- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #19.741
Ben çıkıyorum kızlar eşim almaya geliyomuş beklemesin şimdi kapıda :kedi:
İyi akşamlar yarın görüşürüz
Haklısın cnm Pzt belki bilgisayarındaki sorun hallolur
Avatarını değişik görünce önce yeni biri gelmiş dedim kaydirigubbakcemile3 Slm Mehaycım
Slm mehay Bende bu günlerde kötüyüm gerçi . Ramazandan sonra yeme düzenimi kuramadım daha... Gece oturursam eğer o saatte bişey yeme gereksinimi duyuyorum .Bunu şimdilik tarçınlı süt içmekle çözmeye çalışıyorum eğer seninde cnn tatlı açlık hissedersen Çubuk tarçın koyup içmeyi dene. Tarçın hem iştah kesici , tatlı isteğini azaltıyormuşselam kizlar nasilsiniz???yogunluktan giremedim bugun isler bitmedi hic sonra bebisle ugras derken bu saat oldu ve herkes isten cikmis sanirim...
bugunlerde hic dikkat edemiyorum yediklerime bayram girdi araya sanki buyu bozuldu oysaki ne guzel gidiyordum bayramdan once...yardimci olun kizlar motivasyona ihtiyacim var....
:) Demek bütünleşmiş seninle avatarın Bu da güzel ama odaha hoştutahmin etmistimkaydirigubbakcemile3 kac senedir kayitliyim hep ayni avatarlaydim ama biktim artik degistirdim canimkaydirigubbakcemile5
tinkerbell canim senin hedefine az kalmis hedefe ulasinca ne yapmayi dusunuyorsun kilonu nasil koruyacaksin???
nafcım kalyon denerimm bozuldu gene ocelerimma.s. tamam canım söylerim selamını olumunekankayizsmile
tamam canım yiycem bişeycikler :kedi:
Allah korusun yağlar gitsin kaslar kalsın sositososito
bende flormar 408 ve 410 sürdüm sabahleyin sempatiksalakcinni bir mor bir nar çiçeği şeklinde süper oldu bonibon gibi :kedi:
canım ben püskürtmeli olarak kalyonun var onu kullanıyorum çok memnunum ve tırnak etlerine bulaşan yağ süper bakım yapıyor zemuszemus
birde golden rose Quıck dry kullanıyorum o da güzel kurutuyor hemde parlaklık veriyor boshayallersmile
ikisinide tavsiye ederim kaydirigubbakcemile2
ama en çok kalyonu tavsiye ederim olumunekankayizsmile
ne anlamda iyi geliyor canım benim bilmiyorumkismile
domatesi kavuruyosun canım çok hafif üzerine ayıklanmış taze fasulyeyi ekliyosun rengi değişene kadar kavuruyorsun daha sonra soğutup poşetleyebilirsin :kedi: denenmiştir boshayallersmile
kızz taze fasulye 5 TL nasıl dondurucuya koycaksın sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
evet pek şeker pek güzel üstelik de mini miniii bayanssulusmilekevserrrrr anamm o resimdeki senmisinn :1shok:
ben de şaşırdım valla aynı naf gibi :hulya:evet canım benim..noldukidelikafadulden
+1
kızzz kara karaa saçlarrr, kaşlarrr ne menemm bişeymişsin sen öyle :sm_cool: :sm_cool:
yakından bakamadım ama ilk dikkatimi onlar çekti :kedi: bide yaşın kaç ki senin canımm eyvahedigeldismile
küçük göründün gözümee :kedi:
bence de çok güzel...
kızz tombiş halini bilmiyodum ki benn zayıflamışsın diyim :kedi: ama zaten zayıfsın bacım :kedi:
21 heee boshayallersmile hey gidi günler heyy boshayallersmile
bacım saçların çok güzel bence hiç boyatmaaa
olumunekankayizsmileasyaaa canımm çok yalnız kaldım buralarda :sinifsinif:
bende de yemeklerden sonra şişeeenn şişeeeen ve şişeeeen karnımmm
Ama ne kadar kilo versekte vücut şeklimiz değişmezmiş canım :kedi: ben 48 kiloykende kalçalarım vardı 73 kiloykende vardı ve hala var eyvahedigeldismile
daha dur tinkerbellllslm
Gün içinde yediklerim Sabah herzaman ki kahvaltım (sıkılmaya başladım cnm krepler poğaçalar börekler istiyor artık ) :tomato:
Öğlen dünden kalan tavuk sotem vardı yoğurtla yidim ekmeksiz
Ara yarım ince dilim kavun
akşam tarhana çorbası,salata ve 4 kaşık bulgur pilavı yemeyi düşnüyorum. :)) yani niyetim bu bakalım artık .......
Gecede acıkırsam tarçınlı süt içerim diyorum
evt her öğün düzgün dengeli yemek çok emek istiyor çoookÇok zorlanıyorum nafcım sadece kahvaltı da değil artık öğlen de zor oluyor hem öğlen hem akşam düşün düşün bıktım ne yapcağımı şaşırıyorum .a.s simit bende severim aslında alıp buzluğa koyuyim bari sabahları ısıtırım taptaze olur peynirle yerim biraz değiştiriyim domates peynir soğudum .
şimdiden iyi eğlenceler cnm..Nafcım bu arada ben cumadan salıya kadar yokum gözüküyor Eşimin askerlik arkadaşının düğünü var izmite gidicez orda kalıcakmışız biraz kına gecesiydi düğündü derken bildirimde olamayacağım tabi.
ben kahvaltıda kullanıyorum sadece cnm ama sadece sebze veya sadece et varsa yine ekmek yiyorum tabi..Birde Koruma yaparken bu sefer her şeyi yiycem ama ekmek yememeye devam edicem.Sadece kahvaltıda yerim herhalde Bana ekmek hiç yaramıyor çünkü
bol şans şekerimevimi resmen spor salonuna çevirdim :)))) kondisyon bisikleti aldım yeni , yürüyüş bandı ve plates topumda vardı günde bir saat spor yapıyorum . Bİrde sauna eşofmanıda giyiyorum. sadece tatlı ve ekmek yemiyorum yemeğimi ve meyve yiyorum hedefim 5 kilo vermek bakalım 2 ayda verebilecekmiyim ben çook zor kilo verenlerdenim.Kilom 57 şuan 52 olsam iyi
en klasiği penti 57 süper ince canım.. ama kıyafetin kaldırırsa uyarsa çok değişik çoraplar çıkarıyolar bak derim..Olala slm. yok cnm yürüyüş yapmadım bu günde ne olucak benim halim bilmiyorum yediğime öyle yada böyle dikkat ediyorum ama spor hiç yok Bu gün hava ne güzeldi halbu ki benim evimden çıkma isteğim yoktu ama... Ev kuşu oldum dışarı çıkmak bile istemiyorum enerjim yok neden anlamadım bilmiyorumkismile
Yarın ama zorla çıkıcam gezicem biraz Düğün için kıyafetim hazır ama hava akşamları soğuk oluyor çok ince bir çorap almam lazım Penti süper 57 ince ten rengi diyorum ama bildiğin başka marka varsa bana tavsiye et cnm Hem dönüşte watsona da uğruycam onarıcı kremden birde ayakkabım vurmasın diye jel koruyucu alıcam
özgeeeeeeeeekızlar selam ben geldim biraz geçmişi okudum ama çıkıyorum oğlum durmuyor yarın bilgisayarım yapılcakmış inş.bi aksilik çıkmaz olalacım aleykümselam cnm cım
en klasiği penti 57 süper ince canım.. ama kıyafetin kaldırırsa uyarsa çok değişik çoraplar çıkarıyolar bak derim..
keyfin mi yok pek bu aralar tinkerbell??
özgeeeeeeeee
:))azcık yee bişey olmazz:kedi:şu balık ve tatlılar çok güzel görünüyo canım istediya gece gece..
buarada yarından itibaren egzersizlerime başlıyorum.verdiklerimi tekrr alcam yoksa..
sağol canım bende seni tebrik ediyorum olumunekankayizsmile
naff sondan geliyom amaaaaboshayallersmile
canım benim evde bilgisayarım yok ondan gelemiyorum akşamları ve pazarları :kedi:
anladım cnm canın saolsun ozamnn öpüyorumolumunekankayizsmile
melissssssssssss kötükedihüsonee olduuu
afiyet olsun şekerrolumunekankayizsmilebu akşam kardeşimin doğum günü var annemlere gidicez eşim mangal yakacak rakı balık yapıcaz :kedi:
bide pasta var eyvahedigeldismile
sporumda kalacak haliyle guclubacismile
benim kaloriler çoşacak bugün :1ninca:
kuşum sen en iyisiii ten rengi yerine sahra rengiii alll pentininnnyerimsenibenOlala slm. yok cnm yürüyüş yapmadım bu günde ne olucak benim halim bilmiyorum yediğime öyle yada böyle dikkat ediyorum ama spor hiç yok Bu gün hava ne güzeldi halbu ki benim evimden çıkma isteğim yoktu ama... Ev kuşu oldum dışarı çıkmak bile istemiyorum enerjim yok neden anlamadım bilmiyorumkismile
Yarın ama zorla çıkıcam gezicem biraz Düğün için kıyafetim hazır ama hava akşamları soğuk oluyor çok ince bir çorap almam lazım Penti süper 57 ince ten rengi diyorum ama bildiğin başka marka varsa bana tavsiye et cnm Hem dönüşte watsona da uğruycam onarıcı kremden birde ayakkabım vurmasın diye jel koruyucu alıcam
kuşummmmŞenizŞenizŞenizmelissss opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?