Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

öğle menüm
tek tavuk şiş
1 kaşık pilav
salata

arkadaşın pidesinden bir ısırık aldım biyerim şişmesin hesabııı :kedi:

şimdi yeşil çayımı içiyorum
tatlı krizi için bir tane minik tofita yedim
sempatiksalakcinni

Kızlar şirketin yönetim kurulu toplantısı varmış bugün yeni öğrendim ben şimdi çıkıyorum büyük ihtimalle uğrayamam yarın görüşürüz öpüyorum iyi akşamlar olumunekankayizsmile

kızlar sevgilim 21 yaşında askerden geleli henüz 2 hafta oldu ve hakkari çukkurcadA yaptık askerliği.psikolojisi tamamen bozuldu.resmen adamlıktan çıktı askerlikte.ben hep idare ettim.manevi olarak destek oldum moral verdim.zaten kıskanç biriydi.askerlikte bazı arkadaşları evli bayanlarla telefondan görüşüyodu,bazı nişanlı arkadaşları nişanlılarını başkalarıyla aldatıyodu falan filan derken bundaki kıskançlık arttı.güvensizlik değil ama ne bilim kaybetme korkusu sardı bunu ve kıskançlıgın dozajını kaçırdı..o dedi diye kapanmadım.ben kapandıktan sonra onunla tanıştım.çıkmaya başladıktan sonra ben ailemle defalarca denize gittim.ona açık saçık resimlerimide gönderdim ama hiç böle bi tepki almadım.bu tepkinin tek sebebi resmimin facede olması.olay bundan ibaret.biraz önce ısrarla aramalarının sonunda açtım telefonu.özür diledi sinirle naptımı bilmiyorum dedi.bana karışamazsın babam bile karışmıuyo dedim.tmm karışmicam falan dedi.bilmiyorum kızlar.iyice düşünüp doğru bi karar almam lazım.seviyorum ama mutsuz olmaktan korkuyorum.eğer barışsam bile napıp edip nişan işini yaza ertelicem.psikolojisi düzelisn ne oldugu ortaya çıksın diye ilşkimize zaman tanicam

mervecim herşey sevgi değil inan bana tamam sevgi mutlaka şart ama önce saygı ve değer verme lazım öyle seven kıskanır hikaye bıçak çekmeler falan ne öyle sen ananın babanın kıymetlisisin harcama kendini çok iyi düşün

mervecim bence ayrilmakla en dogru karari vermissin canim senin yerinde olsam barismam....gercekten cok kiskanc biriymis face resim koyduysan ne varki bunda zaten arkadas listendekiler gorebiliyor sadece bir ayara bakar...kamerada bicak gostermesi falan hic dogru seyler degil bu Allahin bir lutfu sana gercekleri erken gormen icin verilmis bir lutuf...bak bunu iyi degerlendir gercekleri erken gor ve onlemini al ...simdi bunu yapan evlenince bicaklar bile Allah korusunlmaz:

Son düzenleme:

kiz merve seni simdi daha cok merak ettim hee hani isteyenler kapida kuyruk olusturuyorsa afet gibi biseysin sen.....sempatiksalakcinni

haklısın mehaycımda bilmiyorum yaa kafam allak bullak.acaba askerliktenmi diyorum düzelirmi diyorum.bi kalemde silip atmak ta zor geliyo güvenmekte.napcamı bilmiyorum
kiz merve seni simdi daha cok merak ettim hee hani isteyenler kapida kuyruk olusturuyorsa afet gibi biseysin sen.....sempatiksalakcinni

facen varsa özelden yazim sana ekle beni mehaycım

Kizlar dikkat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bundan sonra edit tusunu yazilari veya resimleri duzeltmek degilde silmek icin kullananlarin uyeligi silinecekmis.....

ona son bi kez şans verdim.en ufak hatanda yakarım dedim.bakalım.denicez.zaman göstercek kızlar.inanın istemeyerek verdim bu şansıda.ama sırf hayallerim için denemek istedim.rabbim hakkımda hayırlısını versin.

selam kızlar
mervecim yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm ikili ilişkileri malesef ki üçüncü kişi tam olarak bilemiyor oyüzden yaşadıklarını iyi düşün sana bir olay anlatacağım aslında herkese ibret olsun diye

bizim kastamonu fabrikada bir arkadaşla karısı hiç anlaşamıyormuş hep büyükler araya giriyorlarmış barıştırıyorlarmış sonra 2 çocuk olmuş yine anlaşamıyorlarmış kaç kez boşanmak istemişler ama yine büyükler barıştırmışlar.Sonra bir kavga da kadın erkeğe ütü yapıştırıyor erkekte ekmek bıçağını alıp kadını bıçaklıyo sonuç anne ölüyor baba hapiste hep bu büyüklerin yüzünden çocuklar annesiz babasız kalcak sanıyorlardı ama anneye de gideceklerdi babaya da şimdi ne oldu peki ?

bu yazım merveye değil arkadaşlar hepimiz iyice düşünmeliyiz evliliklerimizide sorgulamalıyız hiç bir şey kendi hayatımızdan daha önemli olmamalı

slm kızlr nasılsınz kimse yok sanırım
bende menümü yazıp çıkıcm
sabah-3br şekersiz çay 1dilim kepekli ekmek
1domates,1kk peynir,7tane zeytin
ara-1şeftali
öğle-biber kızartması yoğurt,1dilim ekmek
ara-1tane armut
akşam yemedim canım bişey istemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…