- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #19.681
günaydın kızlar dün tam anlamıyla bir sinir krizi yaşadım denebilir anneme gitmiştim dönüşte hiç sebep yokken başladım ağlamaya bağırmaya ağlaya ağlaya sürdüm arabayı allahtan kaza yapmadım eve gelincede eşim ve oğlum nasibini aldı krizden gece 11den sonrada kafayı buzdolabına bir soktum allah ne verdiyse çatlayana kadar yedim sinirden
5 yıl önce dış gebelik geçirdim ondan sonra adet dönemlerimde gerginlik başladı ama öyle 3-5 gün öncesi değil tam 15 gün önceden geriliyordum doktora gittim ilaç verdi kullandım yaklaşık 1 sene iyi geldi şimdi yine başladı yavaş yavaş adetime bir hafta 10 gün kala çıldırıyorum bir haftadır bir sinir vardı dün patladım işte sanırım yarın yada öbürgün adet görürüm offff ne yapacam ben yaa böyle yılın yarısı gergin gergin dolaşmak istemiyorum verilen ilaçta bir yıl sonra etkisini kaybediyor her yıl 3 ay ilaçmı kullanmalıyım ben?
özgecimm bugün de yoksunnselam kızlarrrrrrrrrrrrr
sğol tatlım iyiyim sen nasısınnBen geldim ama sen yoksun :gitme:
Olala nasılsın opuyorumnanaktan
sempatiksalakcinniÖzge slm yine ateş almaya gelmedin dimi opuyorumnanaktan
kalori bazında çok aşırı değil cnm için rahat olsun.. canın kurabiye çekmiş anlaşılan.. sonuçta hep böyle yapmıyorsun..Bu gün yediklerimi yazıyım pek iç acıcı değil amma...
sabah 1 yumurta ,peynir, 2 parça salam,domates, 2dilim t. buğday
Öğle: 2 bademli küççük kurabiye,sütlü nescafe
ara: 1 küçük kase Puding
Akşam: kaşarlı tavuk,yeşil salata,1 bardak ayran
Bu gün tatlı krizi yaşamışım anlaşılan Evde meyve olmayınca bunlara saldırıyorum işte. Yarın acil meyve almam lazım...
yok 1 aylık tı bitiii içmiyorum artık...
anladım cnm
ben 2-3 kez zehirlendim balıktan bi kez tam teşekküllü zehirlendimm o yüzden uzun süre soğuktum balık olayına.. sonra somona başladım pratik ve besleyici diye.. nadiren fırında yapıyorum kokmuyor ev.. tinkerbell sizin orda balığı temizleyip hem de pişiren yer yok mu kızartıyo da onlar.. benim buralarda yok belki senin eve yakın vardır ??Hmm güzel gözüküyor Ne balığı bu buarada?Çok feci bende takmış durumdayım balığa. Eskiden uzak dururdum her taraf batıyor balıktan sonra mutfak temizlemekle geçiyor vaktim diye yanaşmıyordum. Ama hafta da 1 yapıcam
:hulya: ellerine sağlık cnmkuşum hepsii 4saatimii aldıı temizlmesi de ayrıkaydirigubbakcemile2
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnibizz topiği deştircezz diyeteyiz deilde yemekteyizzzz:roflol:
melisssss bantlıcam kız senin mesajları sempatiksalakcinni
dönmezsin cnm atlatırsın daha zaman lazımm kaydirigubbakcemile5Yaa melis ne oluyor bana bilmiyorumm Bu günde sigara içtim ben mafoldumben Geçen de içmiştim başlamak istemiyorum. Ama ben tahmin ettim Ramazandan sonra aklıma düşer diye öyle oluyor galiba :sinifsinif: Tekrar başa dönmekde istemiyorum
çok geçmiş olsun şekerim.. belki sadece hormonlarla alakalı değildir.. içine attığın şeyler hormonların da etkisiyle bi anda patlamaya yol açıyo olabilir.. bence bi kaç farklı dr'a git cnm ve terapi dene.. özelde pahalı çok terapi ama devlette de olabilir bence faydası olabilir cnm..günaydın kızlar dün tam anlamıyla bir sinir krizi yaşadım denebilir anneme gitmiştim dönüşte hiç sebep yokken başladım ağlamaya bağırmaya ağlaya ağlaya sürdüm arabayı allahtan kaza yapmadım eve gelincede eşim ve oğlum nasibini aldı krizden gece 11den sonrada kafayı buzdolabına bir soktum allah ne verdiyse çatlayana kadar yedim sinirden
5 yıl önce dış gebelik geçirdim ondan sonra adet dönemlerimde gerginlik başladı ama öyle 3-5 gün öncesi değil tam 15 gün önceden geriliyordum doktora gittim ilaç verdi kullandım yaklaşık 1 sene iyi geldi şimdi yine başladı yavaş yavaş adetime bir hafta 10 gün kala çıldırıyorum bir haftadır bir sinir vardı dün patladım işte sanırım yarın yada öbürgün adet görürüm offff ne yapacam ben yaa böyle yılın yarısı gergin gergin dolaşmak istemiyorum verilen ilaçta bir yıl sonra etkisini kaybediyor her yıl 3 ay ilaçmı kullanmalıyım ben?
git mutlaka şekerim..doktor vermişti bana 2 yıl önce 3 ay kullandım öyle sürekli kullanılacak bir ilaç değil ama ben bu yıl yine aynı şeyleri yaşamaya başladım sanırım tekrar gideceğim
bu arada ben de bu aralar patlama isteği ile doluydum ama onun yerine kendi kendimi yedim eskiden bi güzel ağlar rahatlardım oysa..
bu arada spor çok işe yarar canım ilaç gibi bişi.. spor yapıyo olmasaydım bazı durumları kolay atlatamazdım diye düşünüyorum deşarj olmamı sağlıyo çünkü.. mesela bisiklete bindiim günler pamuk şekeri gibi oluyorum kaydirigubbakcemile2
cnm çok yakınlarda annem için baya bi araştırma yapmıştımolala terapide aldım özel çok pahalı kaldıramıyorum devlette hiç ilgilenmiyor neredeyse aspirin verip gönderiyor spora gelince yürüyüş yapmaya çalışıyorum şimdide platese takdım ama dün o sinirle onuda yapmadım içime attığım şeyler çok haklısın kendimi ateş çemberi içindeki akrep gibi hissediyorum çoğu zaman çıkış yolu bulamıyorum
sırnaşık şey
--------BAŞLANGIÇ KİLO------ŞİMDİKİ KİLO---------HEDEF KİLO
NaF---------------73-------------------------68----------------------------60-----1.200 gr verdi
oyelken--------79.7-----------------------70.1--------------------------65-----Regl dönemi nedeni ile bildirim yapmıyor
neseli45--------85.9-----------------------82.5-------------------------68-----Henüz bildirim yapmadı
melisdeniz----66 ------------------------62.9--------------------------59-----900 gr verdi
Cigsel2010----71.6-----------------------72.1-------------------------65-----Henüz bildirim yapmadı
mehay----------68--------------------------62---------------------------55-----1.900 gr aldı
nazlıbahar----71--------------------------62.8------------------------62-----Henüz bildirim yapmadı
merve52--------96-------------------------71---------------------------65------1 kilo verdi
Ggulsu----------63--------------------------60.5------------------------57------Henüz bildirim yapmadı
asya27----------64--------------------------58.5------------------------50------500 gr aldı
ege1979--------97.2-----------------------92.1------------------------85------Henüz bildirim yapmadı
_kvsr_-----------66--------------------------60.9------------------------55------Henüz bildirim yapmadı
Hazalim1985-100-------------------------85.6-----------------------60------Henüz bildirim yapmadı
feyza85---------75--------------------------62.1------------------------57------Henüz bildirim yapmadı
imral------------59---------------------------59---------------------------53 -----Henüz bildirim yapmadı
olala------------55.7------------------------51.7-------------------------51.2---300 gr verdi
tinkerbell2----62.2-----------------------53.5-------------------------52------200 gr aldı
angel2030-----65--------------------------63.3-------------------------55------900 gr verdi
ONUR KONUĞUMUZ
eyllull:asigim: :asigim:
Evet arkadaşlar 24.09.2010 Cuma günü saat 17:00 itibari ile kilo bildirimi yapan arkadaşlarımızın sonuçlarını değerlendirirsek eğer ;
Günün Birincisi : NaF( 1.200 gr ile ) :hooray:
Günün İkincisi : merve52( 1 kilo ile ) :hooray:
Günün Üçüncüsü : melisdeniz & angel2030( 900 gr ile ) :hooray:
Kilo alan arkadaşlar eminim haftaya en azından eski kilolarınıza geri dönmüş olacaksınız olumunekankayizsmile
Beraber nice kupalara opuyorumnanaktan nice sevgi,saygı dolu paylaşımlara opuyorumnanaktan
NOT : Arkadaşlar 3 hafta boyunca mazeretsiz kilo bildirimi yapmayan arkadaşlar listeden çıkartılacaktır... Bilgilerinize sunarım.
ay aayy 3 cü olmuşumm okadarda kaçamak yapmışştımmm:1shok:naffcım tebrik edrim cnmmŞeniz
aaa kızlarr yokmusunzz buğün oliş tıkelbell nafffffff özge asyaaa
Paket kakaolu petibör
1 Kilo süt
2 Yemek kaşığı un
2 Yemek kaşığı nişasta
1 Su bardağı toz şeker
Vanilya
1 Çay bardağı toz ceviz
1 Adet limon kabuğu rendesi
tarifi bukadar basittttt......cnm beni bu topiktrenn atcakalrrrrrsırnaşık şey
Yaa melis ne oluyor bana bilmiyorumm Bu günde sigara içtim ben mafoldumben Geçen de içmiştim başlamak istemiyorum. Ama ben tahmin ettim Ramazandan sonra aklıma düşer diye öyle oluyor galiba :sinifsinif: Tekrar başa dönmekde istemiyorum
günaydın arkadaslar
günaydın kızlar dün tam anlamıyla bir sinir krizi yaşadım denebilir anneme gitmiştim dönüşte hiç sebep yokken başladım ağlamaya bağırmaya ağlaya ağlaya sürdüm arabayı allahtan kaza yapmadım eve gelincede eşim ve oğlum nasibini aldı krizden gece 11den sonrada kafayı buzdolabına bir soktum allah ne verdiyse çatlayana kadar yedim sinirden
günaydın kızlarrr
kızlar umarım hepimiz güzel bi gün geçiririz hava çok güzel öpüyorum hepiciğinizzzi
günaydın kızlar.biz annemle kahvaltıya biyere davetliyiz.birazdan oraya gitcez.ama evden çık git öğlene geliyo zaten.o yüzden ara ve öğlen olamicak bugü böyle artıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?