Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

sabah yağmur vardı eşim getirdi beni geç geldim zaten sempatiksalakcinni şimdi güneş var zemuszemus

izmir havası işte

Bugün 10 da kalktım
saat 10.30da kahvaltı yaptım
1 dilim kepek ekmeği
4 dilim domates
1 adet üçgen şeklindeki light beyaz peynirlerden..
birazdan da egzersiz yapacağım
akşama mercimek yemeği var ve de kepekli ekmekle onu tüketeceğim
aralarda yoğurt meyve hurma yemeyi planlıyorum
yatmadan da yağsız süt içerim 1 bardak
nasıl kızlar?

kızlar , sauna eşofmanın faydası var mı ben aldım bir haftadır hergün kullanıyorum inanılmaz terletiyor birde yürüyüş bandında spor yaparken kullanıyorum çook ter atıyorum... uzun süreli kullanan var mı aranızda merak ettim. ????

ben kullanmadım bilgim yok canım bayanssulusmile

canım ben muğladayım ve malesef çalışıyorum onun için vaktimde çok kısıtlı ama verdiğin bilgiler ve yardımların için çok teşekkür ederim
anladım cnm kolaylıklar sana..

günaydın olalacımm olumunekankayizsmile

iyi gezmeler sana :kedi:

günaydın mervecim olumunekankayizsmile

ohh ne güzel sempatiksalakcinni
slm nafcım
yok gezmicem ama hava güzel oldu mu mutlu oluyorum işte bayanssulusmile
belki bi saat yürüyüşe çıkarım...

oooo iyi eğlenceler cnm
pastayı minik kes yeterrr opuyorumnanaktan

bu arada naf yemek yok ayağına iyice boşluyosun akşam yemekılerini lmaz:
minik bi göğüs ızgara yap yanına bi dilim ekmek tmm işte :hulya:
spor yaptıın öğünü böyle boşlamak iyi deil lmaz: ayrıca protein alırsan daha sıkı olur vücudun sporun faydasını daha iyi hissedersin..

sadece su atıyor vücuttan iyi değil diye duydumda merak ediyorum...
öyle ama suyla birlikte bi dolu da mineral atıyor sade su atsa su içerek yerine korsunn.. bence her sefer giyme cnm az giy, giyersen de bol su ve soda iç..

günaydın kızlar
slm tinkerbell opuyorumnanaktan

sadece su atıyor vücuttan iyi değil diye duydumda merak ediyorum...

şimdi canım sen spor yaparak kullanıyorsan suda atsa spor yaptığın için zayıflarsın ama spor olmadan kullanırsan bir işe yaramaz diye düşünüyorum :kedi:

günaydın kızlar

tünaydın cnm olumunekankayizsmile

Evet senin işin iki kat zor hem sigara hem zayıflama Allah yardımcın olsun canım benimmm

angel ve asya ne çabuk kaybolmuşsunuzzz
kızın dersleri yüzünden girip geri çıkmak zorunda kaldım bi tanesini unutmus bugüne kaldı koskoca hafta sonunu bitirdik şimdi bi bakıyım dedim yine cıkcam ev işleri beni bekliyo

ben çıkıyorum kızlar bugün bi daha giremem herhalde şimdi evi temizleyecem sonrada pazara gitcem pazar uzak esim alcak beni ordan akşama anca dönerim herhalde

Pasta çok ufak bir dilim yerim canım abartmam kesinlikle :kedi:

canım yemek yok ayağına değil aslında dediğim gibi vakit yetmezliğinden spordan gelince yerim diyorum gelince de açlık hissim gidiyor madem aç hissetmiyorum neden yemek yiyeyim diyorum doğru değil biliyorum ama daha dikkat edicem söz :kedi:

kızlaaaar neredesinizzzzz

yemekteydim zemuszemus

ben çıkıyorum kızlar bugün bi daha giremem herhalde şimdi evi temizleyecem sonrada pazara gitcem pazar uzak esim alcak beni ordan akşama anca dönerim herhalde

kolay gelsin canım olumunekankayizsmile

öğle menüm

2 silme kaşık pilav
3 dolu kaşık patlıcan musakka
1 kaşık yoğurt

şekersiz çay içiyorum şimdi
1 tane balin çikolata :kedi:

slm kızlar ben geldim
bugünkğ menm
2br şekersiz çay
1kk peynir,7tane zeytn,6ç.börülce,1domates ardından sirkeli su
buarada nafcım menün çok ii:lepi: böyle devam edersen cumaya kadar 1kilo daha verrsin :))

slm kızlar ben geldim
bugünkğ menm
2br şekersiz çay
1kk peynir,7tane zeytn,6ç.börülce,1domates ardından sirkeli su
buarada nafcım menün çok ii:lepi: böyle devam edersen cumaya kadar 1kilo daha verrsin :))

sağol canımm inşallah veririmmm 1 kilo daha 67 olurum zemuszemus sporumu aksatmamam lazım

salı,çarşamba,perşembe 3 gün var önümde sonra tartı günü zaten ohaoldumsmile

sirkeli su zayıflatıyormu ? bide sen nasıl içiyosun kevsercim

öğle menüm

2 silme kaşık pilav
3 dolu kaşık patlıcan musakka
1 kaşık yoğurt

şekersiz çay içiyorum şimdi
1 tane balin çikolata :kedi:
afiyet olsunn balımm
naff özgeye selammsöyleee opuyorumnanaktan

ben de onu kasdettim şekerim :hulya: zaten ızgara tavulgöğsünde de çok az kalori var ama için rahat etsin 2 dilim ekmek ve domatez salatalıkla 2 ince dilim (100 gr) tavuk göğsü en fazla 220 kalori.. ihmal etme nafcımmm.. bu aralar bomba gibisin maşallah daha da bomba gibi olursun.. yoksa haybeye kas kaybedersin alimallah yağlar yerinde kalırrr sempatiksalakcinni aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…