- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #19.821
Nafcım bu arada ben cumadan salıya kadar yokum gözüküyor Eşimin askerlik arkadaşının düğünü var izmite gidicez orda kalıcakmışız biraz kına gecesiydi düğündü derken bildirimde olamayacağım tabi.
tmm canım iyi eğlenceler sana olumunekankayizsmile
İyi akşamlar cnm .Perşembe gecesi bildirmeye çalışırım sana ben kilomu opuyorumnanaktan
tamam canım olumunekankayizsmile
evimi resmen spor salonuna çevirdim :)))) kondisyon bisikleti aldım yeni , yürüyüş bandı ve plates topumda vardı günde bir saat spor yapıyorum . Bİrde sauna eşofmanıda giyiyorum. sadece tatlı ve ekmek yemiyorum yemeğimi ve meyve yiyorum hedefim 5 kilo vermek bakalım 2 ayda verebilecekmiyim ben çook zor kilo verenlerdenim.Kilom 57 şuan 52 olsam iyi
inşallah verirsin cnm a.s.
nafcım kalyon denerimm bozuldu gene ocelerimm
408 ve 410 birlikte nası oldu anlamadım cnm?? farklı renklerde mi yaptın tırnakları aklinialirimsmile
fasulye köyden geldi cnm.. bi yemek pişirdim az bişi kaldı bari dolaba atayım dedim yoksa nerdeee.. şu an ev sebze bahçesi gibi eşimin ailesi getirdi.. sağol tarif için cnm..
bende de yemeklerden sonra şişeeenn şişeeeen ve şişeeeen karnımmm
hala patlayamadı kendisi
bugün ilaca başladım bakalım yarayacak mı işe..
keşke kalçam popom olsaydııı
evet canım tırnaklar farklı renklerde oldu çok şirin bonibon gibi :kedi:
günaydın arkadaslar oğlum hasta cumartesiden beri kusma vardı iki gündürde atesi var şimdi uyuyo gece ateşler içinde yandı kusum
ayy canım çok geçmiş olsunn doktora götürdünüz mü ? bilmiyorumkismile
yine kimsecikler yok bugün kızımın dersi az öğleye kadar girebilcem öğlen kız kardeşim gelcek benden mantı istedi yapmayacağım tabii kendi başıma hiç denemedim yapamam sanırım ama börek kısır ve büyük ihtimal kek yapcam kurabiyede olabilir öğlenki menüm bu olcak en çok kısır yiyecem kek sevmem zaten yarımda börek yerim
benim yerime de kısır yee asyaa ben hala yapıcamda yiycemmm guclubacismile
kızlar nerdesiniz???
naaaffff rakı fazla mı kaçtı yoksa gelmedin daha
yok canım yaa geç geldim sabah birde internetim yoktu ondan geciktim sempatiksalakcinni
kızlar duanızı eksik etmeyin babam bugün hastaneye yatıyor perşembe ameliyat olacak hayırlısı ile olur sağsağlim çıkar inşallah
canımmm sağsalim çıkar inşallahh tez vakitte iyileşirr
olumunekankayizsmile
Bir gün ayarlayalımda birlikte gezelim olala hem yakın da oturuyoruz sayılır Öğlen yemekde yeriz. Evet cnm bende salata düşünüyorum
gezin gezinn bizi hiç düşünmeyin :çok üzgünüm:
Aman gel sonra okursun ben çıkıcam birazdan Düğün nsl geçti naf anlat biraz hihoyyyt
düğüne gitmedik canım eşim geç döndü seyahatten dün kardeşimin doğum günüydü o da çok güzel geçti ailecek kutladık zemuszemus
nafı tutana aşkolsunnkaydirigubbakcemile3
evett napimm çatlardım okumasaydım geçmişi zaten döktürmüşsünüz gece gece delikafadulden
tinkerbelll iyi gezmelerrrr opuyorumnanaktan
nafff seni bekledik bekledik gelmedinnnn opuyorumnanaktan
ben çıkıyorum güzeller sonra görüşmek üzereee
yaa patronum iş istedi cevaplıyodum yarım kaldı ondan geciktim :a015:
Kızlar bende kaçtım kahvesini veriyim çıkarız Görüşürüz sonra opuyorumnanaktan
gülegüle canım :gitme: yine yalnız kaldım ben :çok üzgünüm: