• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak istiyorum artıkkkk

Tebrık ederım. Çok iyi. Sanırım bunu ben de yapabilirim. Gündüz neler yedın? . karbonhidrat ı komple cıkardın mı o donem ?

Çok sevindim boyun 167 kılom 88 :KK43: neler yapıyorsun
Canim ben ilk önce porsiyonlarimi küçülttüm. Her sabah mutlaka 2 yumurta 2 tam buğday ekmegi siyah zeytin yemezsem doymuyorum zaten ve yeşil cay iciyorum ardindan. Ara ogun bazen yapiyorum bazen olmuyor. Oglen iste oldugum icin kolay olani yapmaya calisiyorum. Salata ton balik ya 1 dilim ekmek falan.. uyarina gore degisiyor da.. geceleri salata izgara yogurt. ama asla ekmek yok. Su 2 lt. Gunde en az 6000 adim atiyorum. Cumartesi tarti gunum ve tam gun canim ne cekiyorsa onu yiyorum..

Tabi evde kendi basima leslie yapiyorum bu arada. Kucuk bir oglum var. Anca ona imkan oluyor. Ara ogunlerim de mutlaka ceviz badem kuru meyveden olusuyor..

Tebrık ederım. Çok iyi. Sanırım bunu ben de yapabilirim. Gündüz neler yedın? . karbonhidrat ı komple cıkardın mı o donem ?
Tamamen cikartmadim spor yaptigim icin illa ki tukettim yoksa cok halsiz kaliyordum. Mutlaka yemeklerimi kendim yaptim. Trans yag ve kati yaglardan uzak durdum. Oglenleri izgara veya yagsiz tavada et balik vs yedim. Salata kesinlikle bol bol tukettim. Su gunde 3 4 litre ictim. Hep su cok icerim zaten. Aksamlari sebze yemeklerini tercoh ettim. Daha hafif beslenmeye ozen gosterdim aksam yemeklerinde. Gunde duruma gore 2-3 dilim ekmek tukettim. Makarna pilav yemedim. Haftada 2 3 gun 2-3 kasik bulgur pilavi yedim. Tuzu azalttim. Seker kullanmiyorum zaten. Yemeklerede zyetin yagi ve tereyagi kullandim.

Hergun yesil cay ictim sabah ve aksam sade turk kahvesi tukettim. Sularima genellikle cubuk tarcin attim. Ara sira nane ve portakal limon dilimleri de ekledim.
Gunde 2 yumurta mutlaka yedim. Sabahlari mesela, ya elma sirkeli su ya da limonlu maydonoz suyu ictim. Gibi gibi aklima geldikce yazarim. Cok dikkat etmistim o donemlerde.

Back
X