Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

tmm canım iyi eğlenceler sana olumunekankayizsmile

İyi akşamlar cnm .Perşembe gecesi bildirmeye çalışırım sana ben kilomu opuyorumnanaktan

tamam canım olumunekankayizsmile

inşallah verirsin cnm a.s.

evet canım tırnaklar farklı renklerde oldu çok şirin bonibon gibi :kedi:

günaydın arkadaslar oğlum hasta cumartesiden beri kusma vardı iki gündürde atesi var şimdi uyuyo gece ateşler içinde yandı kusum

ayy canım çok geçmiş olsunn doktora götürdünüz mü ? bilmiyorumkismile

benim yerime de kısır yee asyaa ben hala yapıcamda yiycemmm guclubacismile

kızlar nerdesiniz???
naaaffff rakı fazla mı kaçtı yoksa gelmedin daha

yok canım yaa geç geldim sabah birde internetim yoktu ondan geciktim sempatiksalakcinni

kızlar duanızı eksik etmeyin babam bugün hastaneye yatıyor perşembe ameliyat olacak hayırlısı ile olur sağsağlim çıkar inşallah

canımmm sağsalim çıkar inşallahh tez vakitte iyileşirr
olumunekankayizsmile

Bir gün ayarlayalımda birlikte gezelim olala hem yakın da oturuyoruz sayılır Öğlen yemekde yeriz. Evet cnm bende salata düşünüyorum

gezin gezinn bizi hiç düşünmeyin :çok üzgünüm:

Aman gel sonra okursun ben çıkıcam birazdan Düğün nsl geçti naf anlat biraz hihoyyyt

düğüne gitmedik canım eşim geç döndü seyahatten dün kardeşimin doğum günüydü o da çok güzel geçti ailecek kutladık zemuszemus

nafı tutana aşkolsunn kaydirigubbakcemile3

evett napimm çatlardım okumasaydım geçmişi zaten döktürmüşsünüz gece gece delikafadulden

tinkerbelll iyi gezmelerrrr opuyorumnanaktan

nafff seni bekledik bekledik gelmedinnnn opuyorumnanaktan

ben çıkıyorum güzeller sonra görüşmek üzereee

yaa patronum iş istedi cevaplıyodum yarım kaldı ondan geciktim :a015:

Kızlar bende kaçtım kahvesini veriyim çıkarız Görüşürüz sonra opuyorumnanaktan

gülegüle canım :gitme: yine yalnız kaldım ben :çok üzgünüm:

evettt dünkü menüm

250-300 gr ızgara levrek cokacimcoook
5-6 tane çimçim karides
5-6 tane kalamar
salata

ekmek yemedim sempatiksalakcinni

pasta çok çok ince bir dilim yedim :kedi:
şekersiz çay içtim kola içmedim sempatiksalakcinni
5-6 tane badem yedim aklinialirimsmile

spor yapamadım tabikii şakkıdı

bugün sabah
çeyrek gevrek
1 kk peynir
1 tk çilek reçeli
şekersiz çay

şimdi de yeşil çay içiyorum

Kısırı nasıl yapıyorsunuz? Uzun zamandan beri yemedim. Yapmak istediğimde o kıvamı tutturamıyorum. Nasıl yapsam ki? :uhm:

Kısırı nasıl yapıyorsunuz? Uzun zamandan beri yemedim. Yapmak istediğimde o kıvamı tutturamıyorum. Nasıl yapsam ki? :uhm:

canım ben köftelik bulgurdan yapıyorum kısırı boshayallersmile

köftelik bulgur üzerine tuz serpilerek sıcak su ile ıslatılır pişkin kıvama geldiğinde içine göz kararı salça,pulpiber,karabiber,kekik,kimyon,yağ ve limon suyu koyularak yoğurulur daha sonra ince ince doğranmış soğan ve sarımsak eklenir yoğurma işlemine devam edilir tadına bakılır kıvam oturduysa yeşillikleri ilave edilir ve harmanlanır. Ben yeşillik olarak marul,maydonoz ve roka koyuyorum :) domates sulandırdığı için tercih etmiyorum :) Yani izmirde kısır bu şekilde yapılıyor boshayallersmile

Umarım yardımcı olabilmişimdir :)

Son düzenleme:

Çok teşekkür ederim, bir de böyle deneyeyim
Kısırı çok seviyorum, kimi tanıdıklar var nefis yapıyorlar bunu. Bense pek beceremiyorum. Bugünlük limiti doldurdum ama yarın yapacağım :dance:

Çok teşekkür ederim, bir de böyle deneyeyim
Kısırı çok seviyorum, kimi tanıdıklar var nefis yapıyorlar bunu. Bense pek beceremiyorum. Bugünlük limiti doldurdum ama yarın yapacağım :dance:

Rica ederim cnm ne demek olumunekankayizsmile kısırı bende çok severim ama kendimi durduramadığım için pek yapmıyorum bu aralar :kedi:

tarçinli sut iciyorumda her zaman içilmiyor be canim tiksiniyor insan :çok üzgünüm:

saol canim ama bikmistim diger avatardan hos gelmiyordu gozume artika.s bu iyi simdilik ama bikazrsam degistiririm yine
bu arada bende senle ayni detten muzdaribim biktim diyetten biraktigim an geri aliyorum hayatim boyunca rejimde yapamam ne olacak bu halim bilmem:çok üzgünüm:insan arada caninin istedigini yemek istiyor yese kilo aliyor yemese mutsuz oluyor :a015: yani anlayacagin yukari tukursen biyik asagi tukursen sakal:bbo:
benim en buyuk sorunum tatli krizleri ve spor yapmamak bunlari cozsem hersey super gidiyorkaydirigubbakcemile2

herkese iyi günler arkadaşlar,nasılsınız canlarımm :kedi:
sabah 11de kalktım 11 buçukta kahvaltı yaptım
*1dilim kepek ekmeği
*1 tane üçgen şeklindeki light peynirlerden
*3 dilim domates yedim
dün süt içmem gereken yerde onu dondurmayla değiştirdim,çokçok azcık da kuruyemiş yedim,pek kaçırıdm denemez ama bugün dikkat etmeyi planlıyorum dengelenmesi için.. arkadaşlarla gezcez bugün hadi bakalım hayırlısı ... 30 dakika egzersiz yaptım kendimi süper hissediyorum ve yeşil çayımı içtim sizlertleyimm yorumlarınızı bekliorum sabırsızlıkla muck muck
bu arada kızlar büyük tuvaletime çok çıkıorum ya bu çaylardanmıdır nedir dün 4 kere çıktım bugün de şimdilik 1

ooo balik ziyafeti yapmissin kendine dun superrr:lepi:
dunku ve bu sabahki menun cok guzel canim pastada inceyse sorun etme ekmek hic yememissinyerimseniben aferin sana iyi gidiyorsunalkisalkisalkis

hoşgeldin mehaycım nbr boshayallersmile

Kendi adıma iyiyim edacım sen nasılsın ?

Bu kadarcık mı yedin tüm gün ?

ayy kizlar oglumu zaptedemiyorum kucagimda durmuyor yere indirince karistirmadik yer bikrakmiyor birde dusup duruyor yeni yurudugu icin ben cikip o uyuyunca gireyim en iyisi....gorusuruz...

ooo balik ziyafeti yapmissin kendine dun superrr:lepi:
dunku ve bu sabahki menun cok guzel canim pastada inceyse sorun etme ekmek hic yememissinyerimseniben aferin sana iyi gidiyorsunalkisalkisalkis

evet canım kardeşimin doğum günüydü eşim sağolsun mangal ondan karides,kalamar benden bir sofra kurduk cokacimcoook

pasta da cidden çok inceydi yemesem bile olurdu ama kardeşim kırılmasın diye yedim senede bir gün sonuçta çocuğun doğum günü delikafadulden

İnşallah bu hafta da 1 kilo verir ve haftalık hedefime ulaşırım mehaycım yaa çok istiyorum :lepi:

selam kızlar dün hiç uğrayamadım.bugünde bu saate kadar kaldı malesef.bugünkü menümü yazmicam müsadenizle.abarttımda birazcık sabah kahvaltısını.dışardaydım çünkü.şimdide ev temizlicem.moralim çok bozuk.bilenler bilir erkek arkadaşım vardı.pazar gece çok feci bi kavgayla bitti herşey.moralim şöyle bozuk.4 seneme yazık etmişim bunu annladım.bugünüm böyle saçma sapan geçer.yarın silkelenirim.por falan yapmadım.bu hafta güya 69 olcaktım.almasam yine iyi.kendime gelmem bir iki gün alır.

iyidir canim sendena.s.

iyiyim bende canım olumunekankayizsmile

ayy kizlar oglumu zaptedemiyorum kucagimda durmuyor yere indirince karistirmadik yer bikrakmiyor birde dusup duruyor yeni yurudugu icin ben cikip o uyuyunca gireyim en iyisi....gorusuruz...

Tamam canım sen ilgilenn bebişinle görüşürüz yine öptüm opuyorumnanaktan

selam canım olumunekankayizsmile

İnanmıyorum yaa noldu kuşumm :uhm: dur bianlık sinirle hareket etme canım benimm problem neyse hallolur mutlakaa her ilişkide&evlilikte çalkantılar vardır.

hatta şu anda telefonum çalıp duruyo.evin telefonununda kablosunu çektim onu da arıyo

aç bence canım dinle lütfen insanız sonuçta birbirimizi yanlış anlayabiliriz :kedi: Konuşarak anlaşabilirsiniz :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…