- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #19.761
melis sahra rengi daha mı doğal duruyor ince mi birde rengi 57 den koyumu? amma sordum kaydirigubbakcemile3
açık tenden parlak bacak rengi.krem sürmüş gibi iduruyorr penti sahra rengi de bak bihihoyyyt
büğün kü menüm
sabah aynı genee
ögeln yarım pide ayran
akşam yok
yarım dilim pasta var bide.kardeşim almışohaoldumsmile
bakktınmı rengine.....CADIARZUTmm cnm bakıcam mutlaka sağol tatlım senin kremden de alıcam watsonsdan
güm der şişerizz sahbatan hemd..bıktımm hepsinden yaa..ekmegi deigtiriryom.yada yogurtun içine confekzz koyorum....kaydirigubbakcemile3 sende benim gibi hep aynı kahvaltılıkları yemeyi bırak yazmaktan bıkmışsın. Şöyle ne iyi olurdu krepler börekler yesk sabah sabah sempatiksalakcinni
bakktınmı rengine.....CADIARZU
güm der şişerizz sahbatan hemd..bıktımm hepsinden yaa..ekmegi deigtiriryom.yada yogurtun içine confekzz koyorum....
Yok cnm yarın gidecem pentiye zaten sorucam mutlaka ... Şimdi sen deyince aradım ama bulamadım zaten çok belli olmuyor bilgisayardakiler
tmm cnm bakıcam
kuşum izmitemii gitcennn:gitme:
bu son avatr kalsınnn tırkelebel2
cuma günüü gidip salıya kadarmııı özleirm senii..hemen git gel....sırnaşık şeyevet kuşum( askeerlik arkaaşı evleniyor kına gecesi falanda olacakmış cuma sabahtan gidicez . Hava güzel olursa bahçede yapacaklarmış kınayı bende heveslendim kınaya da gitsek diye eşimde gideriz ozaman bir kaç gün önceden dedi bakalım :)) Düğün pazar günü
evet benziyoo bu avi bizee:))Bu mu kuşum?...................
cuma günüü gidip salıya kadarmııı özleirm senii..hemen git gel....sırnaşık şey
evet benziyoo bu avi bizee:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?