- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #19.661
bilmiyomm ki herladeee ben yapmadımmmakannehir[/QUOTE
Kız yemedin mi :)) tadından anlarsın gerçi benim gibi üşengeçler etimekle yapıyor kaydirigubbakcemile3 senin gibiyse komşun hamurunu kendi yapmıştır
Sütlü tatlı bu bişeycik olmaz kaydirigubbakcemile3
yemedim eşim yutmuş:)masya koyamalaa gitiiiibilmiyomm ki herladeee ben yapmadımmmakannehir[/QUOTE
Kız yemedin mi :)) tadından anlarsın gerçi benim gibi üşengeçler etimekle yapıyor kaydirigubbakcemile3 senin gibiyse komşun hamurunu kendi yapmıştır
ama hazır altı galibaa pratik dir ugraşmaz hamurlaa..bende arada hazır yaprım...:teytey:
Bende var tarifi eğer oysa tabi çok severim Bir ara çok yapardım
Salatayı çok güzel süslemişsin Ben salatacıyım ,aslında salatasız yemek yiyemem diyebilirim
yemedim eşim yutmuş:)masya koyamalaa gitiiii
ama hazır altı galibaa pratik dir ugraşmaz hamurlaa..bende arada hazır yaprım...:teytey:
Üşengeçin kibar adı pratik miymiş kaydirigubbakcemile3
aaaaaaa:roflol::roflolÜşengeçin kibar adı pratik miymiş kaydirigubbakcemile3lurmu heç
opuyorumnanaktan Ben uşengecim valla..aaaaaaa:roflol::roflollurmu heç
bizz topiği deştircezz diyeteyiz deilde yemekteyizzzz:roflol:
:roflol:
ver bannaaaaaaohaoldumsmile
hayırr yapmaa bunu kendinee sakın 1 ay olduu artık sen bukadar pasif deilsin...içmeeeeYaa melis ne oluyor bana bilmiyorumm Bu günde sigara içtim ben mafoldumben Geçen de içmiştim başlamak istemiyorum. Ama ben tahmin ettim Ramazandan sonra aklıma düşer diye öyle oluyor galiba :sinifsinif: Tekrar başa dönmekde istemiyorum
Defteriimden bakım yazarım sana cnm
yollaa okuyumm cnmmelis, özele mi yazsam acaba ...bilmiyorumkismile Burayı işgal etmemek daha doğrudur gibi ne de olsa diyet topiği
iygecerl yarın girebilirsem gelcemŞenizGörüşürüz tatlım opuyorumnanaktan iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?