Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

naf çiko kahve rengi oce sürdüm az önce
püskürtmeli oce kurutuculardan alıcam bekle bekle olmuyo üstelik tam kurumuyo iz çıkıyo bozuluyoo ocelerimm snıfff

canım bana ii gelio sirkeli su.yemekten sonra içiyorum genelde ben..5dk içinde etkisini gösteriyo bana..1çay bardağı suyun içine 1çay kaşığı sirke koyup içiyorum

a.s. tamam canım söylerim selamını olumunekankayizsmile

tamam canım yiycem bişeycikler :kedi:

Allah korusun yağlar gitsin kaslar kalsın sositososito

naf çiko kahve rengi oce sürdüm az önce
püskürtmeli oce kurutuculardan alıcam bekle bekle olmuyo üstelik tam kurumuyo iz çıkıyo bozuluyoo ocelerimm snıfff

bende flormar 408 ve 410 sürdüm sabahleyin sempatiksalakcinni bir mor bir nar çiçeği şeklinde süper oldu bonibon gibi :kedi:

canım ben püskürtmeli olarak kalyonun var onu kullanıyorum çok memnunum ve tırnak etlerine bulaşan yağ süper bakım yapıyor zemuszemus

birde golden rose Quıck dry kullanıyorum o da güzel kurutuyor hemde parlaklık veriyor boshayallersmile

ikisinide tavsiye ederim kaydirigubbakcemile2

ama en çok kalyonu tavsiye ederim olumunekankayizsmile

canım bana ii gelio sirkeli su.yemekten sonra içiyorum genelde ben..5dk içinde etkisini gösteriyo bana..1çay bardağı suyun içine 1çay kaşığı sirke koyup içiyorum

ne anlamda iyi geliyor canım benim bilmiyorumkismile

kızlar taze fasulyeyi en pratik nası atarım dondurucuya???

domatesi kavuruyosun canım çok hafif üzerine ayıklanmış taze fasulyeyi ekliyosun rengi değişene kadar kavuruyorsun daha sonra soğutup poşetleyebilirsin :kedi: denenmiştir boshayallersmile

kızz taze fasulye 5 TL nasıl dondurucuya koycaksın sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

içtikten 5dk sonra midemi rahatlatıyo wc kolay çıkıorm canım yani..yediklerini durdurmuyo sanki yağları eritiyomuş gibi içimde hareket bsşlıyosırnaşık şey

içtikten 5dk sonra midemi rahatlatıyo wc kolay çıkıorm canım yani..yediklerini durdurmuyo sanki yağları eritiyomuş gibi içimde hareket bsşlıyosırnaşık şey

hııı anladımmm :kedi: olumunekankayizsmile sağol canımcım olumunekankayizsmile

kevserrrrr anamm o resimdeki senmisinn :1shok:

Son düzenleme:
evet canım benim..noldukidelikafadulden

kızzz kara karaa saçlarrr, kaşlarrr ne menemm bişeymişsin sen öyle :sm_cool: :sm_cool:

yakından bakamadım ama ilk dikkatimi onlar çekti :kedi: bide yaşın kaç ki senin canımm eyvahedigeldismile

küçük göründün gözümee :kedi:

21me basıyorum canımsırnaşık şey bende zayıfmışsın dicn sandım.saçlarım siyah böle hoşuma gitmiyo canımya sarıya boyatmak istiyorum ama sana olmaz sarı diyolar..beyaz tenliyim ama..

21me basıyorum canımsırnaşık şey bende zayıfmışsın dicn sandım.saçlarım siyah böle hoşuma gitmiyo canımya sarıya boyatmak istiyorum ama sana olmaz sarı diyolar..beyaz tenliyim ama..

kızz tombiş halini bilmiyodum ki benn zayıflamışsın diyim :kedi: ama zaten zayıfsın bacım :kedi:

21 heee boshayallersmile hey gidi günler heyy boshayallersmile

bacım saçların çok güzel bence hiç boyatmaaa

yok canım zayıf değilmya bende göbek var kilo versem bile göbeğim duruyo bionu yok edemiorum halaeyvahedigeldismile

yok canım zayıf değilmya bende göbek var kilo versem bile göbeğim duruyo bionu yok edemiorum halaeyvahedigeldismile

Ama ne kadar kilo versekte vücut şeklimiz değişmezmiş canım :kedi: ben 48 kiloykende kalçalarım vardı 73 kiloykende vardı ve hala var eyvahedigeldismile

slm
Gün içinde yediklerim Sabah herzaman ki kahvaltım (sıkılmaya başladım cnm krepler poğaçalar börekler istiyor artık ) :tomato:
Öğlen dünden kalan tavuk sotem vardı yoğurtla yidim ekmeksiz
Ara yarım ince dilim kavun
akşam tarhana çorbası,salata ve 4 kaşık bulgur pilavı yemeyi düşnüyorum. :)) yani niyetim bu bakalım artık .......
Gecede acıkırsam tarçınlı süt içerim diyorum

selam canım hoşgeldin olumunekankayizsmile

sabah aynı şeyleri yemek sıkıyor gerçekten bazen sempatiksalakcinni

ben bugün çeyrek gevrek yedim mesela demin de kalan çeyreği götürdüm oh mis :kedi:

selam canım hoşgeldin olumunekankayizsmile

sabah aynı şeyleri yemek sıkıyor gerçekten bazen sempatiksalakcinni

ben bugün çeyrek gevrek yedim mesela demin de kalan çeyreği götürdüm oh mis :kedi:

Çok zorlanıyorum nafcım sadece kahvaltı da değil artık öğlen de zor oluyor hem öğlen hem akşam düşün düşün bıktım ne yapcağımı şaşırıyorum .a.s simit bende severim aslında alıp buzluğa koyuyim bari sabahları ısıtırım taptaze olur peynirle yerim biraz değiştiriyim domates peynir soğudum .

evet canımcım tiksindinmi bidaha zor oluyo dönmesi :kedi: ben bir ara domatesten bide yumurtadan tiksinmiştim ne kötü günlerdi eyvahedigeldismile

Ben çıkıyorum kızlar eşim almaya geliyomuş beklemesin şimdi kapıda :kedi:

İyi akşamlar yarın görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…