- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #19.401
evde de çocuk yüzünden bakamıyorum çünkü bu arada beni soran arkadaşlara çok teşekkür ederim beni düşündükleri için hepinizi çok seviyorum opuyorumnanaktan
ya arkadaşlar iyi ki böyle bir kadın paylaşım sitesi var..ve biz burda buluştuk...olumunekankayizsmile benimle aynı dertten muzdarip arkadaşların oldugunu bilmek inanın öyle hafifletiyor ki yükümü...yani en azından yalnızlık hissinden kurtuluyor insan bir nebze olsun..ne kadar neşeli de olsan içinde şişman olmanın verdiği sıkıntı oluyor hep.ve etrafınızda herkes zayıfsa bir de...kimseyle paylaşamıyorsun ve sebepsiz hırçınlıklar başlıyo.ama burda başarı öyküleriyle bilenip,içimizi boşaltabilmenin verdiği rahatlıkla hafifleyip,kilolardan kurtulacağız inş.onları denize dökeceğiz...opuyorumnanaktan:enbuyukkk:
buğünkü menüü sabha kahvaltıı
ögeln 3 adet çigköfte.yarımkumru 3 kaşık profotil
akşam nohuyt yemegi bulgur pilavı salata
çay çook yedimmmakannehir
günaydın kızlar ben dün akşam diyeti bozdummmmm mafoldumben
hamsi aldım akşam giderken geçen senede hiç yememiştim çok özlemişim kızartmasını yaptım yanınada soğan salatası koca bir tabak gitti gözünün yaşına bakmadan kızartma zaten yağlıydı üstüne üstük balıkda yağlıymış akşam mide fesatı geçiriyordum neredeyse senağlama
sabah diyete kaldığım yerden devam tabi 1 tost 1 bardak çay
bu arada bildirimi yapayım nafcım 63,3
kilo bildirimimi yapıyorumm sempatiksalakcinni
68 kiloyum kızlarrrrrrr 1.200 gr vermişimm :lepi: :lepi:
kilo bildirimimi yapıyorumm sempatiksalakcinni
günaydın arkadaslar ay unutmusum bugün cuma olduğunu sabah açken tartılmadım yaaaaaaaaaaaaaa
şimdi tartıldım kıyafetle ve kahvaltımı yapmıstım 59 kilo
günaydın canım olumunekankayizsmile
bari cıbıl tartılsaydın kız :kedi:
süpersin şekerim ben dün akşam bandla çalıştım 10 dakikalık seanlardan 3 tane yapabildim bacak kaslarım çok güçsüzmüş onu anladım akşam tekrar yapacağım artırmam lazım süreyi
çok güzel tebrikler canım:lepi:
dur bide öyle tartılıyım
58.700 çıktı kahvaltıda yapmıstım sen beni 58.500 olarak kaydet canım
bencede en azından 500 gr almısım derim:roflol:
nescafe içiyorum şimdi isteyen varmı?
sempatiksalakcinni delikafadulden naaaafff çok yaşa emi ne güldüm sabah sabah hee hihoyyytmerve görmedenn size gülegüle diyorum ben sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
ilgilenen olursa araştırır zaten bilgiler için teşekkürler gamyoncuiremsu
hihoyyyt :teytey: :dance: vaaayyy tebriklerr bacıımmm süpersin valla.sporun acayip faydası var yaaakilo bildirimimi yapıyorumm sempatiksalakcinni
58.700 çıktı kahvaltıda yapmıstım sen beni 58.500 olarak kaydet canım
Bir kahve hastası olarak size iki tane metin yazıcam..
İlki Ender Saraç'tan;
KAHVE TUTKUNLARINA
Çok içilen kahvenin yağ yakımını zorlaştırdığını sizlere yazmıştım. Latte’nin de 267 kalori olduğunu, mümkün olduğu kadar aromasız ve kremasız kahve içmenizi önermiştim. Ancak gelen tepkilerden anlıyorum ki kahve pek çok kişinin vazgeçilmezi. Kahvenin zararını en aza indirmek için işte önerilerim:
1- Günde 1 kahve eğer çok seviyorsanız 2 kahveyi geçmemeye çalışın.
2- Şeker atmayın. Şekerden vazgeçemeyenler pek önermesem de tatlandırıcı kullanabilir.
3- Kahve idrar söktürücü etki de yaptığından içtiğiniz kahvenin sıvı ihtiyacınızı karşıladığını sanmayın. Çünkü koyu çay ve kahve hacimlerinin 2.5 misli kadarını da bedenden atarlar. Geleneksel Türk kahve içiminde adet olan kahvenin yanında su getirilmesi ve üzerine su içilmesi adeti de doğru bir gerçeği içerir.
4- Hangi kahveyi içmeliyiz? Madem ki kahve daha çok keyif içeceği. O halde en sevdiğiniz kahve türünü aşırı koyu ve şekerli olmadan içebilirsiniz. Ama kahvede favorim içinde kahvenin kendisinin erimediği, sadece aromasını verdiği Türk kahvesi. İyi ve kaliteli filtre kahveler ya da espresso da uygun olabilir. Kahveyi içerken içinde kahve dışında başka bir kimyasal madde ya da katkı olup olmadığına bakın. Kahveyi suyla karıştırdıktan sonra bardağı ışıklı bir yüzeye tutun ve üzerinde herhangi başka renk özellikle de gökkuşağı gibi bir veren madde çıkıyor mu kontrol edin.
5- Aşırıya kaçmadığınız sürece kahve için. Çünkü vücut herhangi bir maddeyi çok zevk alarak ve istekle tüketiyorsa o maddenin zarar verici etkisi azalır, şifa verici kısmı ise artar.
6- Kahveyi sütsüz içemeyenler tercihen 1 çorba kaşığı kadar yağsız süt koyabilirler. Ama yağlı kremalar veya yağlı süt tozlarını önermiyorum.
Yeni kahveler yolda
Ülkemizde de artık daha sağlıklı kahve çeşitlerini piyasada bulabileceğiz. Suda eriyen hazır kahvelere yeni ve sağlıklı formüller ekleniyor. Nasıl ki çayın işlemden geçmemiş hali olan yeşil çay, çok fazla miktarda ve aşırı koyu içilmediği takdirde siyah çaya göre daha sağlıklıysa, şimdi de içinde yeşil kahve çekirdekleri olan hazır kahveler geliyor.
Aynı zamanda yine hazır bir başka kahve cinsi de lifli ve probiyotikli olacak. Bu kahve bağırsakları çalıştırmaya yardımcı olacak ve bağırsak florasını koruyacak.
Anti oksidan özelliği yüksek bir başka hazır kahve çeşidi de yine yeni çıkacak olan üzüm çekirdek özlü kahve. Üzüm çekirdeği bilindiği gibi güçlü bir anti oksidandır. Anlaşılan o ki, yüksek anti oksidan içeren ve bağırsak çalışmasını destekleyen yeni ürünlerle kahve keyfimiz devam edecek.
Kaynak
İkincisi;
KAHVE: Yapılan tüm araştırmalar kahvede bulunan maddelerin yağ yakımını hızlandırdığı yönünde. Bunun yanı sıra vücudun ısısını yükselterek kan basıncını da yükseltiyor. Böylece kan dolaşımı hızlanıyor ve zararlı maddeler dışarıya daha kolay atılıyor.
Kaynak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?