Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ulasirsin sen cok azimli ilerliyorsun bu ara canimalkisalkisalkis

canim barisirsiniz merak etme 4 sene bu kadar kolay silinmez emin ol..her iki tarafta sakinlesince birbirinizi ozleyeceksiniz ve barisacaksiniz a.s bu arada sende benim gibi sinir stresten yemeyemi sariyorsun??

faceye resim attıgım için demediğini bırakmadı.benim ailem bile bana bu konuda tek kelime etmezken o kim oluyoki sadece sevgilim.nişanlı olsak neyse..ailesine yakışmıyomuşum.onun ailesinin gelininin internetlerde resmi olamazmış.utanmıyomuymuşum.ki açık bi resim deil.normalde kapalıyım zaten ben.çok sinirlendim.webcamı açtı bıçak gösteriyo bana.neymiş kendini kescekmiş.psikopata bağladı çok kızdır beni.barışmak istemiyorum.eğer barıştım dersem kızın bana nolur.bu dediklerimi hatırlatın.artık olmicak.onunla barışmicam çok kırıldım.akşam 9 dan gece 3 e kadar 1 resmin kavgasını ettik ya

4 senede 40 kere ayrılıp barışmışızdır mehaycım
evet yemeğe sarıyorum.yaa keşke yemek olsa yeiklerim en azından karnım doymuş olur güelce hep çerez çemez yaa.dün bi paket cipsiyle bi paket yulaflı yedim.kaç bardak kola içtim bilmiyorum.bu sabah sosis,kaşar peynir :1no2: çok kızıyorum kendime.almicam o kiloları geri.yarın sabahtan itibaren eski merve geliyoo.beni isteyenler kapğpıda kuyruk oluşturuyo.evet belki sevgi aşk yaşananlar kolay silinemez ama çok yıprandım.asabi bi kız oldum çıktım yaaa.sinirden ev temizleyip duruyorum.annem kızmış çamaşır suyu almadı dün eve.çok harcamışım.evet cidden 3 günde 1 bidon bitti.sırf sinirden yaaa klendi kendime iş çıkarıyorum

Ateşe körükle gitmek istemiyorum ama benim eşim bile bana karışmıyor kii kocam yaniii kafamçokkarıştı

Gereksiz bir kıskançlık olmuşş mervecimm ağır konuşmuş , saçmalamış :mymeka: kesinlikle haklı demiyorum ama askerden yeni gelmiş olmanın verdiği bir psikoloji olabilir mi ?

bilmiyorum canım yaaaaaaaa CADIARZU

Sakin ol mervecim olumunekankayizsmile sinirlendiğinde su iç bende işe yarıyor canım olumunekankayizsmile

ayyy çok üzüldüm yaaa

nafın söylediklerine aynen katılıyorum fevri davranma dinlemekta fayda var

yaptıklarını okudum arkadasının mervecim gercekten ayıp etmiş bence kıskanılmak güzel ama aşırıya kacmadan hemde daha evli bile deilken ben böyle seylere gelemiyorum

kardeşim gelcek birazdan çıkıyorum bugün bi daha giremeyebilirim mervecim hiç bozma moralini kesin tavrını koy böyle bi ilişki istemediğini belirt bıçak mıçak hiç beğenmedim

Hala yemeğe gidemedim arkadaşımın askerden nişanlısı geldi sohbet muhabbet derken yemek kaldı şimdi onlar çıktılar ben birazdan gidicem şakkıdı

Son düzenleme:
mikemmelsinnn nafcımmm
izmirin gevrekleri mincikkk olmuyo mu? burdakiler daha kocaman oluyo sanki??

Kısırı nasıl yapıyorsunuz? Uzun zamandan beri yemedim. Yapmak istediğimde o kıvamı tutturamıyorum. Nasıl yapsam ki? :uhm:
cnm nafın tarifi ege usulü kısır
ben antep usulü yapıyorum:
tavada boooool soğanı booool domatez + biber salçası ile bol yağda kavuruyosun..fakat kavururken soğanların iyice canını çıkarmıyosun çok hafif diri bırakıyosun.. kavurma esnasında bi kaç ç.k şeker, tuz, ve bol baharat ekliyosun. ben mutlaka kimyon, karabiber, kırmızı biber, yenibahar, kırmızıbiber ve sumak falan koyuyorum.. sonra ince bulguru tavaya ekleyip bi iki çeviriyosun.. üstüne tam hatırlamıyorum ama yaklaşıkı bulgurun ölçüsü kadar kaynar su ekliyosun ve kapağı kapatıp dinlendiriyosun (ben bu suyun içine az limon suyu da katıyorum) bulgur yumuşuyo.. bulgur soğuduktan sonra içine sulu şeyler ve soğan harici ne istersen incecik doğrayıp ekleyebilirsin cnm tadı harika oluyo.. ekşilik için ekstra sumak, nar ekşisi, az limonsuyu falan da ekliyosun tabi..

hoşgeldin mehaycım nbr boshayallersmile

Kendi adıma iyiyim edacım sen nasılsın ?

Bu kadarcık mı yedin tüm gün ?
iyiyim canım,
yok şimdiye kadar bunları yedim...
az önce yarım kase yarım yağlı yoğurt tükettim..
şimdilik bu kadarboshayallersmile

sağol canımm olumunekankayizsmile

Antep usulü heee onuda yerim hiç farketmezz cokacimcoook

kardeşim gelcek birazdan çıkıyorum bugün bi daha giremeyebilirim mervecim hiç bozma moralini kesin tavrını koy böyle bi ilişki istemediğini belirt bıçak mıçak hiç beğenmedim

şekerim yukardakileri okudum ne yazsam diye düşündüm sana.. dış kapının dış mandalı olarak yorum yapmak kolaydır tabi cnm.. ama oku karar ver dilediğini yap..

cnm sonradan kapandım diyorsun.. şimdi bu tepkileri veren insan evlendiğinde çok daha aşırısını daha minik şeylere gösterebilir.. ve aynı çatı altında hır çıkmasın diye ezilip istemediğin bi hayatı yaşamaya mahkum olabilirsin cnm.. o zaman her şey kendi ailenin yanındaki gibi güllük gülistanlık olmaz.. üstelik ailesinin baskısı da cabası olur cnm..
bence şuna göre karar ver.. bu kafa yapısı, yaşam stili sana uygunsa sonuçta birbirinizi seviyorsanız az buçuk uyumlu olursunuz.. ama yok uygun değilse çok üzücü olabilir hayallerin darmadağınık kalabilir..
bıçak olayını ben de hiç beğenmedim..
kaç yaşındaki bu çocuk mervecim?? erkekler oldukça geç olgunlaşır.. bence nişan için evlilik için acele etme.. sonuçta bi yere kaçmıyo.. belki ikiniz de bu süreçte olgunlaşacaksınız birbirinizi daha iyi tanıyacaksınız.. bu süreyi kısa tutma bence.. 4 yıl diyorsun ama ilk gençlik yıllarındaki 4 yıl..
bi de merak ettim cnm sevgilinin etkisi oldu mu kapanmanda??

sakın üzülüp yemeğe sarma canım yürüyüş falan yap temizlik yerine de
yüreğini ferah tut canım her işte bi hayır vardır Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…