- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #19.841
ulasirsin sen cok azimli ilerliyorsun bu ara canimalkisalkisalkis
evet canım kardeşimin doğum günüydü eşim sağolsun mangal ondan karides,kalamar benden bir sofra kurduk cokacimcoook
pasta da cidden çok inceydi yemesem bile olurdu ama kardeşim kırılmasın diye yedim senede bir gün sonuçta çocuğun doğum günü delikafadulden
İnşallah bu hafta da 1 kilo verir ve haftalık hedefime ulaşırım mehaycım yaa çok istiyorum :lepi:
selam kızlar dün hiç uğrayamadım.bugünde bu saate kadar kaldı malesef.bugünkü menümü yazmicam müsadenizle.abarttımda birazcık sabah kahvaltısını.dışardaydım çünkü.şimdide ev temizlicem.moralim çok bozuk.bilenler bilir erkek arkadaşım vardı.pazar gece çok feci bi kavgayla bitti herşey.moralim şöyle bozuk.4 seneme yazık etmişim bunu annladım.bugünüm böyle saçma sapan geçer.yarın silkelenirim.por falan yapmadım.bu hafta güya 69 olcaktım.almasam yine iyi.kendime gelmem bir iki gün alır.
hatta şu anda telefonum çalıp duruyo.evin telefonununda kablosunu çektim onu da arıyo
selam canım olumunekankayizsmile
İnanmıyorum yaa noldu kuşumm :uhm: dur bianlık sinirle hareket etme canım benimm problem neyse hallolur mutlakaa her ilişkide&evlilikte çalkantılar vardır.
aç bence canım dinle lütfen insanız sonuçta birbirimizi yanlış anlayabiliriz :kedi: Konuşarak anlaşabilirsiniz :kedi:
ulasirsin sen cok azimli ilerliyorsun bu ara canimalkisalkisalkis
canim barisirsiniz merak etme 4 sene bu kadar kolay silinmez emin ol..her iki tarafta sakinlesince birbirinizi ozleyeceksiniz ve barisacaksiniz a.s bu arada sende benim gibi sinir stresten yemeyemi sariyorsun??
faceye resim attıgım için demediğini bırakmadı.benim ailem bile bana bu konuda tek kelime etmezken o kim oluyoki sadece sevgilim.nişanlı olsak neyse..ailesine yakışmıyomuşum.onun ailesinin gelininin internetlerde resmi olamazmış.utanmıyomuymuşum.ki açık bi resim deil.normalde kapalıyım zaten ben.çok sinirlendim.webcamı açtı bıçak gösteriyo bana.neymiş kendini kescekmiş.psikopata bağladı çok kızdır beni.barışmak istemiyorum.eğer barıştım dersem kızın bana nolur.bu dediklerimi hatırlatın.artık olmicak.onunla barışmicam çok kırıldım.akşam 9 dan gece 3 e kadar 1 resmin kavgasını ettik ya
Ateşe körükle gitmek istemiyorum ama benim eşim bile bana karışmıyor kii kocam yaniii kafamçokkarıştı
Gereksiz bir kıskançlık olmuşş mervecimm ağır konuşmuş , saçmalamış :mymeka: kesinlikle haklı demiyorum ama askerden yeni gelmiş olmanın verdiği bir psikoloji olabilir mi ?
bilmiyorum canım yaaaaaaaa CADIARZU
4 senede 40 kere ayrılıp barışmışızdır mehaycım
evet yemeğe sarıyorum.yaa keşke yemek olsa yeiklerim en azından karnım doymuş olur güelce hep çerez çemez yaa.dün bi paket cipsiyle bi paket yulaflı yedim.kaç bardak kola içtim bilmiyorum.bu sabah sosis,kaşar peynir:1no2: çok kızıyorum kendime.almicam o kiloları geri.yarın sabahtan itibaren eski merve geliyoo.beni isteyenler kapğpıda kuyruk oluşturuyo.evet belki sevgi aşk yaşananlar kolay silinemez ama çok yıprandım.asabi bi kız oldum çıktım yaaa.sinirden ev temizleyip duruyorum.annem kızmış çamaşır suyu almadı dün eve.çok harcamışım.evet cidden 3 günde 1 bidon bitti.sırf sinirden yaaa klendi kendime iş çıkarıyorum
ayyy çok üzüldüm yaaaselam kızlar dün hiç uğrayamadım.bugünde bu saate kadar kaldı malesef.bugünkü menümü yazmicam müsadenizle.abarttımda birazcık sabah kahvaltısını.dışardaydım çünkü.şimdide ev temizlicem.moralim çok bozuk.bilenler bilir erkek arkadaşım vardı.pazar gece çok feci bi kavgayla bitti herşey.moralim şöyle bozuk.4 seneme yazık etmişim bunu annladım.bugünüm böyle saçma sapan geçer.yarın silkelenirim.por falan yapmadım.bu hafta güya 69 olcaktım.almasam yine iyi.kendime gelmem bir iki gün alır.
selam canım olumunekankayizsmile
İnanmıyorum yaa noldu kuşumm :uhm: dur bianlık sinirle hareket etme canım benimm problem neyse hallolur mutlakaa her ilişkide&evlilikte çalkantılar vardır.
aç bence canım dinle lütfen insanız sonuçta birbirimizi yanlış anlayabiliriz :kedi: Konuşarak anlaşabilirsiniz :kedi:
mikemmelsinnn nafcımmmevettt dünkü menüm
250-300 gr ızgara levrek cokacimcoook
5-6 tane çimçim karides
5-6 tane kalamar
salata
ekmek yemedim sempatiksalakcinni
pasta çok çok ince bir dilim yedim :kedi:
şekersiz çay içtim kola içmedim sempatiksalakcinni
5-6 tane badem yedim aklinialirimsmile
spor yapamadım tabikii şakkıdı
bugün sabah
çeyrek gevrek
1 kk peynir
1 tk çilek reçeli
şekersiz çay
şimdi de yeşil çay içiyorum
cnm nafın tarifi ege usulü kısırKısırı nasıl yapıyorsunuz? Uzun zamandan beri yemedim. Yapmak istediğimde o kıvamı tutturamıyorum. Nasıl yapsam ki? :uhm:
iyiyim canım,hoşgeldin mehaycım nbr boshayallersmile
Kendi adıma iyiyim edacım sen nasılsın ?
Bu kadarcık mı yedin tüm gün ?
mikemmelsinnn nafcımmm
izmirin gevrekleri mincikkk olmuyo mu? burdakiler daha kocaman oluyo sanki??
cnm nafın tarifi ege usulü kısır
ben antep usulü yapıyorum:
tavada boooool soğanı booool domatez + biber salçası ile bol yağda kavuruyosun..fakat kavururken soğanların iyice canını çıkarmıyosun çok hafif diri bırakıyosun.. kavurma esnasında bi kaç ç.k şeker, tuz, ve bol baharat ekliyosun. ben mutlaka kimyon, karabiber, kırmızı biber, yenibahar, kırmızıbiber ve sumak falan koyuyorum.. sonra ince bulguru tavaya ekleyip bi iki çeviriyosun.. üstüne tam hatırlamıyorum ama yaklaşıkı bulgurun ölçüsü kadar kaynar su ekliyosun ve kapağı kapatıp dinlendiriyosun (ben bu suyun içine az limon suyu da katıyorum) bulgur yumuşuyo.. bulgur soğuduktan sonra içine sulu şeyler ve soğan harici ne istersen incecik doğrayıp ekleyebilirsin cnm tadı harika oluyo.. ekşilik için ekstra sumak, nar ekşisi, az limonsuyu falan da ekliyosun tabi..
nafcımm selamm cnm
iyiyim canım,
yok şimdiye kadar bunları yedim...
az önce yarım kase yarım yağlı yoğurt tükettim..
şimdilik bu kadarboshayallersmile
selam kızlar dün hiç uğrayamadım.bugünde bu saate kadar kaldı malesef.bugünkü menümü yazmicam müsadenizle.abarttımda birazcık sabah kahvaltısını.dışardaydım çünkü.şimdide ev temizlicem.moralim çok bozuk.bilenler bilir erkek arkadaşım vardı.pazar gece çok feci bi kavgayla bitti herşey.moralim şöyle bozuk.4 seneme yazık etmişim bunu annladım.bugünüm böyle saçma sapan geçer.yarın silkelenirim.por falan yapmadım.bu hafta güya 69 olcaktım.almasam yine iyi.kendime gelmem bir iki gün alır.
faceye resim attıgım için demediğini bırakmadı.benim ailem bile bana bu konuda tek kelime etmezken o kim oluyoki sadece sevgilim.nişanlı olsak neyse..ailesine yakışmıyomuşum.onun ailesinin gelininin internetlerde resmi olamazmış.utanmıyomuymuşum.ki açık bi resim deil.normalde kapalıyım zaten ben.çok sinirlendim.webcamı açtı bıçak gösteriyo bana.neymiş kendini kescekmiş.psikopata bağladı çok kızdır beni.barışmak istemiyorum.eğer barıştım dersem kızın bana nolur.bu dediklerimi hatırlatın.artık olmicak.onunla barışmicam çok kırıldım.akşam 9 dan gece 3 e kadar 1 resmin kavgasını ettik ya
4 senede 40 kere ayrılıp barışmışızdır mehaycım
evet yemeğe sarıyorum.yaa keşke yemek olsa yeiklerim en azından karnım doymuş olur güelce hep çerez çemez yaa.dün bi paket cipsiyle bi paket yulaflı yedim.kaç bardak kola içtim bilmiyorum.bu sabah sosis,kaşar peynir:1no2: çok kızıyorum kendime.almicam o kiloları geri.yarın sabahtan itibaren eski merve geliyoo.beni isteyenler kapğpıda kuyruk oluşturuyo.evet belki sevgi aşk yaşananlar kolay silinemez ama çok yıprandım.asabi bi kız oldum çıktım yaaa.sinirden ev temizleyip duruyorum.annem kızmış çamaşır suyu almadı dün eve.çok harcamışım.evet cidden 3 günde 1 bidon bitti.sırf sinirden yaaa klendi kendime iş çıkarıyorum
Ateşe körükle gitmek istemiyorum ama benim eşim bile bana karışmıyor kii kocam yaniii kafamçokkarıştı
Gereksiz bir kıskançlık olmuşş mervecimm ağır konuşmuş , saçmalamış :mymeka: kesinlikle haklı demiyorum ama askerden yeni gelmiş olmanın verdiği bir psikoloji olabilir mi ?
kardeşim gelcek birazdan çıkıyorum bugün bi daha giremeyebilirim mervecim hiç bozma moralini kesin tavrını koy böyle bi ilişki istemediğini belirt bıçak mıçak hiç beğenmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?