- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #19.441
slm cnmOlala dün akşam yoktun ders mi çalışıyordun Bu arada nasıl oldun cnm
kaçırmışım seni tinkerbell üzüldüm :gitme:Kimse yokkk yine ıssız burası :hulya:
slm cnm
yok eşimle kavga ediyodummm fırsat bulamadımm bilmiyorumkismile
sen nasılsın cnm
ben maşallah çok iyiyim bugün sğl sorduğun için kaydirigubbakcemile2
hatta yemek pişirmeye başladım sebze falan yaptım kaç gündür ıvır zıvır atıştırmaktan nevrim dönmüştü
ve tabi biriken ev işleri tepeme yığıldı akannehir
yaparsan hiç bişi yapmıyomuşsun gibi geliyo dışardan insanlara çünkü her şey aynı gibi
yapmazsan değeri anlaşılıyo..
kaçırmışım seni tinkerbell üzüldüm :gitme:
ya yorum yazamadım ama melis neler yapuyo öyle maşallah fincan kek falan valla benim kafa basmadı tekniğini sempatiksalakcinni
yarın başlıcamHepsinden önemlisi iyileşmişsin sevindim cnm. Evlilik böyle bişeymiş işte, 3 gün iyisek 4. gün mutlaka hırr çıkıyor .Ben acaba ders mi çalışıyorsun dedim az kaldı diye hatırlıyorum sınavına Benimde ütü yapmam lazım elim bir türlü gitmiyor hiç sevmiyorum ütüyü napıcam bilmiyorum çok da birikti bilmiyorumkismile
Her gün aynı şey aynı iş bende bıktım bazı zamanlar ise hiç elim gitmiyor kendime şaşıyorum
Melisin fincan kekini diyorsun :)) Önce bende anlamadım ama sonra açıkladı Tencereye sıcak su koyup fincanlar içine koyuluyormuş. Kapağı da sıkı kapatıp ocakta pişiriliyormuş İlginç bir yöntem ama çok güzel görünüyordu denemek lazım cokacimcoook
tinkerbell slm cnm
dünkü menüm:
sabah
yumurtalı patatez 2 y.k
k.k'dan küçük peynir
2 yeşil zeytin
şekersiz çay
az şekerli türk kahvesi
ara yok
öğle
tavuklu yeşillikli salata
yarım dilim ekmek
sütlü az şekerli kahve
akşam
whopper (ekmeğinin yarısını yedim ve tadını hiçç beğenmedim)
ayran
küçük patatez kızartmasının dörtte birinden azı
daha da akşam
2 dilim ekmek
2 dilim pastırma
(itiraf efiyorum pastırmadan baydım evde bişi yoktu zorla yedim)
tadını hiç mi hiç beğenmedim cnm bi daha yiyeceğimi sanmıyorumslm tatlım
burger king bozmuş sanki kendini dimii.Bir kaç hafta önce söyledik bizde geldi patatesler buz gibi öğlenden kalmış sanki, Köfteler dışı pişmiş içi pesbembe, tadı bir tuhaf geldi bizde yiyemedik. Aradım bildirdim hemen bende
yarın başlıcam
bugün anne babası istanbulda akşam onlara yemeğe gidicem
gündüz de ancak evi ve yemeği toparladım
ama moralim iyi maşallah kesinlikle tekrar yapıcam
bu arada ben neffrettt ederimmm ütüden sempatiksalakcinni
sağolasın cnm
kurutan var ya ütü yapan makina da olsa keşkeeMoralin iyi olsun cnm sevindim.
Yah bana her iş versinler ütü vermesinler çamaşır yıkamak istemiyorum kaydirigubbakcemile3 ütü çıkacak diyee
tinkerbell platform taban ve dolgu topuk havalı bot arıyorum uygun fiyata
yani hem rahat olacak hem uzatacak hem trendi bişi olacak
gözüne çarpan bişi oldu mu
ama sen sevmiyordun galiba platform artı dolgu
kurutan var ya ütü yapan makina da olsa keşkee
canımcım ben duşa giriyorumm çok sevindim seni gördüğüme öptüm kocamann kolay gelsinn
Dolgu seviyorum çok rahat çünkü. Ama platformda olursa ince bir model olmalı bazıları çok takoz gibi geliyor bana . Bu yaz bende aldım bir gece ayakkabısı birde kahve kotla giyebileceğim spor. Ve çok zor buldum istediğim gibi. bütün cevahiri metroyu dolaştım. Karşıda Altıyolda ki ayakkabı mağazalarında buldum . Bir dolu ayakkabıcı var adını bilmediğim markalar ama fiyatlar da iyiydi modellerde trend. Aklında olsun eğer istediğin gibi bulamazsan yolun düşerse altıyola bakmaya çalış
Dün yediklerimi biraz kaçırdım sporumu yaprım,birazdan da yapacağım ama bugün daha düzenli yemeye çalışacağım
kızlar bu arada tchiboya gelen siyah deri gibi olan ve yine kahverengi çantalar müthişş fiyat da uygun yağmalamış hatunlar nette olabilir ama stokta
slm tatlım
burger king bozmuş sanki kendini dimii.Bir kaç hafta önce söyledik bizde geldi patatesler buz gibi öğlenden kalmış sanki, Köfteler dışı pişmiş içi pesbembe, tadı bir tuhaf geldi bizde yiyemedik. Aradım bildirdim hemen bende
tadını hiç mi hiç beğenmedim cnm bi daha yiyeceğimi sanmıyorum
çünkü son 3-5 seferdir eski kaliteyi bulamıyorum
fast food nadir yerim zaten epey bi zamandır bozmuşlar gibi geliyo bana
ama bu son sefer berbattı bence
benim spor yapmam lazım ya. kaç gündür sabahtan akşama kadar oturuyorum evde. sanki okuyup izlemekle zayıflanıyo. ben bu gidişle değil kilo vermek kilo alıcam. of napsam ki ya? Akşamları 1 saat yüricem artık bu kesin. Onun dışında da bişeyler yapmam lazım, özellikle sıkılaşmak için. Siz neler yapıyosunuz kızlar? biyerlerde nivea cdsi vardı onu bulsam keşke. İyi gibiydi o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?