- 18 Şubat 2018
- 1.640
- 3.021
- 133
Doktorlar 100 kilonun altında ameliyat yapmak istemiyor. Nasil kilo veremezmisler? "Ağır yasamlar"da bile doktor once diyet yaptırıp 30 kilo civarı verdirip öyle ameliyat yapıyor.Ki onlar 300 kilo. Başladın mı diyete?Ben 97 kilo ve obez 2.ci sınıfım internette ikinci sınıf obezlerin kesinlikle ameliyat olması gerekir zayıflayamaz yazıyordu ama kendi çabalarımla bir ara 5-7 kilo vermiştim.Bu konuda doktora da gitmedim.
Kilolu bir arkadası kuzenime "biraz ye, çok zayifsin, kemiklerin çıkıyor" demiş. Kuzenim 40-45. Kilo civarı ve istahsiz. Kızın yüzüne karşı "Yiyim yiyim de senin gibi mi olayım" demiş.Bana da bir arkadaşım iskelet gibisin demişti arkadaş ortamında . Bir kavga ettim ki sormakızı laflarımla yerle bir ettim :). Ağla ağla bir hal oldu . O gündem sonrada görüşmedik .yani demem o ki üzülmek yerine sende onlara hakaret et bak bakalım bir daha bir şey diyebilirler mi ?
Başlarda zor oluyor ama alışınca hergün yürümek istiyceksin.Metabolizma alışıyor çünkü.Bol oksijenli havayı içine çek ve mutlaka hergün yürüyüş yap.En iyi spor yürüyüş.Ama tempolu bir şekilde olmalı.Butun vücudun çalisiyor bu şekilde.Basta yorulucaksin ama alisicaksin.Tek başına diyetle olmaz.Spor şart.Zaten kendini mutlu hisedeceksin spor sayesinde bir sure sonra inan bana.Yürüyüş yapıyorum bacaklarım falan ağrıyor ama alıştım üniversite yokuşlu bizim kesinlikle ring servis kullanmıyorum ama nefes nefese kalıyorum.
Ağzın yamulur iftiraya bak deseydiniz1.60 a 55 kiloyum :) sarışın mavi gözlüyüm( ortamdaki kızdan her türlü daha güzel olacağım anlaşılsın diye yazıyorum)
Bana Adile Naşite benziyorsun dedi :))
Güzel kadındır veya değildir. Resmen bana kısa şişko dedi:)) güldüm geçtim. Ama öyle bir an geldi ki tek lafımla ağlama krizlerine soktum. Gerizekalı ya bak yine sinirlendim:)) ha iyi oldu verdim bi 4 kilo daha çıtı pıtı oldum :)))
Boşver insanları. Seni 40 yılda bir gören birisinden mi öğreneceksin fiziksel görünüşünü. Sen kendini nasıl görüyorsun ailen dostların nasıl görüyor önemli olan bu. Diyeti bozmak için bahane arıyorsan boz gitsin neden burda soruyorsun kime ne senin kilondan. İraden böyle zayıfsa olmaz. Çünkü inan bana kilo vermeye çalışmak çok zor iş. Yakın zamanda 10 kg ya yakın vermiş birisi olarak söylüyorum, 5 kg daha vermem gerekiyor. Gerçekten dombili gibi kırıcı sözlerden bıktıysan kendini motive et gazla hırslandır ve diyetisyenin kapısını çal, her dediğine harfiyyen uy. Bunları yapıp da kilo vermeyen kimseye rastlamadım. Ama öyle ona buna alınıp takılacaksan kendini yıpratmaktan ileri gitmezsin. Önce kendini sev, böyle de güzelim, böyle de değerliyim ama kilo verirsem daha sağlıklı olurum de kendine. Umarım başarırsınYa kızlar ve ablalarım sinirden ana dilimi unutmak üzereyim.22 yaşında kendimi bildim bileli şişko ve aygır gibi bir kızım.Zayıflamaya karar verdim ama bir akrabam bana dombili dedi.Yaşım 22 olabilir ama insan yine de etkileniyor.Gerçi zayıf insana da git zayıfla,iskelet gibisin diyorlar ne haddineyse insanların.6 yaşındaki çocuk da kilolusun dedi ama bu kadar alınmamıştım.Size de oluyor mu?Şu an battı balık yan gider diyip diyeti bozmak istiyorum o söze o kadar alındım ki.Sizin de zayıflamaya çalışırken moralinizi bozan oldu mu?Ne yaptınıız?Diyetinizi bozdunuz mu?Cevaplar için şimdiden teşekkürler?Ah bir anda verebilsem ama olmuyor ki?
Densiz çok işte cahillik gırla . Ağızlarının payını verZayıflara da iskelet denmesinden rahatsız oluyorum.İskeletse sana ne sen mi iskeletsin. seni mi gerdi iskelet gibi olması karşındaki insanın.
Kilolu bir arkadası kuzenime "biraz ye, çok zayifsin, kemiklerin çıkıyor" demiş. Kuzenim 40-45. Kilo civarı ve istahsiz. Kızın yüzüne karşı "Yiyim yiyim de senin gibi mi olayım" demiş.
Gerçekten bekarken diyet yapmak daha kolay ...İlerde evlenince çok zor verilmiş diyorlar inanamadım bunu duyunca.Evlilik olursa rahat bir 120 olurum o da çok sağlıksız. :)
Bana da boyle diyenler oldu.Aksine daha cok hirslanip 27 kilo verdim.Ya kızlar ve ablalarım sinirden ana dilimi unutmak üzereyim.22 yaşında kendimi bildim bileli şişko ve aygır gibi bir kızım.Zayıflamaya karar verdim ama bir akrabam bana dombili dedi.Yaşım 22 olabilir ama insan yine de etkileniyor.Gerçi zayıf insana da git zayıfla,iskelet gibisin diyorlar ne haddineyse insanların.6 yaşındaki çocuk da kilolusun dedi ama bu kadar alınmamıştım.Size de oluyor mu?Şu an battı balık yan gider diyip diyeti bozmak istiyorum o söze o kadar alındım ki.Sizin de zayıflamaya çalışırken moralinizi bozan oldu mu?Ne yaptınıız?Diyetinizi bozdunuz mu?Cevaplar için şimdiden teşekkürler?Ah bir anda verebilsem ama olmuyor ki?
Başladım.Yürüyüş de yapıyorum.Doktorlar 100 kilonun altında ameliyat yapmak istemiyor. Nasil kilo veremezmisler? "Ağır yasamlar"da bile doktor once diyet yaptırıp 30 kilo civarı verdirip öyle ameliyat yapıyor.Ki onlar 300 kilo. Başladın mı diyete?
Sakın öyle bir hata yapma. Diyeti bozmakta nedir. Diyete başlarken zaten çok zor motive olup karar veriyoruz şimdi sen neden başkaları için kararından vazgecmakten bahsediyorsun. Kesinlikle diyette olduğunu bu tür insanlara söyleme bile porsiyonunu küçült her ne yemek olursa her nerede olursan bu altın kural . Bende son 1 ayda 4 kg verdim normal olmama rağmen tüp bebek sürecine gireceğim için ilaçlar çünkü iştah açıp ödem yapiormus. Sen sakın vazgeçme haftada 1 kendine ödül günü koy o gün abartmadan istedigin şeyleri ye. 2-3 lt suyunuda ihmal etme buda çok oenmliYa kızlar ve ablalarım sinirden ana dilimi unutmak üzereyim.22 yaşında kendimi bildim bileli şişko ve aygır gibi bir kızım.Zayıflamaya karar verdim ama bir akrabam bana dombili dedi.Yaşım 22 olabilir ama insan yine de etkileniyor.Gerçi zayıf insana da git zayıfla,iskelet gibisin diyorlar ne haddineyse insanların.6 yaşındaki çocuk da kilolusun dedi ama bu kadar alınmamıştım.Size de oluyor mu?Şu an battı balık yan gider diyip diyeti bozmak istiyorum o söze o kadar alındım ki.Sizin de zayıflamaya çalışırken moralinizi bozan oldu mu?Ne yaptınıız?Diyetinizi bozdunuz mu?Cevaplar için şimdiden teşekkürler?Ah bir anda verebilsem ama olmuyor ki?
Ben de senden 2-3 kilo fazlayım abla olur. :)Geçen sene gaza geldim 89 kilodan 74lere kadar düştüm.ama psikoloji sorunlar ağır problemler nedeniyle her şeyi bıraktım.bugun tartıldım 95 olmuşum.ve başladım bugün yaş da yarın olacak 31.imkansız diye bir şey yok bence hayatta her şey gibi bu da psikolojiyle alakalı.doyet arkadaşı olalım senle
Çok gençsin eminim kontrollü hareket edince verirsin ki ameliyat falan aklından geçirme sakin
Yok söylemedim umarım tüp bebek süreci başarılı geçer.Sakın öyle bir hata yapma. Diyeti bozmakta nedir. Diyete başlarken zaten çok zor motive olup karar veriyoruz şimdi sen neden başkaları için kararından vazgecmakten bahsediyorsun. Kesinlikle diyette olduğunu bu tür insanlara söyleme bile porsiyonunu küçült her ne yemek olursa her nerede olursan bu altın kural . Bende son 1 ayda 4 kg verdim normal olmama rağmen tüp bebek sürecine gireceğim için ilaçlar çünkü iştah açıp ödem yapiormus. Sen sakın vazgeçme haftada 1 kendine ödül günü koy o gün abartmadan istedigin şeyleri ye. 2-3 lt suyunuda ihmal etme buda çok oenmli
Bence gayet normal kilo.Ben de kiloluyum ama zayıflara bunu diyenlere sen onun gibi olamadığın için kıskanıyor musun diyesim geliyor.Ben zayıflara hiçbir şey denmediğini ve herkesin onlar gibi olmak istediğini düşünüyordum.Sadece kilolularda bu sorun yok. Ben 1.60 boyunda 50 kiloyum bana da cok zayifsin kilo al diyorlar bende bana bunu asiri cok diyenlere öpücük atip kiskandin mi diyorumbiraz kendimi begenmislik gibi oluyor ama birakiyorlar söylemeyi..
Sen onlari söyleyeni utandir ve istedigin kiloya ulas. Sakin diyetinden vazgecme ! Bu senin hayatin ve sen nasil rahat ediyorsan öyle yasa. Madem ki diyete basladin sonuna kadar mücadele et :) sen bunu basarirsin biliyorumBence gayet normal kilo.Ben de kiloluyum ama zayıflara bunu diyenlere sen onun gibi olamadığın için kıskanıyor musun diyesim geliyor.Ben zayıflara hiçbir şey denmediğini ve herkesin onlar gibi olmak istediğini düşünüyordum.
Çok teşekkür ederim. :)Sen onlari söyleyeni utandir ve istedigin kiloya ulas. Sakin diyetinden vazgecme ! Bu senin hayatin ve sen nasil rahat ediyorsan öyle yasa. Madem ki diyete basladin sonuna kadar mücadele et :) sen bunu basarirsin biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?