- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #19.901
bende dün akşam koca bi tabak peynirli makarna yedim.dahada aylarca yemem.bu sabah döndüm tekrar düzenime
of of offf sen süüper bi hatunsun naaffff sempatiksalakcinni anamm güzelliğe baak maşallaahhh :lepi:
tatlım ver kilocukları daha da fıstık ol çatlasınnn görenlerrr opuyorumnanaktanevet canım dün gece konuştum.erteledik.kurbanın peşinden düşünüyoduk.ama taa yaza attım.
vaayy şimdi sen kilo korumayamı geçtin.ne güzel taaa.bende görsem o günleri boshayallersmile
olsun canım yaa arada böyle kaçamaklar olacak yoksa böö geliyo diyetten :lepi:
Kızımmmm bende şimdi bakıyodum resimlerinee dehşet bişeysin sennn çok güzel bi yüzün varr yaaa maşallah maşallahh
Ayrıcaa teşekkür ederimmmmmmmm utandım he :kedi:
tatlım ver kilocukları daha da fıstık ol çatlasınnn görenlerrr opuyorumnanaktan
henüz resim koymaya başlamadım.bakalım yeni resimler yakında inşallah.naf varya gözlerine bayıldım.çok güzelsin allah nazarldan saklasın yaa maşallahhh
yok yahu nafcımm sabah çok az yemişsinn demek istedim benn boshayallersmileHayatım toplasan kaşarların hepsi 1 kibrik kutusu kadardı aklinialirimsmile
Bu akşam spora geri dönüyorum bu sözlerden sonra hırs yaptım hehehee sempatiksalakcinni
Başka topiğe bakınıyordum seni göremeyince :kedi:
Evet evettt dimi mervecimm zaten 5-6 aydır yemiyodum :kedi:
azimli gördüm seni kısss mervee aklinialirimsmilebende dün akşam koca bi tabak peynirli makarna yedim.dahada aylarca yemem.bu sabah döndüm tekrar düzenime
merak ettimm şimdikkk
Kızımmmm bende şimdi bakıyodum resimlerinee dehşet bişeysin sennn çok güzel bi yüzün varr yaaa maşallah maşallahh
yok yahu nafcımm sabah çok az yemişsinn demek istedim benn boshayallersmile
azimli gördüm seni kısss mervee aklinialirimsmile
merak ettimm şimdikkk
kıskandımm daaaa aklinialirimsmile
bence ondan kıskanmıştır sevgilin seni mervecimm boshayallersmile
merve hedef kilonda resmini bekliyoss cnm
naff senin de
ben hala koyamadımm :kedi:
ama karnımın şişliği indi ya koyarım artıkınn :lepi:
boshayallersmileHııı patron burdaydı canım apar topar kahvaltı yaptım ondandır yoksa ben yumurta yemek istiyodum kaydirigubbakcemile
evettt hedef kiloma ulaşayım (55) bende resim ekliycem :kedi:
Aslında facede var ama sende face yok dimi olala :1rolleyes:
yok yahu nafcımm sabah çok az yemişsinn demek istedim benn boshayallersmile
azimli gördüm seni kısss mervee aklinialirimsmile
merak ettimm şimdikkk
kıskandımm daaaa aklinialirimsmile
bence ondan kıskanmıştır sevgilin seni mervecimm boshayallersmile
merve hedef kilonda resmini bekliyoss cnm
naff senin de
ben hala koyamadımm :kedi:
ama karnımın şişliği indi ya koyarım artıkınn :lepi:
boshayallersmile
face kullanmıyorum cnmm
ben de dedim naf kilo vermenin hazzıyla kahvaltıyı da mı azalttı :kedi: pardon cnm
en güzeli cnm..Yok yokk o hatayı zamanında çok yaptım hep geri aldım bu sefer kendimi çok kısıtlamadan yavaş yavaş kilolarımı verip yaşam tarzı haline getiricem beslenme şeklimi olumunekankayizsmile
tesekkür ederim özge bende hiç dayanamıyorum ve çocuklar hasta olduğunda çok sinirleniyorum birde hasta olmasına sebep olan biri var kadını gördükçe parcalayasım geliyoasyacım oğlun için çok üzüldüm umarım iyileşir bir an önce çocukların hasta olmasına hiç dayanamıyorum
söylediklerine aynen katılıyorum canımşekerim yukardakileri okudum ne yazsam diye düşündüm sana.. dış kapının dış mandalı olarak yorum yapmak kolaydır tabi cnm.. ama oku karar ver dilediğini yap..
cnm sonradan kapandım diyorsun.. şimdi bu tepkileri veren insan evlendiğinde çok daha aşırısını daha minik şeylere gösterebilir.. ve aynı çatı altında hır çıkmasın diye ezilip istemediğin bi hayatı yaşamaya mahkum olabilirsin cnm.. o zaman her şey kendi ailenin yanındaki gibi güllük gülistanlık olmaz.. üstelik ailesinin baskısı da cabası olur cnm..
bence şuna göre karar ver.. bu kafa yapısı, yaşam stili sana uygunsa sonuçta birbirinizi seviyorsanız az buçuk uyumlu olursunuz.. ama yok uygun değilse çok üzücü olabilir hayallerin darmadağınık kalabilir..
bıçak olayını ben de hiç beğenmedim..
kaç yaşındaki bu çocuk mervecim?? erkekler oldukça geç olgunlaşır.. bence nişan için evlilik için acele etme.. sonuçta bi yere kaçmıyo.. belki ikiniz de bu süreçte olgunlaşacaksınız birbirinizi daha iyi tanıyacaksınız.. bu süreyi kısa tutma bence.. 4 yıl diyorsun ama ilk gençlik yıllarındaki 4 yıl..
bi de merak ettim cnm sevgilinin etkisi oldu mu kapanmanda??
sakın üzülüp yemeğe sarma canım yürüyüş falan yap temizlik yerine de
yüreğini ferah tut canım her işte bi hayır vardır Şeniz
sağol melisasyaa ogluna üüzldüm(geçmiş olsun
buğünkü menüm sabah 1 dilim yumurtalı ekmek domates çay
ögeln..çiğ köftesi partissi ayran kardeşim yaptı..azcık puding sade
yarım mısır..bukadar
erkenciyimmm bugünn günaydınnn kızlarrr
günaydınnnnnnnnnnGünaydın kızlarr geçmişi okuyup geliyorum
of of offf sen süüper bi hatunsun naaffff sempatiksalakcinni anamm güzelliğe baak maşallaahhh :lepi:
en güzeli cnm..
kızlar topik kalabalıklaşmış öpüyorum hepiciğinizi
özgecim kim sabote etti senin bilgisayarı dövücemm vallaklava:
kızlar bende görmek istiyorum sizi face de çok merak ettim ha
özeline bak asyacım.
oğlumu hastaneye götürdü babası bişey yok demişler boğazı kızrmış biraz ama hala ateşi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?