ZAYIFLAMAYA KESİN KARAR VERDİK, çorbadan dönenin kaşığı kırılsın :)

3 kilo almısııııımmm :18::18::18::18: naptım ben yaaa yedım napcam

cok acil vermem lazım. sıkı yönetim ilan edıyorum kendımı yıne.

3 kilo almısııııımmm :18::18::18::18: naptım ben yaaa yedım napcam

cok acil vermem lazım. sıkı yönetim ilan edıyorum kendımı yıne.
Sen katıl katıl yarışmalara ye iç sonrada 3 kilo aldım diye ağlan
Sen almıcanda benmi alcem oh işte kkyı boşlarsan böyle olur işte
kızlar napıyosunuzzz
İyiyiz canım sen nasılsın

anaaaaaaammmm tam 59 cıktı
sabah 60.8 di yemınle
demekki sabahkı şişliğimmiş
neyse 59 a gerı dönüyoruz cızelgede...
1.5 kilo gene fazlalık yaniii

ayrıcana ılan edıyorum burdan bıdaha yarımalara katılmaycam

Son düzenleme:
Minnaakk ne yedin o kadar ay vucuduna yazık al-ver al-ver

iki kere cips ve kocamın kolasından 2 fırt kaçamagım oldu o kadar baska bısey yok:44:

redbutterfly la konustuk tartıldım geldım baktım 59.0 sıfır cıktı
yarım saat sonra tuvalete cıktım 58.7 cıktı.

dunde cok fena cırcır oldum kızlar, mısafırım geldı evde bısey yok, kısırı da cok sevıo arkadas, dedım kısır yapayım. kısırı yedım bı fena oldum bı fena oldum, resmen gaz baloncuklarını hıssedıorum bı hareketlenme basladı ki sormayın, 5 ten 10 bucuga kadar 5 dk da bı lavaboya gıttım.

bıraz sonra tartılıcam yenı kalktım.. sabah ilk kalktıgımdA cok şiş oluyorum
2 kg fark edıyor

dunku menumu yazıyorum:
kahvaltı:
1 dilim peynır
2 dilim ekmek
7-8 tane patates kızartması

öğlen: yarım simit

ikindi: 1 corba kasesı kadar kısır (3 kasık sıvıyag ile yaptım,3 bardak bulguru)

aksam yemedım...

bugunku kahvaltım: 1 dlim etimek+1 dilim peynır
cok susadım su ıcıcem sımdı gıdıp.

öğle ve aksama da kapuska yıcem kızlar

Benim yediklerimin yanında hiç bi şey valla :122: Dün bende eczanede tartıldım 50 çıkıyorum sabahta tartıldım 50 çıktım bugün doktorda tartılıcam bakalım, yediğim halde kilo veriyorum çok saçma :44:

51 kilo çıktım doktorda, tahlil yaptırmıştım yağ oranım çok yüksek çıktı hep abur cubur ve hamur işlerinden geliyo bu yağlar yaa napıcam nasıl bırakıcam

51 kilo çıktım doktorda, tahlil yaptırmıştım yağ oranım çok yüksek çıktı hep abur cubur ve hamur işlerinden geliyo bu yağlar yaa napıcam nasıl bırakıcam

hamur işini de abur cubur seylerı de hıc sevmıorum ben yaaa
mideme oturuyorlar... hıc bı yararı yok ınsana...
mantı ve makarna da hamur ısı ama onların yerı cok ayrı bende

esımın arkadası ülker de calıştı bı ara, kaynımda şölen de..
yedıklerınızın %65 i sadece yag dedı... ıyhhhh oldum... zaten sevmıodum ıyıce sogudum. hıc bırı hıjyenık ortamlarda yapılmıo zaten dedi ikiside...

Kızlarrrr naparsınız beyaaa
Hiçbirinizden ses seda çok hepiniz çıtır oldunuz demek
Bende sonunda altılı rakamları gördüm oh beee
Ay vermem gereken 4.5 kilo kaldı 1-2 kilo fazlanız varsa gelinde el birliğiyle verelim şu son kalanları
Yiyiyip yiyip oturun iyice saldınız kendinizi hee kendinize gelin kızlar hadiiii

Benim bilgisayar bozuktu giremiyordum yeni çıktı tamirden ee nedir sizde son durumlar Ben 52ye kadar çıktım 2 gündür dikkat ediyorum 51e düşmüşüm Bugün abur cuburu ve hamur işlerini bırakma da ilk günüm, formun ürünleri dışında yemiycem bu sefer kararlıyım bırakıcam!!

Merhaba formda araştırma yapıyordum organik besin ve diyetlerle ilgili iletilerinizi gördüm uzun zaman olmuş ama belki görürsünüz sormak istediğim bir şey var..Artık uzmanlar kesinlikle market tavuğu tüketmeyin diyorlar aynı şekilde yumurta da öyle..Artık ciddi ciddi mini bir kümes kurmayı düşünmeye başladım beyaz eti seviyorum çünkü:))Ama maalesef apartmandayım,apartmanda bu iş biraz hayal gibi siz apartmanda mı yaptınız bu işi olabilitesi var mı:)!?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…