Zayıflamaya Çalışırken Size de Böyle Deniyor mu?

20 versem moral olur gerçekten de.Çikolata hassas noktam özellikle de adet dönemlerinde onu da yeneceğimi umuyorum.Gerçekten şimdiyr kadar yedim de ne oldu anca kilo olarak geri döndü.Tadını da bilmediğim bir şey değil.

Alinip direyi bozmaniz degil hirslnip daha da diyetin uzerine gitmeniz gerekir hu hadsiz lafin uzerine.
Ama siz kendinize kendi tabirinizle "aygir gibiyim" diye baskalarinin yaninda da soyluyorsaniz onlar da bunu siylemeye cekinmemis olabilir.
Hayır bu kelimeyi başkalarının yanında kullanmıyorum.

Benim bir arkadaşım 80 kilonun ustunde verdi. Yaşı 40kusur. Dışardan çok güzel gorunuyor ama dediğine göre derisi çok sarkmış. Kolsuz elbise giyemiyormus. Hep icten sıkı korse giyiyor. Deri ameliyati olacakmış, çok sıkıntılı bir ameliyatmış. Bir sure yatmasi gerekiyormus.Işi ağır, çocuğu var ,vakit bulup ameliyat olamıyor bile.Yasiniz çok genç, kiloyu da bir an önce verin ki ilerde bu tarz sorunlarla uğraşmayın.

Ben aslında ameliyatı da düşündüm ama bizimkiler izin vermedi.Riskleri varmış bir de kendin vermelisin tembelleşmemelisin dediler olamadım ameliyat.

Ben de su anki işime girmeden önce şişmandım tempodan zayifladım. O zamanlar sanki herkes vucuduma bakiyor lokmami sayiyor gibiydi. İnsan zayıf olur şişman olur kime ne dimi? Neden vucuduma cok bakiyorlar diye sinirim bozulmuştu.
Ama hiç üzülme bu ulkede herkes cok biliyor ya herkes alim ya konuşurlar. Sen yoluna devam et.

Maalesef insanlar hadsiz.

Arkadaşım benden sana bir tavsiye kim ne derse ne desin duymazdan geleceksin önce kendini sağlığını düşüneceksin ben hep balık etliydim 26 yaşımdan sonra 70 kilolara gelmiştim ara sıra diyetler yapıp 60 lı kilolara geri dönüp sonra daha fazla kilo alıyordum en son 80 kilolara geldiğimde herkes ailemde dahil dalga geçmeye başladı neler denildi sınra diyetisyene gitmeye karar verdim ve 3 ayda 20 kilo verdim hiç kaçamak yapmadım hatta diyetisyenim bile senin bu kadar iradeli olacağına imkan vermemiştim dedi:)neyse diyetten sonrada yeme alışkanlıklarım tamamiyle düzeldi ve hiç bozmadım 4-5 kilomda öyle gitti 4 senedir hiç kilo almadım ne istersem yiyebiliyorum tabi midem küçüldüğü için azar azar çikolata aşığı biri olarak hala hergün çikolatamıda yiyiyorum şu an kilom 55 ve hergören dört senedir çok zayıfsın biraz kilo al diyor bişeyler ye diyor halbuki gayet sağlıklı besleniyorum hiç aç kalmıyorum yani demem o ki insanlar herzaman eleştriyor söyleyecek birşey buluyor sen sağlıklı ol gerisini takma canım ister kilolu ol ister zayıf ol önce sağlık

Seni çok iyi anlıyorum bana neler neler derlerdi.
Bazen ağlardım bazen kızardım bazen takmazdım değişiyor. şimdi hamileyim diye daha az takıyorum.
İradeli ol zayıfla kapak olsun onlara bende doğumdan sonra inşallah başarırım

İnşallah.Hayırlısıyla doğar bebeğin inşallah.Huzurlu hamilelikler dilerim.

Kiloluyken de laf atıyorlar zayıfken de yani. :) 55 gayet normal bence.Ben diyetisyene gittim önceden ancak irade burda çok çok önemli.İrade yoksa hiçbir diyetisyen zayıflatmaz.

O sözün seni daha da hırslandırması lazımken üstelik? Bir anda kiloları verebilmekten bahsetmişsin, kiloları biranda mı aldın ki? Kendni bildin bileli kiloluymuşsun onların hemen gitmesini beklemen sence mantıklı mı?

Sorularının bi çoğunu cevaplayamayacağım. Çünkü kendimi bildim bileli hep zayıftım. Gebelik kürtaj derkem kilo almıştm onuda diyetle sporla başardım pekâlâ. Çünkü yaptıkça sonuç aldıkça insanın yapası geliyor. Bırakmak istemiyor. Sağlıklı beslenip yataktan sabah enerjik kalkmak sana iyi gelmiyor mu? İnsanların ne diyeceğini düşünerek değil kendi sağlığın için denemelisin. Nasip olursa bunun evliliği var. Hamileliği var.

Evet o zaman daha kötü vakit varken zayıflamak ve daha rahat nefes almak istiyorum.

SAKIN ha, ben de zayıflama ya çalışıyorum çok zor bi dönem,
asla yılma, bi kaç kilo ver bak nasıl güzel bi duygu devamı gelir, yaza fit girdiğini hayal et
Yaza kadar 20 kilo versem 78 kilo falan olurum bu da beni daha iyi motive eder.

Kiloluyken de laf atıyorlar zayıfken de yani. :) 55 gayet normal bence.Ben diyetisyene gittim önceden ancak irade burda çok çok önemli.İrade yoksa hiçbir diyetisyen zayıflatmaz.
Herşekilde eleştiriliyosun maalesef canım iki üç ay sabret sonra hayatınca boyunca rahat edeceksin

Ben aslında ameliyatı da düşündüm ama bizimkiler izin vermedi.Riskleri varmış bir de kendin vermelisin tembelleşmemelisin dediler olamadım ameliyat.
Cok riskli. Ameliyattan sonra ölen de taniyorum. Kilosu hayati risk tasiyanlar ameliyat oluyor.Etik calisan bir doktor senin kilonda birine asla ameliyat yapmaz. Benim bahsettiğim kişi 150kilonun üzerineydi.

Bana da bir arkadaşım iskelet gibisin demişti arkadaş ortamında . Bir kavga ettim ki sorma kızı laflarımla yerle bir ettim :). Ağla ağla bir hal oldu . O gündem sonrada görüşmedik .yani demem o ki üzülmek yerine sende onlara hakaret et bak bakalım bir daha bir şey diyebilirler mi ?

Cok riskli. Ameliyattan sonra ölen de taniyorum. Kilosu hayati risk tasiyanlar ameliyat oluyor.Etik calisan bir doktor senin kilonda birine asla ameliyat yapmaz. Benim bahsettiğim kişi 150kilonun üzerineydi.
Ben 97 kilo ve obez 2.ci sınıfım internette ikinci sınıf obezlerin kesinlikle ameliyat olması gerekir zayıflayamaz yazıyordu ama kendi çabalarımla bir ara 5-7 kilo vermiştim.Bu konuda doktora da gitmedim.

Zayıflara da iskelet denmesinden rahatsız oluyorum.İskeletse sana ne sen mi iskeletsin. seni mi gerdi iskelet gibi olması karşındaki insanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…