kadar neşeli de olsan içinde şişman olmanın verdiği sıkıntı oluyor hep.ve etrafınızda herkes zayıfsa bir de...kimseyle paylaşamıyorsun ve sebepsiz hırçınlıklar başlıyo.ama burda başarı öyküleriyle bilenip,içimizi boşaltabilmenin verdiği rahatlıkla hafifleyip,kilolardan kurtulacağız inş.onları denize dökeceğiz...opuyorumnanaktan:enbuyukkk:

Bende seni canımmm :1hug:

:asigim:
Aslında menemen gibiydi tadı. Ne biliyim ben nerden öğrendiyse artık :)) İstanbullu arnavutluk da var dedesinde ilk defa yedim bende fena değildi ama
aiyet olsunn
dimii öylee sırnaşık şey
olumunekankayizsmile

nafım güzel menüüü:dance:

buğünkü menüü sabha kahvaltıı
ögeln 3 adet çigköfte.yarımkumru 3 kaşık profotil
akşam nohuyt yemegi bulgur pilavı salata
çay çook yedimmmakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…