- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #19.781
Ben kına gecesi yapmadım hiç istemedim ozaman çok pişmanım dinlemedim milleti :mymeka: merakda ediyorum çok onlarda nasıl oluyor diye ...çok eğlencelidir burda dediler
Kepekli Makarna
zemesi:
Malzemeler: 1 paket kepekli makarna 2 adet domates 1 adet konserve közlenmiş kırmızı biber 1 adet kırmızı biber İsteğe göre Kekik yada fesleğen Tuz
Tarifi:
Yapılışı: Makarnayı 1 tatlı kaşığı zeytinyağı katılmış ve tuz eklenmiş suda istediğiniz dirilikte haşlayın (kepekli makarna daha sert oluyo o yüzden ben çok haşlıyorum). Domatesleri küp küp doğrayın. Zeytinyağında hafif kavurun sonra küçük küçük doğradığımız kırmız biberi ekleyin, kısa bir süre daha kavurun. Makarnayı süzün ve sosu içine ilave edin. İsteğe göre light kaşar peyniriyle servis
ben saçımı senin avatarındaki gibi istiyorum çok güzel saın modeli pişman oldum kestirdiğime şimdii.(
tabii pudingleri yee kepekli makarnaylaa avutt kendiini:roflol:Geçen bende aldım kepekli normalini yemiyim diye :)
dogal sarıııı istiyon sen..röfel ama senikkiii bu düzzz boyaa galiba...
saçın kısamııı(neden kestirdin yaff..neyse uzar köküü sende nede olsa...:içelim:
saçım açık kahve küllü demişti rengi için kuaför Aralara ben röfle attırıyorum uzun zamandır . Saçımın kısalığı benim avatarımdaki gibi hafif dalgalı. Eskiden uzundu evet( bir delilik ettim kestirdim. Sende ki saç modeli çok güzelmiş yine uzatıcam boshayallersmile
tabii pudingleri yee kepekli makarnaylaa avutt kendiini:roflol:
ben yatarrr iyygecerr kuşmmmmmolumunekankayizsmile
geçmiş olsun cnm aminnkızlar duanızı eksik etmeyin babam bugün hastaneye yatıyor perşembe ameliyat olacak hayırlısı ile olur sağsağlim çıkar inşallah
Canım ya çok geçmiş olsun .günaydın arkadaslar oğlum hasta cumartesiden beri kusma vardı iki gündürde atesi var şimdi uyuyo gece ateşler içinde yandı kusum
yine kimsecikler yok bugün kızımın dersi az öğleye kadar girebilcem öğlen kız kardeşim gelcek benden mantı istedi yapmayacağım tabii kendi başıma hiç denemedim yapamam sanırım ama börek kısır ve büyük ihtimal kek yapcam kurabiyede olabilir öğlenki menüm bu olcak en çok kısır yiyecem kek sevmem zaten yarımda börek yerim
kızlar duanızı eksik etmeyin babam bugün hastaneye yatıyor perşembe ameliyat olacak hayırlısı ile olur sağsağlim çıkar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?