ben de diyet yapmayan biriyim evde ne varsa diyeti sadece 6 7 den sonra bişey yemiyorum kola cips vb yağlı abur cuburları bıraktım onun yerine lifli ürünleri tercih ediyorum ekmekle aram yok zaten ekmeği kepekli yiyorum günde 1 2 dlim ve 63 tüm 55 e düştüm sadece bunları yaparak tabi spor da yaptım hergün mutlaka yürüyüş artı egzersiz
meziyet zaten boğazını tutmak tatlım tutunca çok kolay gidio ben hiç bu kadar hırslanmadım taktım kafaya 10 kilo ericem
ben 2 haftadır günde bir saat spora başladım ve en geç akşam 5 te yiyorum.ama diyet yapmıyorum bakalım bir ay sonra tartılıcam unutmadan bide bol bol su içmeye alışıyorum yağda azalma olacakmı yazarım :) ben diyet yapamayan biriyim :)
merhabe ben siteye yeni katıldım bu mesajı ne zaman yazdığını göremiyorum özür dilerim ama konuya dail olmas istedim bende aynı senin gibi 6 dan sonra yemiyorum yeni başladım .sen kilo verdinmi hiç bu şekilde ?
canm ben daha tartılmadım haftaya tartılıcam :)
aynen tutmak gerekiyo haberlerini bekliyoruz
merhabe ben siteye yeni katıldım bu mesajı ne zaman yazdığını göremiyorum özür dilerim ama konuya dail olmas istedim bende aynı senin gibi 6 dan sonra yemiyorum yeni başladım .sen kilo verdinmi hiç bu şekilde ?
teşekkürler cevap verdiğin için seni takip edicam :) inşallah istediğin kiloya ulaşırsın.
canım yazayım dedim 73 tüm 4 ğünde 70 oldum :):):):)):):):)):):) çok mutluyum ama gözle görülmesi için 10 kilo şart vermek :)
wayyy süperrr nasıl bişey uyguladın yazarsan sevinirim
diyolar işte 3 ana öğün 3 de ara öğün diye ama peki spor falan yaptın mıcanım öncelikle dediğim gibi şu boğazı tuttum :))) bünyemi biliyorum az yiyince zayıflıorum ...
sabah : nornal kahvaltımı yapıorum ama ya kuru ekmek yada çok esmer yanii çavdar ekmek 2 dilim .. ama öle tıka basa yapmıcan kahvaltıyı ve istediğin kadar yumurta ye haşlanmış.. hiç bişi olmaz .. domatesten peynirden zeytinden 2şer çatal okadar :)
ben çay içmiorum çünkü şekersiz çay içemiyorum süt makul :)
öğlen falan yemiorum zaten kahvaltımı öğlen yapıorum çünkü geç kalkıorum akşamda sadece bol açılı pul biberli çorba (tarhana öneririm çoğunlukla çünkü besin değerleri yüksek içinde biberi yoğurdu herşei var biliosun :) gecede meyve azıcık :)
ama inan okadar diyet listesi okudum ben okadar yesem hayatta kilo veremem canım asla .. yemektir balıktır çok malzemesi var ya :S
diyolar işte 3 ana öğün 3 de ara öğün diye ama peki spor falan yaptın mı
diyolar işte 3 ana öğün 3 de ara öğün diye ama peki spor falan yaptın mı
umarım canım ama bu hafta sınavlarım var hiç dikkat edemedim :)
canım haberi verim dedm 4 günde 73 tüm 70 oldum :) ve sadce boğazımı tuttum sabah 2 yumurta domates salatalık peynir az az ama akşamda bol acılı çorba ohh ekmek yemiorum ama hiç :):)):
süperr bende 3 gündür buraya üye olduğumdan beri dikkat ediyorum 77 idim 75 olmuşum bende akşam 6 tan sonra yemedim sadece bitki çayları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?