- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #19.801
kızlar duanızı eksik etmeyin babam bugün hastaneye yatıyor perşembe ameliyat olacak hayırlısı ile olur sağsağlim çıkar inşallah
hihoyyyt günaydın angel ve tinkerbelll
tinkerbell erkencisinnn günaydınnn hihoyyyt
harikasın tatlımm hihoyyytGünaydın opuyorumnanaktan Bu gün erken kalktım zemuszemus Geç kalkmak beni bütün gün sersem ediyor çünkü Kalktım duşumu aldım Kahvaltımı ettim eşim kalkınca da onunla çıkıcam o İşe ben avmlere
cevahirde bi makarnacı var salataları da var... tavuk ızgaralı salatasını yiyorum ben neredeyse her cevahire gittiğimde baya doyurucu ve hafif oluyo boshayallersmilesabah 1 kase kellogg 's yedim. Öğlen dışarıda salatayla ızgara yemeği planlıyorum .Akşama ne yapıcam düşünmedim kolay bişeyler yaparım artık
harikasın tatlımm hihoyyyt
ben de sabahtan avm gezmeye bayılıyorum dönüşüm akşamı buluyorr :lepi:
hele arabayla bırakılma olayı süperr,
hava da güzelll artık gözüne çarpanları anlatırsınn bize dee
cevahirde bi makarnacı var salataları da var... tavuk ızgaralı salatasını yiyorum ben neredeyse her cevahire gittiğimde baya doyurucu ve hafif oluyo boshayallersmile
kahve de iç cnm benim için de gezz :teytey:
Tmm cnm. Rahat rahat dolaşıyım diye eşofman da giydim kaydirigubbakcemile3. Bunu spora saymaya hazırlanıyorum da kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol:
Günaydın un kurabiyelerimm geçmişi okuyup geliyorum
ooo süper olur valla yapalım mutlaka zaten yeni sezon tam çıkarmadılar bi de fiyatları uçuk tam ürünler de gelmiş olurrr :lepi: aslında şişlide de güzel yerler var ama gezmesi daha zor geliyo.. kaydirigubbakcemile5Bir gün ayarlayalımda birlikte gezelim olala hem yakın da oturuyoruz sayılır Öğlen yemekde yeriz. Evet cnm bende salata düşünüyorum
nafı tutana aşkolsunnAman gel sonra okursun ben çıkıcam birazdan Düğün nsl geçti naf anlat biraz hihoyyyt
ooo süper olur valla yapalım mutlaka zaten yeni sezon tam çıkarmadılar bi de fiyatları uçuk tam ürünler de gelmiş olurrr :lepi: aslında şişlide de güzel yerler var ama gezmesi daha zor geliyo.. kaydirigubbakcemile5
nafı tutana aşkolsunnkaydirigubbakcemile3
olur tabisi de cnm :hulya:Valla harika olur çekeriz eşofmanları yürüyüş de yaparız :)
tinkerbelll iyi gezmelerrrr opuyorumnanaktan
nafff seni bekledik bekledik gelmedinnnn opuyorumnanaktan
ben çıkıyorum güzeller sonra görüşmek üzereee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?