Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

of of offf sen süüper bi hatunsun naaffff sempatiksalakcinni anamm güzelliğe baak maşallaahhh :lepi:

Kızımmmm bende şimdi bakıyodum resimlerinee dehşet bişeysin sennn çok güzel bi yüzün varr yaaa maşallah maşallahh

Ayrıcaa teşekkür ederimmmmmmmm utandım he :kedi:

tatlım ver kilocukları daha da fıstık ol çatlasınnn görenlerrr opuyorumnanaktan

Kızımmmm bende şimdi bakıyodum resimlerinee dehşet bişeysin sennn çok güzel bi yüzün varr yaaa maşallah maşallahh

tatlım ver kilocukları daha da fıstık ol çatlasınnn görenlerrr opuyorumnanaktan

henüz resim koymaya başlamadım.bakalım yeni resimler yakında inşallah.naf varya gözlerine bayıldım.çok güzelsin allah nazarldan saklasın yaa maşallahhh

henüz resim koymaya başlamadım.bakalım yeni resimler yakında inşallah.naf varya gözlerine bayıldım.çok güzelsin allah nazarldan saklasın yaa maşallahhh

Sabırsızlıkla bekliyorum yeni resimleri sempatiksalakcinni

Teşekkür ederim canımm :kedi:

yok yahu nafcımm sabah çok az yemişsinn demek istedim benn boshayallersmile

bende dün akşam koca bi tabak peynirli makarna yedim.dahada aylarca yemem.bu sabah döndüm tekrar düzenime
azimli gördüm seni kısss mervee aklinialirimsmile

merak ettimm şimdikkk
kıskandımm daaaa aklinialirimsmile
bence ondan kıskanmıştır sevgilin seni mervecimm boshayallersmile
merve hedef kilonda resmini bekliyoss cnm
naff senin de
ben hala koyamadımm :kedi:
ama karnımın şişliği indi ya koyarım artıkınn :lepi:

Hııı patron burdaydı canım apar topar kahvaltı yaptım ondandır yoksa ben yumurta yemek istiyodum kaydirigubbakcemile

evettt hedef kiloma ulaşayım (55) bende resim ekliycem :kedi:

Aslında facede var ama sende face yok dimi olala :1rolleyes:

boshayallersmile
face kullanmıyorum cnmm
ben de dedim naf kilo vermenin hazzıyla kahvaltıyı da mı azalttı :kedi: pardon cnm

ben hep azimliyimde dün sapıttım işte.evet olalacım koy nartık sende bi resimde görelim yaa

boshayallersmile
face kullanmıyorum cnmm
ben de dedim naf kilo vermenin hazzıyla kahvaltıyı da mı azalttı :kedi: pardon cnm

Yok yokk o hatayı zamanında çok yaptım hep geri aldım bu sefer kendimi çok kısıtlamadan yavaş yavaş kilolarımı verip yaşam tarzı haline getiricem beslenme şeklimi olumunekankayizsmile

Yok yokk o hatayı zamanında çok yaptım hep geri aldım bu sefer kendimi çok kısıtlamadan yavaş yavaş kilolarımı verip yaşam tarzı haline getiricem beslenme şeklimi olumunekankayizsmile
en güzeli cnm..
kızlar topik kalabalıklaşmış öpüyorum hepiciğinizi
özgecim kim sabote etti senin bilgisayarı dövücemm valla klava:

asyacım oğlun için çok üzüldüm umarım iyileşir bir an önce çocukların hasta olmasına hiç dayanamıyorum
tesekkür ederim özge bende hiç dayanamıyorum ve çocuklar hasta olduğunda çok sinirleniyorum birde hasta olmasına sebep olan biri var kadını gördükçe parcalayasım geliyo
söylediklerine aynen katılıyorum canım
asyaa ogluna üüzldüm(geçmiş olsun
buğünkü menüm sabah 1 dilim yumurtalı ekmek domates çay

ögeln..çiğ köftesi partissi ayran kardeşim yaptı..azcık puding sade
yarım mısır..bukadar
sağol melis
erkenciyimmm bugünn günaydınnn kızlarrr

Günaydın kızlarr geçmişi okuyup geliyorum
günaydınnnnnnnnnn
of of offf sen süüper bi hatunsun naaffff sempatiksalakcinni anamm güzelliğe baak maşallaahhh :lepi:

kızlar bende görmek istiyorum sizi face de çok merak ettim ha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…