- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #19.381
:roflol::roflol:site çok tutuk yavaşladı sayfa ilerlemiyor oyun oynuyorum çin işkencesi oldu
aslına bakrsın 1 kiloya yakın veridmm
ama tabiii daha hedefe çok varr:bbo:
:roflol::roflol:
Olsun 1 kilo az mı Bu hafta mı verdin peki kuşum
kaydirigubbakcemile5 öyle değil mi ama çok kötü
evtt kuuzm 63.8den düştüm:)vereliniortak
Kurabiye mi bu melis şekli çok güzel desenli
hani bahsetmiştim yaa 1hafta önce yapptıgımm fincan kek o bu ekle demiştin ya.
FİNCANDA KEKhee tmm resimi büyütemediğim için net seçemedim Bunu dilimledin mi peki.. Ben büyük dankek gibi gözümde canlandırmışım
haa fırın kulanmadım 20 dak tencere kapagında pişiyorrr.bende bu tarifi komşumdan aldım....geçöen senee
fincanı yağlıyorsun tabi dimi. Tencere kapağı derken bilmiyorumkismile fırına koymuyormusun fincanları
cnm yagladıgın fincan içine önce sadeeyii ortasında kaakoluyu döküp bidigimiz geniş bi tencerey eiçi sıcak su dolu ollcak tabii dizizyozzz tencerenin kapagını büyük bi bezle temiz sarııoyzz yüksek ateşete pişircen böyle kuşummmmolumunekankayizsmileama yapma sen diyettesinalkisalkisalkis
cmnn iyygeclerrrr kuşummmmmopuyorumnanaktanaaa yapıyım bir kez . Yeni şeyleri denemeyi severim bak 1 kere yaparım sonra yapmam :roflol: :roflol:heee ten hepp herşey 1 kezden oluyorrraklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
bayağı değişikmiş bu arada yapılışı tencerenin içine su koyup falan yerimseniben
cmnn iyygeclerrrr kuşummmmmopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?