- 25 Haziran 2016
- 41
- 10
- 3
- 30
- Konu Sahibi parlar1106
-
Zayıflamamı çok istiyo çünkü etraftakiler ablası gibi duruysun dediklerinde ben çok üzülüyrum hatta ağlamaya başlıyorum o da nerdeyse 1 aydır zorluyo beni yani benim üzülmem içinKilo yuzunden tartisilir mi yahu?
bi doktora gidip kan tahlili verin ilk olarak hormonlarınıza falan bakılsınMerhaba ben 21 yaşındayım kilom yüzünden eşimle çok tartışıyorum o zayıflamamı çok istiyo bende kendimi kötü hissediyorum ama bi türlü zayıflayamıyorum boyum 1.72 kilomda 82 herkes bana eşimin yanında ablası gibi durduğumu söylüyo zayıflamak için özel bişey yapan var mı ben sporda yapıyorum ekmek hiç yemiyorum dikkat ediyrum ama olmuyo hatta eşim koşu bandı bile aldı bana
Çok taşekkür ederim sağolunCanım ben 78 kilodan 68 e iki ayda düştüm nasıl mı ekmek şeker çikolata tatlı yemek yok onun yerine meyve yiyerek tatlı ihtiyacımı giderdim ekmek yerine kepekli 1 dilim yedim her yaptığım yemekten yedim ama yarım porsiyon bazen çeyrek bile oldu bol bol salata çok sevdiğim için keyifle yedim az tuzlu az yağlı olacak saat 7 den sonra yemek yok bol su her yemekten önce su iç sindirime yardımcı oluyor az kalorili şeylerle beslen çok kalori yakmaya bak ter döküp nabzın hızlandığı zaman sadece kalori yakabilir zayıflayabilirsin bu arada eşin de ayıp etmiş ne yani kilodan sebep tartışmak falan neyse kolay gelsin canım azimli ol pes etmek diyet bozmak yok :)
Teşekkür ederim inşallah o zaman spora devambi doktora gidip kan tahlili verin ilk olarak hormonlarınıza falan bakılsın
bir de bu forumda bi sürü sağlıklı beslenme adına bölümler mevcut onları baştan aşağı inceleyin
bu işin özel iksiri maalesef yok
spor +kendine hakim olmaktan geçiyor herşey
biraz deneme yanılma yapacaksın maalesef
ayrıca yaşının küçük-boyunun uzun olması avantajın canım çok kolay verirsin bana göre
Çok teşekkür ederim araştırcamForumun beslenme ve diyet bölümünde diyet grupları var. Haftalık bildirimler yapıyorlar, gruplar arası yarışıyorlar yanlış bilmiyorsam. Ordan hem çok detaylı bilgiler edinebilir, hem de motivasyon için çok iyi arkadaşlıklar edinebilirsin. KK nın diyet bölümünü bir araştır
1 ay oldu nerdeyse çok dikkat ediyrum ama hiç bi ilerleme yok bende ilaç kullanıyorum o yüzden mi acaba diyorumKaç aydır dikkat ediyorsun?dediğin gibi yapıyorsan kilo vermemen imkansız.tabi bir hastalığın yoksa..
Evet eşim 24 yaşında ama o da yaşından küçük gösteriyo o yüzden arabistanda yaşıyorum ve arapçada bilmiyorum o yüzden türkiyeye gider gitmez ilk işim diyetisyene gitmek olcak teşekkür ederimKendin için zayıfla tabi. 21yasinda Abla gibi duramazsın sanmıyorum. Eşin mi minyon acaba.
Diyetisyene git. İlk önce iç hastalıklarında muayene ol. Şeker, troid vs baktırmış ol.
Evet eşim 24 yaşında ama o da yaşından küçük gösteriyo o yüzden arabistanda yaşıyorum ve arapçada bilmiyorum o yüzden türkiyeye gider gitmez ilk işim diyetisyene gitmek olcak teşekkür ederim
Maalesef keşke olsa kadınlar için hiç bi etkinlik yok burda bizde eve koşu bandı aldık o yüzden yakında türkiyeye gidiyorum önce diyetisyene sonra spor salonuna inşallahSpor salonu var mı oralarda. Gidebileceğin. Hem dil öğrenirsin. Ortamın olur. Hemde kilo verirsin.
Merhaba ben 21 yaşındayım kilom yüzünden eşimle çok tartışıyorum o zayıflamamı çok istiyo bende kendimi kötü hissediyorum ama bi türlü zayıflayamıyorum boyum 1.72 kilomda 82 herkes bana eşimin yanında ablası gibi durduğumu söylüyo zayıflamak için özel bişey yapan var mı ben sporda yapıyorum ekmek hiç yemiyorum dikkat ediyrum ama olmuyo hatta eşim koşu bandı bile aldı bana
Çok teşekkür ederimÖnce kilo vermeni engelleyen fiziksel bir engel var mı onu öğren. Artık devlet hastanelerinde diyetisyenler var. Önce kan tahlillerini yapar sonra sorun yoksa diyet listesi verir.
Kilo vermeni engelleyen bir sorunun yoksa bunun tek yolu diyet ve spordur. Dengeli ve düzenli beslenip sporunu yaparsan yavaş yavaş kilo vereceksin. Ama öyle hemen bir iki ayda süper bir değişim bekleme. Spor için günde en az 40 dakika ayırmalısın. Daha altı bir işe yaramaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?