Naber kızlar
Minnakım iyileştinmi canım ? dikkat et kendine.
Deryaizm nerdesin kız
Valla kızlar 70 kg. da duruyorum halen boyuma göre çok güzel oldum ayıptır söylemesi
Herkes sakın verme bu kiloda kal diyorlar ama bi 5 kilo daha veresim var valla
Herkes ideal kilosuna kavuştumu ne kimsecikler yok artık
Sen katıl katıl yarışmalara ye iç sonrada 3 kilo aldım diye ağlan3 kilo almısııııımmm:18::18::18::18: naptım ben yaaa yedım napcam
cok acil vermem lazım. sıkı yönetim ilan edıyorum kendımı yıne.
İyiyiz canım sen nasılsınkızlar napıyosunuzzz
Ayrıca çizelgene 3 kiloyuda ekle moralin bozulsun bakimmmmmm
anaaaaaaammmm tam 59 cıktı
sabah 60.8 di yemınle
demekki sabahkı şişliğimmiş
neyse 59 a gerı dönüyoruz cızelgede...
1.5 kilo gene fazlalık yaniii
ayrıcana ılan edıyorum burdan bıdaha yarımalara katılmaycam
Minnaakk ne yedin o kadaray vucuduna yazık al-ver al-ver
iki kere cips ve kocamın kolasından 2 fırt kaçamagım oldu o kadar baska bısey yok:44:
redbutterfly la konustuk tartıldım geldım baktım 59.0 sıfır cıktı
yarım saat sonra tuvalete cıktım 58.7 cıktı.
dunde cok fena cırcır oldum kızlar, mısafırım geldı evde bısey yok, kısırı da cok sevıo arkadas, dedım kısır yapayım. kısırı yedım bı fena oldum bı fena oldum, resmen gaz baloncuklarını hıssedıorum bı hareketlenme basladı ki sormayın, 5 ten 10 bucuga kadar 5 dk da bı lavaboya gıttım.
bıraz sonra tartılıcam yenı kalktım.. sabah ilk kalktıgımdA cok şiş oluyorum
2 kg fark edıyor
dunku menumu yazıyorum:
kahvaltı:
1 dilim peynır
2 dilim ekmek
7-8 tane patates kızartması
öğlen: yarım simit
ikindi: 1 corba kasesı kadar kısır (3 kasık sıvıyag ile yaptım,3 bardak bulguru)
aksam yemedım...
bugunku kahvaltım: 1 dlim etimek+1 dilim peynır
cok susadım su ıcıcem sımdı gıdıp.
öğle ve aksama da kapuska yıcem kızlar
51 kilo çıktım doktorda, tahlil yaptırmıştım yağ oranım çok yüksek çıktı hep abur cubur ve hamur işlerinden geliyo bu yağlar yaa napıcam nasıl bırakıcam
Merhaba formda araştırma yapıyordum organik besin ve diyetlerle ilgili iletilerinizi gördüm uzun zaman olmuş ama belki görürsünüz sormak istediğim bir şey var..Artık uzmanlar kesinlikle market tavuğu tüketmeyin diyorlar aynı şekilde yumurta da öyle..Artık ciddi ciddi mini bir kümes kurmayı düşünmeye başladım beyaz eti seviyorum çünkü:))Ama maalesef apartmandayım,apartmanda bu iş biraz hayal gibi siz apartmanda mı yaptınız bu işi olabilitesi var mı:)!?anam yemeyin tavuk ya.... Kanser olcaz. Ben artik marketten tavuk ve yumurta almiorum.
tavuk besliyoruz, onlardan 2 tane horoz kestim. 3 tane vardi cok kavga ediolardi. Pisirdim yedik ama lezzetli gelmedi bana o kadar. Yiyemedim . Markettekiler daha lezzetli gelio ama onlari da yemiorum artik. Alin 1 horoz 2 tavuk. Besleyin balkonda bi yerde. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?