Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Geçen bende aldım kepekli normalini yemiyim diye :)

dogal sarıııı istiyon sen..röfel ama senikkiii bu düzzz boyaa galiba...
saçın kısamııı(neden kestirdin yaff..neyse uzar köküü sende nede olsa...:içelim:

saçım açık kahve küllü demişti rengi için kuaför Aralara ben röfle attırıyorum uzun zamandır . Saçımın kısalığı benim avatarımdaki gibi hafif dalgalı. Eskiden uzundu evet ( bir delilik ettim kestirdim. Sende ki saç modeli çok güzelmiş yine uzatıcam boshayallersmile

üzülmee hiçç uzarrrr şaaçç buu kökü sende.
dalgalı şaçlr ruzuyunca çok hoş duruurrrr...bu resim benim deil...yabancıı avrilsırnaşık şey

günaydın arkadaslar oğlum hasta cumartesiden beri kusma vardı iki gündürde atesi var şimdi uyuyo gece ateşler içinde yandı kusum

yine kimsecikler yok bugün kızımın dersi az öğleye kadar girebilcem öğlen kız kardeşim gelcek benden mantı istedi yapmayacağım tabii kendi başıma hiç denemedim yapamam sanırım ama börek kısır ve büyük ihtimal kek yapcam kurabiyede olabilir öğlenki menüm bu olcak en çok kısır yiyecem kek sevmem zaten yarımda börek yerim

günaydın kızlar dün bütün gün adja pekkan gibi gergin gergin dolaştım bugün biraz daha iyiyim.
Dünkü akşam yemeği 3 y.k. patlıcanlı bulgur pilavı 1 milföy börek 1 salkım üzüm aktiva
akşam 30 dk plates
sabah çeyrek ekmek b.peynir domatesli tost 1 bardak çay

günaydın arkadaslar oğlum hasta cumartesiden beri kusma vardı iki gündürde atesi var şimdi uyuyo gece ateşler içinde yandı kusum
Canım ya çok geçmiş olsun .

Nasıl yapıcaksın mantı tabii yardımsız, birinin en azından kapamaya yardım etmesi şart. Bende çok kekci değilimdir Afiyet olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…