Zayıflamak istiyorum artıkkkk

Dennisim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2018
29
31
3
36
Merhabalar.kendimi bildim bileli kıloluyum artık Zayıflamak istiyorum buraya yenı üye oldum sanırım benim gibi isteyen biri ile bu süreci başarılı şekilde surdurebılırım. Şimdilik aksam altıdan sonra yemıyorum. Katılmak isteyen var mı
?

Boyun ve kilon kac? Ben yalniz yapiyorum, kafama gore takiliyorum yani. ama eslik edebilirim..

Bende basladim yeniden. Diyet zaten yapiyordum ama sporsuz olmuyor malesef. En azindan ben de tek basina diyet hic etkili olmuyor. 10 kilo fazlam var verebilirsem ne mutlu. Sana da basarilar. Sporla mutlaka destekle derim ben

Teşekkür ederim aslında yarım gün çalışıyorum. Ama dedıgınız gibi yinede spor gerekiyor. Koşu bandım var yürürüm akşamları

Bende basladim yeniden. Diyet zaten yapiyordum ama sporsuz olmuyor malesef. En azindan ben de tek basina diyet hic etkili olmuyor. 10 kilo fazlam var verebilirsem ne mutlu. Sana da basarilar. Sporla mutlaka destekle derim ben
Kaç kilo verdiniz nasıl bı diyet yapıyorsunuz

Teşekkür ederim aslında yarım gün çalışıyorum. Ama dedıgınız gibi yinede spor gerekiyor. Koşu bandım var yürürüm akşamları
Yarim gun calismak yeni yaptiginiz bir eylem degilse bu size bir sey katmaz. Onun disinda evet yuruyun bol bol. Zumba yapin 30 dakika mesela yeni baslayanlarda acayip etkili oluyor. Cok guzel terliyorsun bir kere. Ben suanda bir gun zumba bir gun hizli tempolu 45-50 dakika yuruyusle devam ediyorum. Bu arada boy 1.74 kilo 76.5 (omrumde gormedigim kiloya cikmisim)

Boyunuza gore çok da kilo yok ben boyla aynı kiloda olsam yeterdi

Kaç kilo verdiniz nasıl bı diyet yapıyorsunuz
Henuz yeni basladim 3 gun oldu baslayali. Yani sporla birlikte baslayali 3 gun.
Bu arada pkos,insulin direnci var bu isimi biraz zorlastiriyor. Glisemik indeksi dusuk beslenmeye calisiyorum. Seker kullanmiyorum zaten. Karbonhidrattan oldugunca kacmaya calisiyorum. Bir de gebe kalmaya calistigim icin vitamin takviyesi aliyorum 3 aydir bu yuzden kilo aldim diye dusunuyorum cunku 72 kiloydum 3 ay once. Birde 14 gun once kucuk bir ameliyat gecirdim. Doktor tuzu kes demisti odem tutar vucudun demisti dinlemedim ondanda olabilir boyle yani bende durumlar

Boyunuza gore çok da kilo yok ben boyla aynı kiloda olsam yeterdi
Tek sikayetim aslinda bel ve gobek cevresi. Pkos ta oldugu icin yaglar bu bolgede depolaniyor. Ideal kilom 65 hedefim ilk asamada 5 kilo vermek. Daha sonra 5 kilo daha. Kucuk hedefler belirleyip gozumde buyutmek istemiyorum bu kilo olayini sizde oyle yapin. 5 kilo 5 kilo hedef koyun gozunuzde buyumesin. Verdikce de daha azimli oluyor insan.

Geçmiş olsun , ben de ınsulın direnci var diye düşünüyorum hangi bölümden öğreniyoruz onu? Bu arada inşallah bebek sahibi olursunuz yakın zamanda :)

Imkanin varsa bir diyetisyenlede gorus istersen. Ama hormonalarida ihmal etme. Tsh insulin bunlarda onemli hormonlar. Kilo vermede gucluk cekiyoruz sonra. Ben bana neyin iyi geldigini biliyorum ama bazen usengeclik bir geliyor tam geliyor. Gece yatmadan diyorum ki sabah sunu sunu yapicam sabah oluyor ne spor ne diyet kaliyor.. duu. Artik boyle olmayacak. En azindan 45 dk yuruyus veya 30 dk zumba olacak. Ilk hedef 5 kilo

Ben de öyle yapayım ilk hedef beş kilo olsun. Ve ben bı kere dıyetısyene gittim yapmadım su saatte su yenecek bana gore değil. Kendim yapınca daha iyi oluyor , ama tahlil mutlaka yaptırırum

Ben de öyle yapayım ilk hedef beş kilo olsun. Ve ben bı kere dıyetısyene gittim yapmadım su saatte su yenecek bana gore değil. Kendim yapınca daha iyi oluyor , ama tahlil mutlaka yaptırırum
Yani kendi beslenme duzeninle ilerleme kaydediyorum diyorsan sen bilirsin. Mesela bende kendi beslenme bicimimi ayarladigimda sporla guzel kilo veriyorum. Bunden 5 sene once 1.5aylik guzel bir diyet ve spor surecine girmistim 11-12 kilo vermistim. Yine yapabilirim. Sende yapabilirsin basarabiliriz.

Neler yapmıstın o dönemde ? Ben iki hafta aksam beşten sonra yemek yemeyecegım bı böyle deneyecegım. Çok araştırdım ise yarıyor muş . tabı gündüz de dikkat ederek

Neler yapmıstın o dönemde ? Ben iki hafta aksam beşten sonra yemek yemeyecegım bı böyle deneyecegım. Çok araştırdım ise yarıyor muş . tabı gündüz de dikkat ederek
Normaldede 6 en gec 7 den sonra yemek yemeyen birisiyim. Kacamak yapmadim hic o donemde. Sporu hic aksatmadim hergun 1 saat spor yaptim 15 dk kostum 15 dk tempolu yurudum. Yani bana spor yariyor aslinda bunu biliyorum. Hareket cok onemli. Tabi ki yediklerime ictiklerime cok dikkat ettim. Aksam 6 dan sonra sivi haric bir sey tuketmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…