Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

şu balık ve tatlılar çok güzel görünüyo canım istediya gece gece..
buarada yarından itibaren egzersizlerime başlıyorum.verdiklerimi tekrr alcam yoksa..

günaydın kızlar dün tam anlamıyla bir sinir krizi yaşadım denebilir anneme gitmiştim dönüşte hiç sebep yokken başladım ağlamaya bağırmaya ağlaya ağlaya sürdüm arabayı allahtan kaza yapmadım eve gelincede eşim ve oğlum nasibini aldı krizden gece 11den sonrada kafayı buzdolabına bir soktum allah ne verdiyse çatlayana kadar yedim sinirden
5 yıl önce dış gebelik geçirdim ondan sonra adet dönemlerimde gerginlik başladı ama öyle 3-5 gün öncesi değil tam 15 gün önceden geriliyordum doktora gittim ilaç verdi kullandım yaklaşık 1 sene iyi geldi şimdi yine başladı yavaş yavaş adetime bir hafta 10 gün kala çıldırıyorum bir haftadır bir sinir vardı dün patladım işte sanırım yarın yada öbürgün adet görürüm offff ne yapacam ben yaa böyle yılın yarısı gergin gergin dolaşmak istemiyorum verilen ilaçta bir yıl sonra etkisini kaybediyor her yıl 3 ay ilaçmı kullanmalıyım ben?

bunun yokmu baska bi yolu ya adet döneminde bende öyle çok asabi oluyorum tabi bundan cocuklarda etkileniyo ama seninki daha ağır geciyo sanırım böyle gezmek istemiyosan bunun baska bi yoluda yoksa mecbur ilaç kullanmaya devam edeceksin canım
bu arada ben bu gerginlikler için bi ilaç olduğunu hiç duymamıstım bende kullanıyım ii geliyosa sana

doktor vermişti bana 2 yıl önce 3 ay kullandım öyle sürekli kullanılacak bir ilaç değil ama ben bu yıl yine aynı şeyleri yaşamaya başladım sanırım tekrar gideceğim

selam kızlarrrrrrrrrrrrr
özgecimm bugün de yoksunn

Ben geldim ama sen yoksun :gitme:

Olala nasılsın opuyorumnanaktan
sğol tatlım iyiyim sen nasısınn

Özge slm yine ateş almaya gelmedin dimi opuyorumnanaktan
sempatiksalakcinni

kalori bazında çok aşırı değil cnm için rahat olsun.. canın kurabiye çekmiş anlaşılan.. sonuçta hep böyle yapmıyorsun..

olala terapide aldım özel çok pahalı kaldıramıyorum devlette hiç ilgilenmiyor neredeyse aspirin verip gönderiyor spora gelince yürüyüş yapmaya çalışıyorum şimdide platese takdım ama dün o sinirle onuda yapmadım içime attığım şeyler çok haklısın kendimi ateş çemberi içindeki akrep gibi hissediyorum çoğu zaman çıkış yolu bulamıyorum

cnm çok yakınlarda annem için baya bi araştırma yapmıştım
devlet hastaneleri içinde bağcılar devlet hastanesini tavsiye ettiler bana..
ben de gittim görüştüm orayla yatış aldık ama sonra olmadı sana çok uzak değilse bi git derim zaten hastane tertemiz pırıl pırıl ve sıra yok gibi bişiydi..

ama sporu kesinlikle öneririm cnm.. yani ben en zor günlerimi bisikletle atlattım diyebilirim.. çünkü zaten yoruluyordum bütün sinirim de böylece çıkıyordu.. üstüne üstlük de sağlıklı bişi yemek yemek gibi kilo aldırmıyor.. pamuk şekeri gibi oluyordum sonra.. sana tavsiyem canın istemese bile sporu rutine getir.. yani mesela 2gün yürüyüş 2 gün pilates yap.. o zaman alışkanlık oluyor bağımlılık yapıyor ama zararı yok en azından ilaç gibi

canım ben muğladayım ve malesef çalışıyorum onun için vaktimde çok kısıtlı ama verdiğin bilgiler ve yardımların için çok teşekkür ederim

günaydın kızlar.biz annemle kahvaltıya biyere davetliyiz.birazdan oraya gitcez.ama evden çık git öğlene geliyo zaten.o yüzden ara ve öğlen olamicak bugü böyle artıkk

sağol canım bende seni tebrik ediyorum olumunekankayizsmile

aaa kızlarr yokmusunzz buğün oliş tıkelbell nafffffff özge asyaaa

canım benim evde bilgisayarım yok ondan gelemiyorum akşamları ve pazarları :kedi:

melissssssssssss kötükedihüso

içme canım içmee:smiley-cool: sen iradeli bir bayansın olumunekankayizsmile

günaydın arkadaslar

günaydın cnm olumunekankayizsmile

günaydın rakibim boshayallersmile doktora danış istersen canım yönlendirsin seni olumunekankayizsmile

günaydın kızlarrr

günaydın olalacımm olumunekankayizsmile

kızlar umarım hepimiz güzel bi gün geçiririz hava çok güzel öpüyorum hepiciğinizzzi

iyi gezmeler sana :kedi:

günaydın kızlar.biz annemle kahvaltıya biyere davetliyiz.birazdan oraya gitcez.ama evden çık git öğlene geliyo zaten.o yüzden ara ve öğlen olamicak bugü böyle artıkk

günaydın mervecim olumunekankayizsmile

ohh ne güzel sempatiksalakcinni

cumartesi akşam

sadece 1 tane elma yedim :çok üzgünüm:

düğüne gidecektik ya eşim çok geç geldi seyahatten gitmiycez dedi bende hazırlanmıştım haber vermedi diye sinir oldum o yüzden gittim yattım yemedim bişey :umursamaz:

20 dk bisiklet

pazar sabah
1 dilim kızarmış tam tahıllı ekmek
tavada 1 yumurta beyazı
1 dilim pastırma
3 dilim kaşarlı domates
2 kk peynir
şekersiz çay

öğle
3 kadınbudu köfte
yoğurt

akşam
biraz cips yedim
canım bişey istemedi yemek saatleri düzensiz olduğu için

20 dk bisiklet
25 dk pilates

hafta sonu sporu saldım lmaz:

bugün sabah
çeyrek gevrek
1 bardak şeftali suyu

şimdi yeşil çayımı içiyorum

bu akşam kardeşimin doğum günü var annemlere gidicez eşim mangal yakacak rakı balık yapıcaz :kedi:

bide pasta var eyvahedigeldismile

sporumda kalacak haliyle guclubacismile

benim kaloriler çoşacak bugün :1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…