- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #19.641
yok 1 aylık tı bitiii içmiyorum artık...aldım demişsin cnm yeniden almaya mı başladın anlamadım??
Ben geldim ama sen yoksun :gitme:
geldimm kuşum...eşimin amca oglu bizde şimdideeeakannehir
selam nerdesin sen görüşemiyozzselam kızlarrrrrrrrrrrrr
hee yee meyve alcakmış yarın....daha ne yiyycen sempatiksalakcinniBu gün yediklerimi yazıyım pek iç acıcı değil amma...
sabah 1 yumurta ,peynir, 2 parça salam,domates, 2dilim t. buğday
Öğle: 2 bademli küççük kurabiye,sütlü nescafe
ara: 1 küçük kase Puding
Akşam: kaşarlı tavuk,yeşil salata,1 bardak ayran
Bu gün tatlı krizi yaşamışım anlaşılan Evde meyve olmayınca bunlara saldırıyorum işte. Yarın acil meyve almam lazım...
[
yok 1 aylık tı bitiii içmiyorum artık...
Ben geldim ama sen yoksun :gitme:
geldimm kuşum...eşimin amca oglu bizde şimdideeeakannehir
selam nerdesin sen görüşemiyozz
hee yee meyve alcakmış yarın....daha ne yiyycen sempatiksalakcinni
[
:roflol: Niye Kız yemiyim mi meyve . Şeniz Olsaydı aralarda kurabiyelere pudinge saldırmazdım sırnaşık şey
Şekerim bu hafta kabul günün gibi şey olmuş senin sempatiksalakcinni Misafirin eksik olmadı Neler neler yapıyorsundur sen şimdi ne yemekler cokacimcoook Şeniz
:roflol: Niye Kız yemiyim mi meyve . Şeniz Olsaydı aralarda kurabiyelere pudinge saldırmazdım sırnaşık şey Şekerim bu hafta kabul günün gibi şey olmuş senin sempatiksalakcinni Misafirin eksik olmadı Neler neler yapıyorsundur sen şimdi ne yemekler cokacimcoook Şeniz[/QUOTE .!.:meyve yeswydin yaaa alıpp pugingleri götrümüşş::)
yaa evett yorulldummmda..bğün balık ızgra yapptım bide tatalı gibi bişeyy
yarın giremicem kkyaaguclubacismile
Yoktu zemuszemus dünden beri meyve zaten bir ben yiyorum kendime kadar alıyorum yarın çıkıcam almaya ama ..
Yarın niye yoksun kuşum yaa :gitme:
Hmm güzel gözüküyor Ne balığı bu buarada?Çok feci bende takmış durumdayım balığa. Eskiden uzak dururdum her taraf batıyor balıktan sonra mutfak temizlemekle geçiyor vaktim diye yanaşmıyordum. Ama hafta da 1 yapıcam
levrek cnmm bunu sosladım fırınaa verdimmm batmadı ev fazlaaadelikafadulden
Paket kakaolu petibörTahmin ettiğim gibi döktürmüşsün :)) Ben bilmiyorum bunu galiba. Güzel bişeye benziyor. cokacimcoook
etimek tatlısı dimii..................
Paket kakaolu petibör
1 Kilo süt
2 Yemek kaşığı un
2 Yemek kaşığı nişasta
1 Su bardağı toz şeker
Vanilya
1 Çay bardağı toz ceviz
1 Adet limon kabuğu rendesi
tarifi bukadar basittttt......cnm beni bu topiktrenn atcakalrrrrrsırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?