• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamanın her hali ile 15 kilo

evet ara atıstırmalıklrla kendımı bu saate kdr ıdare ettım ve aksam yemegı olarak 4 kasık acı bıberlı mercımek corbası 1 dılım kepeklı ekmek ve bır salatalık yedım arkasından turk kahvesı ıcecegım ama bıraz sındıreyım gece de cok acıkırsam bır bardak sut ıdealdır

günaydıııın kızlarr ,haftanız neşeli,saglıklı,huzurlu olsunnn,bı suru yag yakalım,mtabolızmamız hızlansın,ıstdıgımız bdne bır adım daha yaklasalımm... Haydı sımdı alkalı sularımızı ıcıyoruz bednımız uykudayken uzun bı sure susuz kaldı cunku.ve akasından corek otuuuu

kızlar dıyet yaparkn kabızlık yani konstipasyon sorunu yaşayan olursa dün gece yaptıgım arastırmaya goree 4 kaşık yesıl mercımekte yaklasık olarak 15.6 gram lıf bulunuyormus.dıyet lıstenıze mercımek salataları vee yemeklerını ekleyın,ayrıca meyvelerı kabuklarıyla tuketın sunku ıcleınde suda cozunmeyen lıfler var bunlarda tuvaleet sorununu cozmeye yardımcı olacaktır

evet ara atıstırmalıklrla kendımı bu saate kdr ıdare ettım ve aksam yemegı olarak 4 kasık acı bıberlı mercımek corbası 1 dılım kepeklı ekmek ve bır salatalık yedım arkasından turk kahvesı ıcecegım ama bıraz sındıreyım gece de cok acıkırsam bır bardak sut ıdealdır

Selam cnm . Çayı ben şekersiz içiyorum aksine seker koyunca tadı kötü oluyo. Kabızlık içinde bence sızma zeytinyağı bol dok salatana.

Kahvaltı
1 fincan kuşburnu çayı
0.5 acem ekmeği
50 gr haşlama yumurta
5 zeytin
3 Kibrit kutusu peynir
2 dilim domates
1 salatalık
8 tane tuzsuz fıstık

Ogle 3 erik
20 gr kepekli ekmek
Türlü yemeği

0.5 simit ve 0.5 Tahinli çörek

Akşam mantar sote
3 dilim kepekli ekmek
2 bardak ayran

kızlar yukarıda bır topıc ın lınkını paylasmıstım sogan kuru ,benım mıdem rahatsız oldugu ıcın ac tuktemıcem bunu,ve bugun baslıyorum 1hafta sonunda ya da degısımı gordukce deneyımlerımı yazıcam

kızlar 1.syfda sogan kuru ıle ılgılı bır topıc pylasmıstım benım mıdem hassas bıraz,ılk yudumda ynmaya basladı tok karına da ıcmeyecgım yanı ,saglam bı mıd gerektııyor

sarımsak çayı denemeye başladım bunun yerine evde hazırlanan zencefilli tarifi ve dokuzlu çayımıda içmeye devam ediyor

Canım sen kendin takiliyorsun neyse ben kendi topigime dönüyorum. Sanada kolay gelsin ;)

0.5 simit ve 0.5 Tahinli çörek

Akşam mantar sote
3 dilim kepekli ekmek
2 bardak ayran
kendim takıldıgımdan değil canım dün yoğundum girip ilgilenemedim ,ayrıca değer verip yediklerini yazdığın için teşekkür ederim gayet güzel , bi diyetisyen değilim tabiki de ama herkes kendi bünyesine göre belirliyor. Sonuçlarını görmek isterim ve yalnız kalmak istemem ,ilgisiz ,alakasız değilim yoğunluktan oldu.kusura bakma :oops:

kızlar bunlar bir hafta önce yani diyet ve spora başlamadan oncekı ölçülerim
Kalçam : 112 cm ( 112 acil hahaha acil durummm )
Göbek deliğimin iki parmak altından can simitlerini de içine alan bir ölçümle göbek çevrem : 108 cm
Bel oyuntumdan bel ölçüm : 82 cm
Sarkık kollarım : 32 cm
Baldırlarım(iç bacak yağlarım da dahil ) : 65 cm :KK1:
Bunlarda bir hafta sonra ki yani bugün kü
Kalça : 111 cm :KK54: 1 cm incelmiş muhteşemmmm :KK68:
Göbek deliğimin iki parmak altından can simitlerini de içine alan bir ölçümle göbek çevrem: 106 cm :KK58: 2 cm incelmişş :cool:
Bel oyuntumdan bel ölçüm : 79,5 cm :KK28: 2,5 m incelme :confused:
Baldırlarım(iç bacak yağlarım da dahil ) : 63,5 cm :KK24: 1,5 cm cm gitmişşşş :KK4:
Sarkık kollarım : 32 cm :mad: kollarda değişme yok kızlarrr

Ramazan ayında 86 kiloya kadar çıktım ve daha duzenli beslenerek ve son yirmi gundurde kalori sayımı yaparak 77.5 kiloya ulaştım ve hala devam ediyorum yavaş yavaş ama emin adımlarla kilo veriyorum bende:) sanada adım attığın bu yolda başarılar diliyorum canım hayırlı sonuçlar ;)

Back
X