Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

hehee vallahii kız cevap vermeden kaçtı demek ki namın yürüyor canım sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni :roflol: :roflol:

sağol mervecimmm sempatiksalakcinni evet sporun yararını gördüm kaydirigubbakcemile2 birde ilaçları bırakmıştım hafta başından itibaren tekrar başlıycam ilaçlara ve aynı spor ile devam edicem bakalım ilacın etkisi ne olacak eyvahedigeldismile

kızlar hepinize günaydın.yatapımı toparlayım soyunup tartılıp sonra gyinip sonra buraya geliyorum kaydirigubbakcemile3

bekliyoruzzzz :lepi: :lepi:

evet kimseden ses seda yok bugün.bende birazdan çıkarım.gesmeye gitcem :lepi:

kilo aldılar da gelmiyolarmı acaba sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

mervecim bende çıkıyorum 2 saate kadar gelirim işleri toparlayayım yemek yiyeyim sonra burdayım kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

öptüm seni iyi gezmelerr

bencede kilo aldılar gelemiyolar :lepi: benimde kaçamak yapınca gelmeye yüzüm olmuyo bazen :2: afiyet olsun kolay geldin canım aklinialirimsmile

Dün yediklerimi biraz kaçırdım sporumu yaprım,birazdan da yapacağım ama bugün daha düzenli yemeye çalışacağım

aşkolsun şekerimm olumunekankayizsmile
hihoyyyt hihoyyyt

kilo bildirimimi yapıyorumm sempatiksalakcinni

68 kiloyum kızlarrrrrrr 1.200 gr vermişimm :lepi: :lepi:
harikasınnn tatlımm bravoooo :lepi:
:teytey:

nafcım ben 1.57yim geçen hafta ctesi de aynıydım ama cuma ölçümüme göre 300 gr eksikk

günaydın herkeze
Nafcım geçen hafta kaçtı kilom hatırlamıyorum :) tablomuda değiştirememiştim zaten bu sabah tartıldım 53.5 çıktım.Aldım mı yerimde mi saydım bilmiyorum ama senin liste çıkınca ortaya görürüz cnm

selam kizlar nasilsiniz kilo bildirimimi yapip cikicam hemen cok isim var...
naf im 62 kiloyum 1.900 gr almisim malesef ( en buyuk ve agir ceza bana gelicek sanirim...hak ettim ben.....

bugunku menum

sabah: 1 kase kelloks k

ara elma

ogle biraz ekmekle kahvalti

ara medine meyvesi 3 tane (yas hurma gibi)

aksam 5 kasik zeytinyagli barbunya 1 dilim ekmek ve salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…