- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #19.881
burdayım ben kevser..slm kızlr nasılsınz kimse yok sanırım
bende menümü yazıp çıkıcm
sabah-3br şekersiz çay 1dilim kepekli ekmek
1domates,1kk peynir,7tane zeytin
ara-1şeftali
öğle-biber kızartması yoğurt,1dilim ekmek
ara-1tane armut
akşam yemedim canım bişey istemedi
burdayım ben kevser..
az gibiii yediklerinCADIARZU
canım çok teşekkür ederimangel cim baban umarım hemen toparlar ve hastaneden çıkar çok geçmiş olsun cnm
merveciğm bence de doğru karar vermişsin ayrıca bırak düzelsin biraz psikolojisi yoksa evliliğinin en güzel günleri haram olur valla.. mantığınla tartmaya çalış biraz karşındaki insanı öyle karar ver.. sözden nişandan dönmek zor olsa da boşanmaktan çok çok daha kolaydır.. kendin için en güzel kararı ver cnm.. moralciğini de yüksek tut Şenizkızlar sevgilim 21 yaşında askerden geleli henüz 2 hafta oldu ve hakkari çukkurcadA yaptık askerliği.psikolojisi tamamen bozuldu.resmen adamlıktan çıktı askerlikte.ben hep idare ettim.manevi olarak destek oldum moral verdim.zaten kıskanç biriydi.askerlikte bazı arkadaşları evli bayanlarla telefondan görüşüyodu,bazı nişanlı arkadaşları nişanlılarını başkalarıyla aldatıyodu falan filan derken bundaki kıskançlık arttı.güvensizlik değil ama ne bilim kaybetme korkusu sardı bunu ve kıskançlıgın dozajını kaçırdı..o dedi diye kapanmadım.ben kapandıktan sonra onunla tanıştım.çıkmaya başladıktan sonra ben ailemle defalarca denize gittim.ona açık saçık resimlerimide gönderdim ama hiç böle bi tepki almadım.bu tepkinin tek sebebi resmimin facede olması.olay bundan ibaret.biraz önce ısrarla aramalarının sonunda açtım telefonu.özür diledi sinirle naptımı bilmiyorum dedi.bana karışamazsın babam bile karışmıuyo dedim.tmm karışmicam falan dedi.bilmiyorum kızlar.iyice düşünüp doğru bi karar almam lazım.seviyorum ama mutsuz olmaktan korkuyorum.eğer barışsam bile napıp edip nişan işini yaza ertelicem.psikolojisi düzelisn ne oldugu ortaya çıksın diye ilşkimize zaman tanicam
canım çok teşekkür ederim
kızlar sevgilim 21 yaşında askerden geleli henüz 2 hafta oldu ve hakkari çukkurcadA yaptık askerliği.psikolojisi tamamen bozuldu.resmen adamlıktan çıktı askerlikte.ben hep idare ettim.manevi olarak destek oldum moral verdim.zaten kıskanç biriydi.askerlikte bazı arkadaşları evli bayanlarla telefondan görüşüyodu,bazı nişanlı arkadaşları nişanlılarını başkalarıyla aldatıyodu falan filan derken bundaki kıskançlık arttı.güvensizlik değil ama ne bilim kaybetme korkusu sardı bunu ve kıskançlıgın dozajını kaçırdı..o dedi diye kapanmadım.ben kapandıktan sonra onunla tanıştım.çıkmaya başladıktan sonra ben ailemle defalarca denize gittim.ona açık saçık resimlerimide gönderdim ama hiç böle bi tepki almadım.bu tepkinin tek sebebi resmimin facede olması.olay bundan ibaret.biraz önce ısrarla aramalarının sonunda açtım telefonu.özür diledi sinirle naptımı bilmiyorum dedi.bana karışamazsın babam bile karışmıuyo dedim.tmm karışmicam falan dedi.bilmiyorum kızlar.iyice düşünüp doğru bi karar almam lazım.seviyorum ama mutsuz olmaktan korkuyorum.eğer barışsam bile napıp edip nişan işini yaza ertelicem.psikolojisi düzelisn ne oldugu ortaya çıksın diye ilşkimize zaman tanicam
haklısın mehaycımda bilmiyorum yaa kafam allak bullak.acaba askerliktenmi diyorum düzelirmi diyorum.bi kalemde silip atmak ta zor geliyo güvenmekte.napcamı bilmiyorum
facen varsa özelden yazim sana ekle beni mehaycım
Kizlar dikkat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bundan sonra edit tusunu yazilari veya resimleri duzeltmek degilde silmek icin kullananlarin uyeligi silinecekmis.....
ona son bi kez şans verdim.en ufak hatanda yakarım dedim.bakalım.denicez.zaman göstercek kızlar.inanın istemeyerek verdim bu şansıda.ama sırf hayallerim için denemek istedim.rabbim hakkımda hayırlısını versin.
bizim kastamonu fabrikada bir arkadaşla karısı hiç anlaşamıyormuş hep büyükler araya giriyorlarmış barıştırıyorlarmış sonra 2 çocuk olmuş yine anlaşamıyorlarmış kaç kez boşanmak istemişler ama yine büyükler barıştırmışlar.Sonra bir kavga da kadın erkeğe ütü yapıştırıyor erkekte ekmek bıçağını alıp kadını bıçaklıyo sonuç anne ölüyor baba hapiste hep bu büyüklerin yüzünden çocuklar annesiz babasız kalcak sanıyorlardı ama anneye de gideceklerdi babaya da şimdi ne oldu peki ?
erkenciyimmm bugünn günaydınnn kızlarrr
regl oldum battaniye altındayımm
hep şişkinlikten yakınıyordum ya kızlar dr'a gittim bi ilaç verdi onu deniyorum,
dün ilk kez kullandım çok işe yaradı regl dönemi olmasına rağmen karnım kuşlar gibi hafif olduuuu
çoooook mutlu oldumm ben deee
kilomu da koruyabiliyorum, kızartmayı hamurişini, porsiyonları abartmadıkça kilo almıyorum çok şükür.. kilom 51.7-52 arası gidip geliyor hedefim de bu aralıktı zaten.. şişkinliğin gitmesiyle her şey daha güzel oldu :dance:
dün bi saat yürüyüş yaptım hava pırıl pırıldı
yalnız regl olduğumdan sanırım baya bi şekere sardım
menüm:
yarım yumurta
domatezz salatalıkk
k.k peynirr
2 dilim çavdar ek.
1 t.k reçel
1 t. k tereyağı
şekersiz çay
az şekerli türk kahvesi
ara:
yarım elma
öğle:
ufak bi tabak peynirli köy eriştesi
domatezli salatalıklı piyaz
1 t.k gül reçeli ile yarım dilim kek
ara:
2 siyah erik
maden sodası
az şekerli türk kahvesi
akşam:
1 dolu tabak domates soslu köy eriştesi
1 közlenmiş sade patlıcan
3 y.k yoğurt
ve yine yarım dilim kekle 1 t.k gül reçeli...
naf dur ya bu ne hız karşılaşamıyoruz sonra balımmm
naf bu nası kahvaltı böyleee kızzzzDün akşam eşimle dışarıdaydık
en zararsız ne yerim derkenn :kedi:
1 dürüm çiğköfte yedim bir bardak ayranla birlikte
bide eve gelince soda içtim
çünkü yediklerim çok geldi sempatiksalakcinni
Sabah
1 dilim tam tahıllı ekmek
4 zeytin
3 dilim kaşarlı domates
şekersiz çay
Şimdi yeşil çay yapıp içicem
yaaa ben de öyle diyodum işte en güzelini yaptın tatlım harikasınn opuyorumnanaktan4 günlükk akannehir uzun bir aradan sonra nasipse bu akşam spora geri dönüyorum :kedi:
O kadar alışmışım ki kendimi kötü hissediyorum spor yapamayıncalmaz:
evet canım dün gece konuştum.erteledik.kurbanın peşinden düşünüyoduk.ama taa yaza attım.merveciğm bence de doğru karar vermişsin ayrıca bırak düzelsin biraz psikolojisi yoksa evliliğinin en güzel günleri haram olur valla.. mantığınla tartmaya çalış biraz karşındaki insanı öyle karar ver.. sözden nişandan dönmek zor olsa da boşanmaktan çok çok daha kolaydır.. kendin için en güzel kararı ver cnm.. moralciğini de yüksek tut Şeniz
vaayy şimdi sen kilo korumayamı geçtin.ne güzel taaa.bende görsem o günleri boshayallersmileregl oldum battaniye altındayımm
hep şişkinlikten yakınıyordum ya kızlar dr'a gittim bi ilaç verdi onu deniyorum,
dün ilk kez kullandım çok işe yaradı regl dönemi olmasına rağmen karnım kuşlar gibi hafif olduuuu
çoooook mutlu oldumm ben deee
kilomu da koruyabiliyorum, kızartmayı hamurişini, porsiyonları abartmadıkça kilo almıyorum çok şükür.. kilom 51.7-52 arası gidip geliyor hedefim de bu aralıktı zaten.. şişkinliğin gitmesiyle her şey daha güzel oldu :dance:
Dün akşam eşimle dışarıdaydık
en zararsız ne yerim derkenn :kedi:
1 dürüm çiğköfte yedim bir bardak ayranla birlikte
bide eve gelince soda içtim
çünkü yediklerim çok geldi sempatiksalakcinni
Sabah
1 dilim tam tahıllı ekmek
4 zeytin
3 dilim kaşarlı domates
şekersiz çay
Şimdi yeşil çay yapıp içicem
naf bu nası kahvaltı böyleee kızzzzlmaz: kaşarlar ne boyuttaydı bakimmm sempatiksalakcinni
yaaa ben de öyle diyodum işte en güzelini yaptın tatlım harikasınn opuyorumnanaktan
vücudun fıstık gibi olacak sarkmayacak da daş gibi olacak aklinialirimsmile
naf gitmişşş ben yarım saattir seni bekliyodumm oysaa :sinifsinif: :gitme:
evet canım dün gece konuştum.erteledik.kurbanın peşinden düşünüyoduk.ama taa yaza attım.
vaayy şimdi sen kilo korumayamı geçtin.ne güzel taaa.bende görsem o günleri boshayallersmile
olsun canım yaa arada böyle kaçamaklar olacak yoksa böö geliyo diyetten :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?