- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #19.921
Canım tekrar çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın :Saruboceq: olumunekankayizsmile
ekledim kız merve resminide gördüm sen değil misin yoksa
baska birini mi ekledim yoksa
ekledim kız merve resminide gördüm sen değil misin yoksa
baska birini mi ekledim yoksa
anaaammmmmmm akannehir bu hatunların gözü hep renkli renkli ya laa sempatiksalakcinni ay kıskandımm.
bencede asya sen zayıfsın yaaa.
naafff kafanı kırkim sende dal gibisin mübarek siz zayıflamaya çalıştıkça benim hepten aç gezmem lazım anacım eyvahedigeldismile
kızlar takıldım kaldım sizze.ben kahvaltı hazırlamay gidiyorum
saol merveanaaammmmmmm akannehir bu hatunların gözü hep renkli renkli ya laa sempatiksalakcinni ay kıskandımm.
senin gözlerde yakıyo ortalığı ne zayıfı ya asıl senin ne işin var burda anlamadım çıtır gibi hatunsun valla
sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni Asyaaaaa ne güzel gözlerin varr maşallahh
Yavrum sen zayıfsın yaa daha niye çabalıyon sempatiksalakcinni bide bana bak dombilikk sempatiksalakcinni
Ayy söylemeden geçmeyeyim çocuklarına da maşallahh
bencede asya sen zayıfsın yaaa.
naafff kafanı kırkim sende dal gibisin mübarek siz zayıflamaya çalıştıkça benim hepten aç gezmem lazım anacım eyvahedigeldismile
saol merve
senin gözlerde yakıyo ortalığı ne zayıfı ya asıl senin ne işin var burda anlamadım çıtır gibi hatunsun valla
kız sende zayıfsın delü
naf sen bi sanatçıya benziyosun yani dizi oyuncusu ama adı aklıma gelmedi
çay demleniyo şu anda bayanssulusmileBacım benim basenler var yoksa memnunum halimden :kedi:
Hem sen kendine bakk gördüm ben dal gibimsinn sempatiksalakcinni
bakmayın resimlerime siz omuz kısmım normal asıl iş göğüs ve aşagısı sempatiksalakcinni
Kız biz öğle yemeği yiycez birazdan sen daha burdamısın koş koşş cokacimcoook
yok bacım nerem zayıf yaaa.valla 63-65 arası bişiler olsam tamamdır.az kaldı sayılırsaol merve
kız sende zayıfsın delü
banada öyle geldi biliyomusun delikafaduldennaf sen bi sanatçıya benziyosun yani dizi oyuncusu ama adı aklıma gelmedi
Burcu Kara'ya benzetiyorlar genelde beni o olabilirmi canım elveda derken diye bir dizide oynamıştı boshayallersmile
Bide bikaç kişi şu dişlek sempatiksalakcinni Azra akın varya ona benzetti ne alakaysa :tomato:
hıh tamam ona benziyosun bende seni görünce o geldi aklıma ama adını düşünüp duruyodum
sacları da ona benzetmişlerdir kaydirigubbakcemile3
aaa evett tıpkısının aynısı valla.bana bakk sen bizi kandırıyonmu yoksa o musun :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?