Zayıflamaya Çalışırken Size de Böyle Deniyor mu?

Turk kizi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2017
189
82
13
29
Ya kızlar ve ablalarım sinirden ana dilimi unutmak üzereyim.22 yaşında kendimi bildim bileli şişko ve aygır gibi bir kızım.Zayıflamaya karar verdim ama bir akrabam bana dombili dedi.Yaşım 22 olabilir ama insan yine de etkileniyor.Gerçi zayıf insana da git zayıfla,iskelet gibisin diyorlar ne haddineyse insanların.6 yaşındaki çocuk da kilolusun dedi ama bu kadar alınmamıştım.Size de oluyor mu?Şu an battı balık yan gider diyip diyeti bozmak istiyorum o söze o kadar alındım ki.Sizin de zayıflamaya çalışırken moralinizi bozan oldu mu?Ne yaptınıız?Diyetinizi bozdunuz mu?Cevaplar için şimdiden teşekkürler?Ah bir anda verebilsem ama olmuyor ki?

Gavura kızıp oruç bozmak diye bir deyim var, ne diye akrabana kızıp diyeti bozacaksın? Yoksa bahane mi arıyorsun diyeti bozmak için?
Hayır aksine zayıflamayı istiyorum ancak bu laflar benim gibi hassas insanları yıldırıyor.

Benim arkadaşım çevresinden böyle kırıcı lafları duyunca daha çok hırslanıp 20 kilo verdi. Bence kırılmayın hırs yapın hatta çevrenizdekilerden daha fit olun kıskansınlar sizi :)
Ne güzel arkadaşınız gibi olmayı isterim.Dombili ne demek ya.Zayıf biri olsam bu sefer de sıska gibisin diyecekler.Amacım zayıf değil normal kiloma gelmek.İnsanların bunu demeye hakkı yok bence.

Sana biraz ters köşe fikrimi soylicem. Bende kilo aldigim zamanda bana cok kilo aldin diyenlere cok kiziyordum. Ama kilo verince dedimki iyi ki demisler ya. Bu aslinda senin icin cok onemli bir uyari. Buna alinganlik yapip diyet bozmamalisin aksine daha cok kendine motive vermen gerekli. Eger fazla kilon varsa zayiflayabilirsin.sana canan karatay kitaplarini öneriyorum. İnsallah zayiflarsin canim inan cok iyi hissedeceksin. Bosver kim ne derse desin sen devam et diyetinee

Canım hamileyim ve 10 kilo aldım bana da bi densiz top gibi olmuşsun dedi. Halbuki kilom 74. Boyum da 1 metre değil yani 164. Top gibi görünmem mumkun degil ama insanlar cok terbiyesiz acimasiz ve gerçekten fesatlar.

Kafana takma hedefine odaklan. Yapabilirsin, kendin için ama. O terbiyesiz insanlar için değil.

Sağlığın icin zayıfla. İnsanlara daha ince görünmek icin degil. Ayrica senin nasıl oldugunla ilgilenmeyen insanlarin senin kilolu oldugunu soylemelerine de takılma? Onlar kim? Senin icin ne derece önemli?
Şu an ağlıyorum inan.Dombili demesi beni çok üzdü.zayıf olsam sıska dese bu kadar üzülür müydüm bilmem.Benim için aslında hiç önemli biri değil hiç görüşmüyoruz bile diyebiliriz.Sürekli kilo ver kilo ver demelerinden bıktım çabalıyorum ama insanlara bunu anlatamıyorum.İnsanlara ne benim yağlarımdan.Sürekli bitmiyor.Bade İşçil'in İnstagram hesabındaki yorumlara bakıyorum yorumların %80'i zayıfla zayıfla.Onlara neyse.Biraz sitem etmiş bulundum özür diletim.

Canım yine de dombili demesi ağrıma gitti.Ben tabiki de kilo ver dedikleri zaman oturup ağlamıyorum ama o lafı duyunca istemsizce gözlerimden yai aktı.İnşallah zayıflamayı çok istiyorum.Ne yazık ki 40 kilo fazlam var ve hemen 1 ayda gitmeyecek.

İnsanlar çok hadsiz üstlerine vazife olmayan her şeye burunlarını sokuyorlar

İstersen 100kg ol kime ne hayat senin vücut senin

Edebini bozup sana ne kardeşim sen de kimsin demeni öneriyorum başka çare bulamadım

O moral bozanlarin hadsizlerin inadina zayıfla utandır ama ilk önce kendin için zayifla.

Bana kalsa kavga edecektim ama halamın çocuğu.Halamın eşi de hadsizdir.O yüzden bir şey demedim.Ailem bile bana dombili demiyorken ona ne

Dombili diyen akrabaya ay g.tüm deseydin. 6 ay önce doğum yaptım. 85 kiloyum. Az yesem veririm. Ama hergün cheesecake makarna börek yiyorum. Zaten ise başlayınca gidecek. Bana da diyecek oluyorlar hemen çemkiriyorum.

O moral bozanlarin hadsizlerin inadina zayıfla utandır ama ilk önce kendin için zayifla.
Amacım sağlıklı olmak ve daha rahat bir nefes almak.Ama tam kilo vermeye çalışırken böyle sözler bende istek mistek bırakmıyor.Ya tamamen aç olacağım ya da tıka basa yiyeceğim.

Dombili diyen akrabaya ay g.tüm deseydin. 6 ay önce doğum yaptım. 85 kiloyum. Az yesem veririm. Ama hergün cheesecake makarna börek yiyorum. Zaten ise başlayınca gidecek. Bana da diyecek oluyorlar hemen çemkiriyorum.
Yine iyiymiş ben 100'e dayanmak üzereydim bu gidişe dur demek istedim.Kavga çıkaracaktım ama kendimi tuttum.

Annem dedi kaç aydır diyet yapıyorsun kilo verdiğin yok diye hiçkimse çok kilolusun ver falan demedi yakıştıranda çok ama ben mutlu değilim malesef ki psikolojide önemli zayıflayacağımıza inanıp moralimizi bozmamamız lazım.

Amacım sağlıklı olmak ve daha rahat bir nefes almak.Ama tam kilo vermeye çalışırken böyle sözler bende istek mistek bırakmıyor.Ya tamamen aç olacağım ya da tıka basa yiyeceğim.
Bu sozler seni kamcilamali
Cok cabuk pes ettin
Kendine bir elbise begen ve o elbiseyi almaya cabala
Burada diyet konularini oku
Diyetteyken bile gaza geliyorum

Hayir bozma diyetini zayifla dombili lafini yedir ona cok sinirlendim hadsize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…