Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Nafcım bu arada ben cumadan salıya kadar yokum gözüküyor Eşimin askerlik arkadaşının düğünü var izmite gidicez orda kalıcakmışız biraz kına gecesiydi düğündü derken bildirimde olamayacağım tabi.

selam kizlar nasilsiniz???yogunluktan giremedim bugun isler bitmedi hic sonra bebisle ugras derken bu saat oldu ve herkes isten cikmis sanirim...
bugunlerde hic dikkat edemiyorum yediklerime bayram girdi araya sanki buyu bozuldu oysaki ne guzel gidiyordum bayramdan once...yardimci olun kizlar motivasyona ihtiyacim var....

bugun yediklerim

sabah 3 dilim ekmek 2 haslanmis yumurta bir tutam maydonoz 2 tatli kasigi krem peynir 1 tatli kasigi nutella
oglen 4 dilim etimek uzerine kahvaltilik yag (ama cok hafif ondan surup yedim) ve 1 kucuk kase sutlu tatli
ara 1 avuc leblebi
aksam yarim tabak salata yanina yarim tabak pilav koydum ama doluydu ve uzerine 8 yane haslanmis misket kofte (yaklasik 4 kofte ediyor)

Slm mehay Bende bu günlerde kötüyüm gerçi . Ramazandan sonra yeme düzenimi kuramadım daha... Gece oturursam eğer o saatte bişey yeme gereksinimi duyuyorum .Bunu şimdilik tarçınlı süt içmekle çözmeye çalışıyorum eğer seninde cnn tatlı açlık hissedersen Çubuk tarçın koyup içmeyi dene. Tarçın hem iştah kesici , tatlı isteğini azaltıyormuş

tahmin etmistimkaydirigubbakcemile3 kac senedir kayitliyim hep ayni avatarlaydim ama biktim artik degistirdim canimkaydirigubbakcemile5
:) Demek bütünleşmiş seninle avatarın Bu da güzel ama odaha hoştu
tinkerbell canim senin hedefine az kalmis hedefe ulasinca ne yapmayi dusunuyorsun kilonu nasil koruyacaksin???

Bilmiyorum mehaycım bıraktığım an bir iki kilo alıyorum ömrüm boyunca ben rejim mi yapıcam böyle bilmiyorumkismile Su içsem yarıyor cinsindenim herhalde Kolay alıyorum ama kolayda veriyorum allahtan. Korumak çok zorr

Birde Koruma yaparken bu sefer her şeyi yiycem ama ekmek yememeye devam edicem.Sadece kahvaltıda yerim herhalde Bana ekmek hiç yaramıyor çünkü

evimi resmen spor salonuna çevirdim :)))) kondisyon bisikleti aldım yeni , yürüyüş bandı ve plates topumda vardı günde bir saat spor yapıyorum . Bİrde sauna eşofmanıda giyiyorum. sadece tatlı ve ekmek yemiyorum yemeğimi ve meyve yiyorum hedefim 5 kilo vermek bakalım 2 ayda verebilecekmiyim ben çook zor kilo verenlerdenim.Kilom 57 şuan 52 olsam iyi

nafcım kalyon denerimm bozuldu gene ocelerimm

408 ve 410 birlikte nası oldu anlamadım cnm?? farklı renklerde mi yaptın tırnakları aklinialirimsmile

fasulye köyden geldi cnm.. bi yemek pişirdim az bişi kaldı bari dolaba atayım dedim yoksa nerdeee.. şu an ev sebze bahçesi gibi eşimin ailesi getirdi.. sağol tarif için cnm..

kevserrrrr anamm o resimdeki senmisinn :1shok:
evet pek şeker pek güzel üstelik de mini miniii bayanssulusmile

evet canım benim..noldukidelikafadulden
ben de şaşırdım valla aynı naf gibi :hulya:

+1

bence de çok güzel...

asyaaa canımm çok yalnız kaldım buralarda :sinifsinif:
olumunekankayizsmile

Ama ne kadar kilo versekte vücut şeklimiz değişmezmiş canım :kedi: ben 48 kiloykende kalçalarım vardı 73 kiloykende vardı ve hala var eyvahedigeldismile
bende de yemeklerden sonra şişeeenn şişeeeen ve şişeeeen karnımmm
hala patlayamadı kendisi
bugün ilaca başladım bakalım yarayacak mı işe..
keşke kalçam popom olsaydııı

daha dur tinkerbellll
sen naptın yürüyüş olayını güzeldi bugün hava?

evt her öğün düzgün dengeli yemek çok emek istiyor çoook

şimdiden iyi eğlenceler cnm..

Birde Koruma yaparken bu sefer her şeyi yiycem ama ekmek yememeye devam edicem.Sadece kahvaltıda yerim herhalde Bana ekmek hiç yaramıyor çünkü
ben kahvaltıda kullanıyorum sadece cnm ama sadece sebze veya sadece et varsa yine ekmek yiyorum tabi..

bol şans şekerim

kızlar bugünkü menümm

sabah:
klasik sağlıklı kahvaltıdan baydığım için hamursuz yedim (kendisi hamur ve yağdan oluşuyo)
+azz şekerli sütlü kahve
ama keyfim kısa sürdü hamursuzun yağı mideme dokunduu kalorisi de cabası

ara:
yok

öğle:
1.5 kepçe zeytinyağlı fasulye
1 bardak ayran
2 ince dilim ekmek
1 ince dilim ızgara göğüs
söğüş domatezz

ara:
yok

akşam:
araları atladığımdan fazla yedim yemeğe saldırdımm
2 kepçe taze fasulye
1 y.k pilav
2 dilim ekmek
1 parça göğüs ızgara
5-6 y.k piyaz
veee yarım dilimcik kek üzerine 1 t.k gül reçelii
(kek fazla ekstra oldu ama 2 gündür canım habire şekerli bişiler çekiyo kaçınılmazdı bu durum)

yatmadan önce de bi bardak süt içerim

bu arada bugün bi saat de yürüyüş yaptımm
hastalıktan burnumu pek uzatamamıştım iyi geldii

Olala slm. yok cnm yürüyüş yapmadım bu günde ne olucak benim halim bilmiyorum yediğime öyle yada böyle dikkat ediyorum ama spor hiç yok Bu gün hava ne güzeldi halbu ki benim evimden çıkma isteğim yoktu ama... Ev kuşu oldum dışarı çıkmak bile istemiyorum enerjim yok neden anlamadım bilmiyorumkismile
Yarın ama zorla çıkıcam gezicem biraz Düğün için kıyafetim hazır ama hava akşamları soğuk oluyor çok ince bir çorap almam lazım Penti süper 57 ince ten rengi diyorum ama bildiğin başka marka varsa bana tavsiye et cnm Hem dönüşte watsona da uğruycam onarıcı kremden birde ayakkabım vurmasın diye jel koruyucu alıcam

kızlar selam ben geldim biraz geçmişi okudum ama çıkıyorum oğlum durmuyor yarın bilgisayarım yapılcakmış inş.bi aksilik çıkmaz olalacım aleykümselam cnm cım

en klasiği penti 57 süper ince canım.. ama kıyafetin kaldırırsa uyarsa çok değişik çoraplar çıkarıyolar bak derim..
keyfin mi yok pek bu aralar tinkerbell??

kızlar selam ben geldim biraz geçmişi okudum ama çıkıyorum oğlum durmuyor yarın bilgisayarım yapılcakmış inş.bi aksilik çıkmaz olalacım aleykümselam cnm cım
özgeeeeeeeee

en klasiği penti 57 süper ince canım.. ama kıyafetin kaldırırsa uyarsa çok değişik çoraplar çıkarıyolar bak derim..
keyfin mi yok pek bu aralar tinkerbell??

özgeeeeeeeee

Canım ya gelmişsin bende açık bırakıp ezele dalmışım. Bende öyle düşündüm dedim hani yeni bişey çıkmıştır varla yok arası incelikte sen bilirsin diye sordum.
Aslında pek sıkılmıyor gibi kendimi oyalıycak şeylerde buluyorum gündüz evde ama üstüste bir kaç gün oturdum evde herhalde ondan halsizim...

şu balık ve tatlılar çok güzel görünüyo canım istediya gece gece..
buarada yarından itibaren egzersizlerime başlıyorum.verdiklerimi tekrr alcam yoksa..
:))azcık yee bişey olmazz:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…