- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #19.861
iyiyim cnm yemek yedim ben deeOlalacımmmm selam canım nasılsın :)
Az geldi gözüme canım bir meyve sokuştur sen araya boshayallersmile
afiyet olsun cnmYemeğe gidiyorum gelince yazarım öpüyorum :kedi:
iyiyim cnm yemek yedim ben dee
şekere sardım reglime 2-3 gün var ondandır umarımm
afiyet olsun cnm
kızlar görüşmek üzere opuyorumnanaktan
mervecim bence ayrilmakla en dogru karari vermissin canim senin yerinde olsam barismam....gercekten cok kiskanc biriymis face resim koyduysan ne varki bunda zaten arkadas listendekiler gorebiliyor sadece bir ayara bakar...kamerada bicak gostermesi falan hic dogru seyler degil bu Allahin bir lutfu sana gercekleri erken gormen icin verilmis bir lutuf...bak bunu iyi degerlendir gercekleri erken gor ve onlemini al ...simdi bunu yapan evlenince bicaklar bile Allah korusunkızlar sevgilim 21 yaşında askerden geleli henüz 2 hafta oldu ve hakkari çukkurcadA yaptık askerliği.psikolojisi tamamen bozuldu.resmen adamlıktan çıktı askerlikte.ben hep idare ettim.manevi olarak destek oldum moral verdim.zaten kıskanç biriydi.askerlikte bazı arkadaşları evli bayanlarla telefondan görüşüyodu,bazı nişanlı arkadaşları nişanlılarını başkalarıyla aldatıyodu falan filan derken bundaki kıskançlık arttı.güvensizlik değil ama ne bilim kaybetme korkusu sardı bunu ve kıskançlıgın dozajını kaçırdı..o dedi diye kapanmadım.ben kapandıktan sonra onunla tanıştım.çıkmaya başladıktan sonra ben ailemle defalarca denize gittim.ona açık saçık resimlerimide gönderdim ama hiç böle bi tepki almadım.bu tepkinin tek sebebi resmimin facede olması.olay bundan ibaret.biraz önce ısrarla aramalarının sonunda açtım telefonu.özür diledi sinirle naptımı bilmiyorum dedi.bana karışamazsın babam bile karışmıuyo dedim.tmm karışmicam falan dedi.bilmiyorum kızlar.iyice düşünüp doğru bi karar almam lazım.seviyorum ama mutsuz olmaktan korkuyorum.eğer barışsam bile napıp edip nişan işini yaza ertelicem.psikolojisi düzelisn ne oldugu ortaya çıksın diye ilşkimize zaman tanicam
4 senede 40 kere ayrılıp barışmışızdır mehaycım
evet yemeğe sarıyorum.yaa keşke yemek olsa yeiklerim en azından karnım doymuş olur güelce hep çerez çemez yaa.dün bi paket cipsiyle bi paket yulaflı yedim.kaç bardak kola içtim bilmiyorum.bu sabah sosis,kaşar peynir:1no2: çok kızıyorum kendime.almicam o kiloları geri.yarın sabahtan itibaren eski merve geliyoo.beni isteyenler kapğpıda kuyruk oluşturuyo.evet belki sevgi aşk yaşananlar kolay silinemez ama çok yıprandım.asabi bi kız oldum çıktım yaaa.sinirden ev temizleyip duruyorum.annem kızmış çamaşır suyu almadı dün eve.çok harcamışım.evet cidden 3 günde 1 bidon bitti.sırf sinirden yaaa klendi kendime iş çıkarıyorum
haklısın mehaycımda bilmiyorum yaa kafam allak bullak.acaba askerliktenmi diyorum düzelirmi diyorum.bi kalemde silip atmak ta zor geliyo güvenmekte.napcamı bilmiyorummervecim bence ayrilmakla en dogru karari vermissin canim senin yerinde olsam barismam....gercekten cok kiskanc biriymis face resim koyduysan ne varki bunda zaten arkadas listendekiler gorebiliyor sadece bir ayara bakar...kamerada bicak gostermesi falan hic dogru seyler degil bu Allahin bir lutfu sana gercekleri erken gormen icin verilmis bir lutuf...bak bunu iyi degerlendir gercekleri erken gor ve onlemini al ...simdi bunu yapan evlenince bicaklar bile Allah korusunlmaz:
kiz merve seni simdi daha cok merak ettim hee hani isteyenler kapida kuyruk olusturuyorsa afet gibi biseysin sen.....sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?