Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

anaaammmmmmm akannehir bu hatunların gözü hep renkli renkli ya laa sempatiksalakcinni ay kıskandımm.

sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni Asyaaaaa ne güzel gözlerin varr maşallahh

Yavrum sen zayıfsın yaa daha niye çabalıyon sempatiksalakcinni bide bana bak dombilikk sempatiksalakcinni

Ayy söylemeden geçmeyeyim çocuklarına da maşallahh

bencede asya sen zayıfsın yaaa.
naafff kafanı kırkim sende dal gibisin mübarek siz zayıflamaya çalıştıkça benim hepten aç gezmem lazım anacım eyvahedigeldismile

naafff kafanı kırkim sende dal gibisin mübarek siz zayıflamaya çalıştıkça benim hepten aç gezmem lazım anacım eyvahedigeldismile

Bacım benim basenler var yoksa memnunum halimden :kedi:

Hem sen kendine bakk gördüm ben dal gibimsinn sempatiksalakcinni

kızlar takıldım kaldım sizze.ben kahvaltı hazırlamay gidiyorum

Kız biz öğle yemeği yiycez birazdan sen daha burdamısın koş koşş cokacimcoook

Son düzenleme:
anaaammmmmmm akannehir bu hatunların gözü hep renkli renkli ya laa sempatiksalakcinni ay kıskandımm.
saol merve
senin gözlerde yakıyo ortalığı ne zayıfı ya asıl senin ne işin var burda anlamadım çıtır gibi hatunsun valla

kız sende zayıfsın delü

saol merve

senin gözlerde yakıyo ortalığı ne zayıfı ya asıl senin ne işin var burda anlamadım çıtır gibi hatunsun valla

kız sende zayıfsın delü

Öhömm :1closedeyes: 68 kiloyum bacımm çocuk doğurmaya kalksam 90 olurum ben sempatiksalakcinni

Ayrıca teşekkür ederimm :kedi:

Bide bikaç kişi şu dişlek sempatiksalakcinni Azra akın varya ona benzetti ne alakaysa :tomato:

çay demleniyo şu anda bayanssulusmile
saol merve

kız sende zayıfsın delü
yok bacım nerem zayıf yaaa.valla 63-65 arası bişiler olsam tamamdır.az kaldı sayılır
naf sen bi sanatçıya benziyosun yani dizi oyuncusu ama adı aklıma gelmedi
banada öyle geldi biliyomusun delikafadulden

hıh tamam ona benziyosun bende seni görünce o geldi aklıma ama adını düşünüp duruyodum

Bende beğeniyorum o hatunu boshayallersmile Yaşı benden küçük olsa bana benziyo diycem ama diyemiyorum eheehee sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

sacları da ona benzetmişlerdir kaydirigubbakcemile3

heheee olabilir bak öyle düşünmemiştim :roflol: :roflol:

aaa evett tıpkısının aynısı valla.bana bakk sen bizi kandırıyonmu yoksa o musun :)))

İtiraf ediyorumm Evettt kandırıyorumm sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni dermişim delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…