Zayıflamak istiyorum önerileriz ne arkadaşlar?

süperr bende 3 gündür buraya üye olduğumdan beri dikkat ediyorum 77 idim 75 olmuşum bende akşam 6 tan sonra yemedim sadece bitki çayları

glsm merhaba bende yeniyim sitede akşamları içtiğin bitki çayları neler ? benimde acil şubata kadar 12 kilo vermem lazım yardım edin arkadaşlar ameliyat olcam doktorum en az 12 kilo vermem gerektini söyledi yardım edin zayıflayan arkadaşlar nasıl zayıflaya bilirim firkirlerinizi yazın.http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/icon_crya.gif

ya benm sınav dönemim şu an sanki şişmeye başladım çok moralim bozuluyo kocaman basenleri görüncee

cnm benyeşil çay içiyorum mutlaka ve en son 6 da yemek yiyorum eğerki 4 yada 5 te birşeyler yediysem saat 6 dada yoğurda yulaf ve keten toğumu koyup onu yiyorum çok güzel tok tutuyo ve uzun sürüyor hemde metebolizma için harika akşam 9 gibide yeşil çayımı içiyorum açıkırsan birşeyler atıştırim dediğin andada mutlaka önce bol su iç yeme isteğin zaten gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…