Zayıflamanın yolları

parlar1106

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2016
41
10
3
30
Merhaba ben 21 yaşındayım kilom yüzünden eşimle çok tartışıyorum o zayıflamamı çok istiyo bende kendimi kötü hissediyorum ama bi türlü zayıflayamıyorum boyum 1.72 kilomda 82 herkes bana eşimin yanında ablası gibi durduğumu söylüyo zayıflamak için özel bişey yapan var mı ben sporda yapıyorum ekmek hiç yemiyorum dikkat ediyrum ama olmuyo hatta eşim koşu bandı bile aldı bana

Kaç aydır dikkat ediyorsun?dediğin gibi yapıyorsan kilo vermemen imkansız.tabi bir hastalığın yoksa..

Evlenirken görmedi mi bu adam seni?
Herhalde düğün günü karşılaşmazdınız bu adamla.
Aklı neredeymiş şimdiye kadar?
Ayrıca boyunuz var, kilonuz da buna bakarak aşırı değil. Ama var. Bu kadarcık kiloyu da verirsiniz bence. İlk önce 5-6 kilo verin, motive olursunuz, sonrası da gelir. Karatay diyetini öneriyorum. Sağlık sorununuz yoksa, kan değerleriniz vs. normal ise kesin verdirir. Ama troit gibi bir probleminiz var mı, insülin direnci var mı? Onu öğrenmek için doktora gidin önce.

Bu arada eşinizin tavrı çok çirkin. İyi bir konuşma yapmalısınız onla.

Forumun beslenme ve diyet bölümünde diyet grupları var. Haftalık bildirimler yapıyorlar, gruplar arası yarışıyorlar yanlış bilmiyorsam. Ordan hem çok detaylı bilgiler edinebilir, hem de motivasyon için çok iyi arkadaşlıklar edinebilirsin. KK nın diyet bölümünü bir araştır

Eşiniz bu konu yüzünden sizinle tartışmak yerine daha tatlı bir dille bunu belirtse belki bu sizi motive edebilirdi.
Bence kilodan ziyade bakım daha önemli, fazla kilosu olduğu halde herkesin çok güzel bulduğu kadınlar var.
Kilo veremiyorsanız bile kendinize bakıma odaklanın, giyim kuşam saç baş vs vs.. ( bakımsızsınızdır demek istemiyorum yanlış anlaşılmasın sakın, ama dikkati kiloya değil de güzelliğinize çekebilmek adına söylüyorum. )

bi doktora gidip kan tahlili verin ilk olarak hormonlarınıza falan bakılsın
bir de bu forumda bi sürü sağlıklı beslenme adına bölümler mevcut onları baştan aşağı inceleyin
bu işin özel iksiri maalesef yok
spor +kendine hakim olmaktan geçiyor herşey
biraz deneme yanılma yapacaksın maalesef
ayrıca yaşının küçük-boyunun uzun olması avantajın canım çok kolay verirsin bana göre

Canım ben 78 kilodan 68 e iki ayda düştüm nasıl mı ekmek şeker çikolata tatlı yemek yok onun yerine meyve yiyerek tatlı ihtiyacımı giderdim ekmek yerine kepekli 1 dilim yedim her yaptığım yemekten yedim ama yarım porsiyon bazen çeyrek bile oldu bol bol salata çok sevdiğim için keyifle yedim az tuzlu az yağlı olacak saat 7 den sonra yemek yok bol su her yemekten önce su iç sindirime yardımcı oluyor az kalorili şeylerle beslen çok kalori yakmaya bak ter döküp nabzın hızlandığı zaman sadece kalori yakabilir zayıflayabilirsin bu arada eşin de ayıp etmiş ne yani kilodan sebep tartışmak falan neyse kolay gelsin canım azimli ol pes etmek diyet bozmak yok :)

Çok taşekkür ederim sağolun

Çok
Teşekkür ederim inşallah o zaman spora devam

Kendin için zayıfla tabi. 21yasinda Abla gibi duramazsın sanmıyorum. Eşin mi minyon acaba.

Diyetisyene git. İlk önce iç hastalıklarında muayene ol. Şeker, troid vs baktırmış ol.

Çok teşekkür ederim araştırcam

Kendin için zayıfla tabi. 21yasinda Abla gibi duramazsın sanmıyorum. Eşin mi minyon acaba.

Diyetisyene git. İlk önce iç hastalıklarında muayene ol. Şeker, troid vs baktırmış ol.
Evet eşim 24 yaşında ama o da yaşından küçük gösteriyo o yüzden arabistanda yaşıyorum ve arapçada bilmiyorum o yüzden türkiyeye gider gitmez ilk işim diyetisyene gitmek olcak teşekkür ederim

İnsülin direnciniz falan olabilir mi acaba? Ya da diyabet? Çünkü sporla ve yediklerinizi kısarak veremiyorsanız metabolik bir rahatsızlığınız olabilir

Evet eşim 24 yaşında ama o da yaşından küçük gösteriyo o yüzden arabistanda yaşıyorum ve arapçada bilmiyorum o yüzden türkiyeye gider gitmez ilk işim diyetisyene gitmek olcak teşekkür ederim

Spor salonu var mı oralarda. Gidebileceğin. Hem dil öğrenirsin. Ortamın olur. Hemde kilo verirsin.

Spor salonu var mı oralarda. Gidebileceğin. Hem dil öğrenirsin. Ortamın olur. Hemde kilo verirsin.
Maalesef keşke olsa kadınlar için hiç bi etkinlik yok burda bizde eve koşu bandı aldık o yüzden yakında türkiyeye gidiyorum önce diyetisyene sonra spor salonuna inşallah

Önce kilo vermeni engelleyen fiziksel bir engel var mı onu öğren. Artık devlet hastanelerinde diyetisyenler var. Önce kan tahlillerini yapar sonra sorun yoksa diyet listesi verir.

Kilo vermeni engelleyen bir sorunun yoksa bunun tek yolu diyet ve spordur. Dengeli ve düzenli beslenip sporunu yaparsan yavaş yavaş kilo vereceksin. Ama öyle hemen bir iki ayda süper bir değişim bekleme. Spor için günde en az 40 dakika ayırmalısın. Daha altı bir işe yaramaz.

Çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…