Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

hihoyyyt günaydın angel ve tinkerbelll

tinkerbell erkencisinnn günaydınnn hihoyyyt

Günaydın opuyorumnanaktan Bu gün erken kalktım zemuszemus Geç kalkmak beni bütün gün sersem ediyor çünkü Kalktım duşumu aldım Kahvaltımı ettim eşim kalkınca da onunla çıkıcam o İşe ben avmlere

harikasın tatlımm hihoyyyt
ben de sabahtan avm gezmeye bayılıyorum dönüşüm akşamı buluyorr :lepi:
hele arabayla bırakılma olayı süperr,
hava da güzelll artık gözüne çarpanları anlatırsınn bize dee

sabah 1 kase kellogg 's yedim. Öğlen dışarıda salatayla ızgara yemeği planlıyorum .Akşama ne yapıcam düşünmedim kolay bişeyler yaparım artık

sabah 1 kase kellogg 's yedim. Öğlen dışarıda salatayla ızgara yemeği planlıyorum .Akşama ne yapıcam düşünmedim kolay bişeyler yaparım artık
cevahirde bi makarnacı var salataları da var... tavuk ızgaralı salatasını yiyorum ben neredeyse her cevahire gittiğimde baya doyurucu ve hafif oluyo boshayallersmile
kahve de iç cnm benim için de gezz :teytey:

Tmm cnm. Rahat rahat dolaşıyım diye eşofman da giydim kaydirigubbakcemile3. Bunu spora saymaya hazırlanıyorum da kaydirigubbakcemile3

cevahirde bi makarnacı var salataları da var... tavuk ızgaralı salatasını yiyorum ben neredeyse her cevahire gittiğimde baya doyurucu ve hafif oluyo boshayallersmile
kahve de iç cnm benim için de gezz :teytey:

Bir gün ayarlayalımda birlikte gezelim olala hem yakın da oturuyoruz sayılır Öğlen yemekde yeriz. Evet cnm bende salata düşünüyorum

Bir gün ayarlayalımda birlikte gezelim olala hem yakın da oturuyoruz sayılır Öğlen yemekde yeriz. Evet cnm bende salata düşünüyorum
ooo süper olur valla yapalım mutlaka zaten yeni sezon tam çıkarmadılar bi de fiyatları uçuk tam ürünler de gelmiş olurrr :lepi: aslında şişlide de güzel yerler var ama gezmesi daha zor geliyo.. kaydirigubbakcemile5

Valla harika olur çekeriz eşofmanları yürüyüş de yaparız :)

tinkerbelll iyi gezmelerrrr opuyorumnanaktan

nafff seni bekledik bekledik gelmedinnnn opuyorumnanaktan

ben çıkıyorum güzeller sonra görüşmek üzereee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…