Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

büğün kü menüm
sabah aynı genee
ögeln yarım pide ayran
akşam yok
yarım dilim pasta var bide.kardeşim almışohaoldumsmile

kaydirigubbakcemile3 sende benim gibi hep aynı kahvaltılıkları yemeyi bırak yazmaktan bıkmışsın. Şöyle ne iyi olurdu krepler börekler yesk sabah sabah sempatiksalakcinni

Tmm cnm bakıcam mutlaka sağol tatlım senin kremden de alıcam watsonsdan
bakktınmı rengine.....CADIARZU
kaydirigubbakcemile3 sende benim gibi hep aynı kahvaltılıkları yemeyi bırak yazmaktan bıkmışsın. Şöyle ne iyi olurdu krepler börekler yesk sabah sabah sempatiksalakcinni
güm der şişerizz sahbatan hemd..bıktımm hepsinden yaa..ekmegi deigtiriryom.yada yogurtun içine confekzz koyorum....

kuşum izmitemii gitcennn:gitme:

evet kuşum ( askeerlik arkaaşı evleniyor kına gecesi falanda olacakmış cuma sabahtan gidicez . Hava güzel olursa bahçede yapacaklarmış kınayı bende heveslendim kınaya da gitsek diye eşimde gideriz ozaman bir kaç gün önceden dedi bakalım :)) Düğün pazar günü

cuma günüü gidip salıya kadarmııı özleirm senii..hemen git gel....sırnaşık şey

Bu mu kuşum?...................
evet benziyoo bu avi bizee:))

Sezonun en seksi parfümleri

Bu sonbahara bir değişiklikle girmeye ne dersiniz? Yıllardır kullandığınız parfümünüzü değiştirmek hoş bir fikir olabilir.

2706
[SIZE=+0][/SIZE]Bir kadının geçtiği yerde bıraktığı izdir parfümü... 2010 sonbaharında raflarda yerini alan en yeni parfümleri sizin için araştırdık. Size ise parfümeriye gidip denemek ve yeni parfümünüzü seçmek kalıyor.

Kepekli Makarna
zemesi:
Malzemeler: 1 paket kepekli makarna 2 adet domates 1 adet konserve közlenmiş kırmızı biber 1 adet kırmızı biber İsteğe göre Kekik yada fesleğen Tuz

Tarifi:
Yapılışı: Makarnayı 1 tatlı kaşığı zeytinyağı katılmış ve tuz eklenmiş suda istediğiniz dirilikte haşlayın (kepekli makarna daha sert oluyo o yüzden ben çok haşlıyorum). Domatesleri küp küp doğrayın. Zeytinyağında hafif kavurun sonra küçük küçük doğradığımız kırmız biberi ekleyin, kısa bir süre daha kavurun. Makarnayı süzün ve sosu içine ilave edin. İsteğe göre light kaşar peyniriyle servis

Son düzenleme:
Sezonun popüler renkleri

Bu sezon her zamankinden farklı, her zamankinden daha şaşırtıcı olacak. Bordo ruj, yosun yeşili far ve açık mor tonlarında bir oje ile farklı olmaya ne dersiniz?

3588
[SIZE=+0][/SIZE]Şarap gibi dudaklar

Yoğun vişne çürüğü dudaklar Proenza Schuler, Dolce&Gabbana ve Luca Luca defilelerinde dikkat çekti. "Klasik kırmızıya sofistike bir alternatif," diyor Los Angeles'tan makyaj artisti Vasilios Tanis ve ekliyor: "Biraz keskin olsa bile yine de zarif bir görünüm." Mükemmel bir sürüş için dudak fırçası ile uygulayın ve ardından fazlasını alın.

Yeşil yeşil bakan gözler

Göz kapağınıza çekeceğiniz yosun yeşili bir eyeliner ya da kalem sayesinde arkadaşlarınızı kıskandırabilirsiniz. "Yeşil göz makyajı kırmızı ruj gibidir. Herkese uygun bir ton mutlaka var. Kendinize yakışanı bulmak size kalıyor" diyor New York'tan makyaj artisti Kristofer Buckle. Buckle açık tenler için açık ya da koyu tonları önerirken (lületaşı veya zeytin), esmer tenlere zümrüt gibi canlı tonların yakışacağını söylüyor ve ekliyor: "Bu rengi siyah maskarayla kullanın, hoş bir kontrast yaratırsınız".

Seksi karışım tırnaklar

Geçen sezonun gözdesi bej tonlarına biraz mor katarsanız ne elde edersiniz? Yepyeni bir trend oje rengi! "Sonbaharda giyilen kıyafetlerin koyu rengine uyum sağlayan doğal bir renk," diyor New York'tan manikürist Jin Soon Choi bu ton için. Bir öneri: Chanel'in Paradoxal rengi ojesini hemen elde etmeye bakın, çok hızlı tükeneceği kesin...

İşte sezonun muhteşem renkleri

Lancome Rouge Absolu ruj, 69 TL

Inglot, AMC No:85 eyeliner, 39 TL

Avon, Glimmerstick Eyeliner 7.50 TL

Shiseido, Luminizing Satin Eye Color Trio üçlü far, 99 TL

Essie, in Merino Cool oje, 25 TL

Chanel Le Vernis in Paradoxal oje, 59 TL

Flor Mar, No:79, 1.75 TL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…