- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #19.701
gunaydin nasilsiniz bakalim.
ben cok yorgunum misafirim buara cok fazla.....
kızlar , sauna eşofmanın faydası var mı ben aldım bir haftadır hergün kullanıyorum inanılmaz terletiyor birde yürüyüş bandında spor yaparken kullanıyorum çook ter atıyorum... uzun süreli kullanan var mı aranızda merak ettim. ????
ben kullanmadım bilgim yok canım bayanssulusmile
özgecimm bugün de yoksunn
sğol tatlım iyiyim sen nasısınn
İyiyim cnm bende akşam ben geldim sen yeni çıkmışsın karşılaşamadık bir türlü ...
sempatiksalakcinni
kalori bazında çok aşırı değil cnm için rahat olsun.. canın kurabiye çekmiş anlaşılan.. sonuçta hep böyle yapmıyorsun..
evet cnm her zaman değil meyvam yoktu evde bu gün alcam inşallah meyvem olmayınca evde abur cubura yöneliyorum
vereliniortakben 2-3 kez zehirlendim balıktan bi kez tam teşekküllü zehirlendimm o yüzden uzun süre soğuktum balık olayına.. sonra somona başladım pratik ve besleyici diye.. nadiren fırında yapıyorum kokmuyor ev.. tinkerbell sizin orda balığı temizleyip hem de pişiren yer yok mu kızartıyo da onlar.. benim buralarda yok belki senin eve yakın vardır ??
somon balığını bende ok severim buğulamasını yapardım bir ara... Ya ne iyi olurdu ama Hiç görmedim buralarda biraz da ben burda yeni olduğum için keşfedemedim belki de ...
:hulya: ellerine sağlık cnm
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
melisssss bantlıcam kız senin mesajları sempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile3
dönmezsin cnm atlatırsın daha zaman lazımm kaydirigubbakcemile5
İnşallah tatlım
çok geçmiş olsun şekerim.. belki sadece hormonlarla alakalı değildir.. içine attığın şeyler hormonların da etkisiyle bi anda patlamaya yol açıyo olabilir.. bence bi kaç farklı dr'a git cnm ve terapi dene.. özelde pahalı çok terapi ama devlette de olabilir bence faydası olabilir cnm..
git mutlaka şekerim..
bu arada ben de bu aralar patlama isteği ile doluydum ama onun yerine kendi kendimi yedim eskiden bi güzel ağlar rahatlardım oysa..
bu arada spor çok işe yarar canım ilaç gibi bişi.. spor yapıyo olmasaydım bazı durumları kolay atlatamazdım diye düşünüyorum deşarj olmamı sağlıyo çünkü.. mesela bisiklete bindiim günler pamuk şekeri gibi oluyorum kaydirigubbakcemile2
sağol canım bende seni tebrik ediyorum olumunekankayizsmile
canım benim evde bilgisayarım yok ondan gelemiyorum akşamları ve pazarları :kedi:
melissssssssssss kötükedihüso
içme canım içmee:smiley-cool: sen iradeli bir bayansın olumunekankayizsmile
günaydın cnm olumunekankayizsmile
günaydın rakibim boshayallersmile doktora danış istersen canım yönlendirsin seni olumunekankayizsmile
günaydın olalacımm olumunekankayizsmile
iyi gezmeler sana :kedi:
günaydın mervecim olumunekankayizsmile
ohh ne güzel sempatiksalakcinni
Günayın nafcım. İçmemem lazım ama zorlanmaya başladım . Aralarda atıştırma isteğide oluyor Biraz bu yüzden sanırım. Hem yediklerime dikkat etmek hemde sigaraya savaş vermek çok zormuş. Ama içmiycem direnicem
anladım cnm kolaylıklar sana..canım ben muğladayım ve malesef çalışıyorum onun için vaktimde çok kısıtlı ama verdiğin bilgiler ve yardımların için çok teşekkür ederim
slm nafcımgünaydın olalacımm olumunekankayizsmile
iyi gezmeler sana :kedi:
günaydın mervecim olumunekankayizsmile
ohh ne güzel sempatiksalakcinni
oooo iyi eğlenceler cnmbu akşam kardeşimin doğum günü var annemlere gidicez eşim mangal yakacak rakı balık yapıcaz :kedi:
bide pasta var eyvahedigeldismile
sporumda kalacak haliyle guclubacismile
benim kaloriler çoşacak bugün :1ninca:
öyle ama suyla birlikte bi dolu da mineral atıyor sade su atsa su içerek yerine korsunn.. bence her sefer giyme cnm az giy, giyersen de bol su ve soda iç..sadece su atıyor vücuttan iyi değil diye duydumda merak ediyorum...
slm tinkerbell opuyorumnanaktangünaydın kızlar
atlatacaksın bence şekerim hem diyet hem sigara bırakma zor bişi boshayallersmileözgecimm bugün de yoksunn
İyiyim cnm bende akşam ben geldim sen yeni çıkmışsın karşılaşamadık bir türlü ...
sempatiksalakcinni
kalori bazında çok aşırı değil cnm için rahat olsun.. canın kurabiye çekmiş anlaşılan.. sonuçta hep böyle yapmıyorsun..
evet cnm her zaman değil meyvam yoktu evde bu gün alcam inşallah meyvem olmayınca evde abur cubura yöneliyorum
vereliniortak
Günayın nafcım. İçmemem lazım ama zorlanmaya başladım . Aralarda atıştırma isteğide oluyor Biraz bu yüzden sanırım. Hem yediklerime dikkat etmek hemde sigaraya savaş vermek çok zormuş. Ama içmiycem direnicem
sadece su atıyor vücuttan iyi değil diye duydumda merak ediyorum...
günaydın kızlar
kızın dersleri yüzünden girip geri çıkmak zorunda kaldım bi tanesini unutmus bugüne kaldı koskoca hafta sonunu bitirdik şimdi bi bakıyım dedim yine cıkcam ev işleri beni bekliyoangel ve asya ne çabuk kaybolmuşsunuzzz
sakın sakın içme birde ben kurtulsam su illetten cok denedim ama beceremedim sen yanlış hatırlamıyosam ramazanda bırakmıstın bu kadar direndikten sonra sakın baslama geri bi tane bile içme devamı gelir yoksa bence bu günleride geçireceksinözgecimm bugün de yoksunn
sempatiksalakcinni
vereliniortak
kızlaaaar neredesinizzzzz
slm nafcım
yok gezmicem ama hava güzel oldu mu mutlu oluyorum işte bayanssulusmile
belki bi saat yürüyüşe çıkarım...
oooo iyi eğlenceler cnm
pastayı minik kes yeterrr opuyorumnanaktan
bu arada naf yemek yok ayağına iyice boşluyosun akşam yemekılerinilmaz:
minik bi göğüs ızgara yap yanına bi dilim ekmek tmm işte :hulya:
spor yaptıın öğünü böyle boşlamak iyi deillmaz: ayrıca protein alırsan daha sıkı olur vücudun sporun faydasını daha iyi hissedersin..
kızlaaaar neredesinizzzzz
ben çıkıyorum kızlar bugün bi daha giremem herhalde şimdi evi temizleyecem sonrada pazara gitcem pazar uzak esim alcak beni ordan akşama anca dönerim herhalde
slm kızlar ben geldim
bugünkğ menm
2br şekersiz çay
1kk peynir,7tane zeytn,6ç.börülce,1domates ardından sirkeli su
buarada nafcım menün çok ii:lepi: böyle devam edersen cumaya kadar 1kilo daha verrsin :))
afiyet olsunn balımmöğle menüm
2 silme kaşık pilav
3 dolu kaşık patlıcan musakka
1 kaşık yoğurt
şekersiz çay içiyorum şimdi
1 tane balin çikolata :kedi:
Pasta çok ufak bir dilim yerim canım abartmam kesinlikle :kedi:
canım yemek yok ayağına değil aslında dediğim gibi vakit yetmezliğinden spordan gelince yerim diyorum gelince de açlık hissim gidiyor madem aç hissetmiyorum neden yemek yiyeyim diyorum doğru değil biliyorum ama daha dikkat edicem söz :kedi:
yemekteydim zemuszemus
kolay gelsin canım olumunekankayizsmile
ben de onu kasdettim şekerim :hulya: zaten ızgara tavulgöğsünde de çok az kalori var ama için rahat etsin 2 dilim ekmek ve domatez salatalıkla 2 ince dilim (100 gr) tavuk göğsü en fazla 220 kalori.. ihmal etme nafcımmm.. bu aralar bomba gibisin maşallah
sağol canımm inşallah veririmmm 1 kilo daha 67 olurum zemuszemus sporumu aksatmamam lazım
salı,çarşamba,perşembe 3 gün var önümde sonra tartı günü zaten ohaoldumsmile
sirkeli su zayıflatıyormu ? bide sen nasıl içiyosun kevsercim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?