• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamanın her hali ile 15 kilo

Ramazan ayında 86 kiloya kadar çıktım ve daha duzenli beslenerek ve son yirmi gundurde kalori sayımı yaparak 77.5 kiloya ulaştım ve hala devam ediyorum yavaş yavaş ama emin adımlarla kilo veriyorum bende:) sanada adım attığın bu yolda başarılar diliyorum canım hayırlı sonuçlar ;)
cok tesekkur ederım,tecrubelerını ogrenmek ısterım,benı yalnız bırakmayın :D cok fazla motıve oluyorum basaranları ve destek olanları gordukce

gunydınnn kızlarrrr hadı heemn alkalı sular hazırlansın,bdenımız gece boyunca suya hasret kaldı sonrasında da guzel bır kahvaltı
1 adt haslnamıs yumurta ve 1 kase yogurt

ara ogunde gene kahve ve kuruyemıs tukettım halsızlık var bugun bıraz tuz tuketmemekten oluyor dıyorlar dogru mudur ?

akşam yemeği yazmaım çünkü hiç bir şey yemedim sarımsak çayı ve dokuzlu çaya da devam ediyorum ikinci haftamın sonunda yani 6 gün sonra tartılacağım bakalım kaç olmuşum ama kıyafetlerden falan farkedilir bir halde şu an . mesela oturduğumda göbeğimi hop diye fırlatan kotum şuan çokta rahatsız etmiyor bence 6 gün sonunda hi rahatsız etmez. dışarıdan değişim olarak bir tek annem aa popon mu küçülmüş dedi başka bir geri dönüş yok ama olsun bir aylık kısa vadeli hedefimde illaki farkedilecek ve kızlar yüzme kursuna yazıldım 14 ekimde oda başlayacak spor 2 katına çıkacak diyebilirim hele yüzme bilmeyen biri için nasıl bir hal alır bilemiyorum.izleyen destek vren,yoldaşlık eden herkesin payı ve emeği var bunda teşekkür ederim herkese kendimi iyi hissettiriyorsunuz ve bu çok öenmli bu yolda .alakali sularınızı içmeyi unutmayın su genç ve zinde tutar sizleri seviyorumm :KK68:

gunaydın kızlarrrr alkalı su zamanııı ve ben cok susamısım nedense corek otunuda havanda dövup yutucamsonrasında da haslanmıs yumurta ,yogurt ve ıkı dılım kepeklı ekmek ,sekersız cy ıcme cbalarımda cabası

ara öğünde ne yiyeceğimi bilmiyorum var mı önerisi olan ?

Back
X