ZAYIFLAMAYA KESİN KARAR VERDİK, çorbadan dönenin kaşığı kırılsın :)

vay minnakcımmm demekki mezun oldun canım tebrikler
Bende bugün itibariyle 70.5 kg geldim çok mutluyum.
Bu duraklama dönemimde birkaç gün bolbol yemem işe yaradı galiba.Metebolizma kendine geldi oh beee

ooooooooo cnaim ben de bu sabah 70.4 geldim galiba su anki yaptigim diyet bana yaradi ve sunua nlamis oldum; her diyet herkes icin uygun degil.. ne kadar da az yesem, az ve sIk yiyince ben kilo veremiyormusum bunu farkettim.. burda bi arkadasim bana cevap vermisti acikinca salgilanan leptin hormonuyla ilgili, onunla da karsilasinca tesekkür etmek istiyorum cünkü yaptigim diyetin temeli buna dayaniyor... insallah istedigim ölcülere ulasana kadar zayiflarim.. spor yapmaya basladigimdan beri kiloyla degil ölcülerle hareket ediyorum, simdiden sIkI bacaklarim var

e tabi kilo vermeye de devam... 62-63ü hedefliyordum ama bu gidisle yani sIkIlasarak devam edersem belki de 65e gelmeme bile gerek kalmaz ayyyyyyyyyyyyy düsününce cok mutlu oldum yaa, hepi topu bes kilo kaldi ama ynei basladigimda 8 kilodan bahsediyordum

ve kelebkcigim sana da cok tesekkür ederim, sen cagirdin beni buraya, motivasyonum da snein de katkin cok büyük

ooo canim hadi gözünaydin bitiriyorsun demek... spor kesinlikle yap hatta benim oldugum topige gel ben sadece sporla 4 cm inceldim basenlerden dertliyim ama, topik sahibi arkadas uzman bu konuda, sorularina cok sevecen bi sekilde cevap veriyor... insallah biz de istedigimiz ölcüye ulasip snein ögrencilerin olarak mezun oluruz

canim topik sen de gel videolardan, bilgilerden ve hareketlerden faydalan
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-...-kol-egzersiz-ilgili-gorsel-paylasim-327.html

regenciğim inanki çok sevindim canım tebrikler gerçekten sporunda çok ama çok faydası var
bende sabah tartıldım wcye çıkmamış halde 70.2 geldim çok mutluyum
olacak canım başaracağız mayıs ayına kadar hedefimize ulaşıcaz inanıyorum ben
an itibariyle 10 kg. verdim kaldı son 5

hay maşaallah canım arkadaslarım benım.. cıtır arkadaslarıııımmm :))))
hepiciginizi canı gonulden kutluorum valla..
derya harıc. nerde o cadı heee nerde bılen varmı ?

kızlar dun öğlen ne yedıgımı hatırlamıorum ınanın :S yemedım galıba
dunku kahvaltım:
3 yumurta ıle omlet

öğlen hatırlamıorum yedımmı yemedımmı

aksam da köfteli engınar yedım 6 tane küçük boylardan.
oha demeyın valla kucuklerdi...hepsını toplasan 2-3 buyuk boy anca ederdı sanırım.. zaten engınar delisiyim. 6 degıl 66 tane olsa gene yerim :))))
ben engınarı hep kucuklerınden alıorum, hem ucuz oluyor hemde kılcıksız oluyor körpe oldugu ıcın.
buyuklerını alınca kılcık cıkıyor delı oluyorum.

bugunku kahvaltım:

3 yumurta ıle omlet+yagsız tuzsuz salata. heee bıde pıtırcıgın yumurtasının sarısı var tabı. yanı 3.5 yumurta oluyor bu durumda

öğlen yemeğim:
tavuklu salata+yogurt

aksam da yıne: tavuklu salata+yogurt yedım.

gene dadandım tavuga.

ay kızlar ınanmazsınız vucudum cıldırıyor tavuk dıye yaaa... gecen hanı mangal yaptık dedım ya.. 2 gun burnuma tavuk kokusu geldı, eşim; yok hatun bana gelmıo koku, aşmı erıyon delımısın korkutma benı dıo
cok ıstıyosan yapalım dedı ama 2gun tuttum kendımı baktım gıtmıo burnumdan koku yapalım dedım

1.5 lt su ıctım sımdıye kadar. 2 ye tamamlarım sanırım.
dun zaten delı gıbı su ıctım. gece gece sureklı tuvalete kalktım. sonra gene su ıctım. hey allam yaaa...

bugun pıtırcıkla bahcede takılıoruz. bılıbılıler sızı kesıp yıyelımmııı dıorum.... pıtırcıkta tekrarlıo aynısını. sizi kesip kesip yıyebilelim miiii dio, komik şey.

bebegem ben takıp edıorum onu, hatta burda da soyledım kızlara kedıdırkedının spor topiğini.
2 gun once squat hareketını yaptım asağıda spor salonunda 30 tane. 50-60 tane de bacakları gerı atma hareketı. 40 tane de bı bacagı yere dayayıp doıgerını gerıde bırakma hareketı yaptım. bacaklarımın her yanı nasıl acıyor. merdıvenden ınemıyordum dun ve ondan oncekı gun. bacaklarım bosalıyor dusuyorum tutunmasam. pıtırcıkla merdıvenden dusuoduk az daha. hala acıo bacaklarım. 2. gun gene yapıyım dedım ama nerdeeeee. yururken bıle acıo. yarına kadar gecerse gene baslıcam. mahvoldum ama.
ip atlarken de baldırlarım cok acımıstı ılk seferınde 2-3 gun boyle gezdım sonra alıstım. gecsın bu agrılarım gene devam...
yalnız ölçülerimi almadım ben. iyi hatırlattın alıyım ölçülerimi.
bacak içimi eritip, popomu kaldırmak ıstıyorum ben. bıde gobek tabi....
kalçam 95-96 suan. bacaklarımın ayrı ayrı ölçüsünü almam lazım.
bacaklarım heryaz pişik oluyor yaa... sıcaktan terleyıp sürtünmekten

Son düzenleme:

ayyy insallah canim yaa az kaldi valla hafta bitene kadar 60lari görüdümü tamamdir ya... aslinda sIksam disimi aynen de dedigin gibi mayisa bes kilo vermis olarak girerim sonrasi spora kalmis is... sen iyi gidiyorsun bak, sakin bozma, minnak da hedefine ulasti, ben de bu gazla heralde yaza bitirmis olurum bu isi

aaaa canim bens nei hic görmedim orda... cok sevindim takip etmene... evet baslarda inan cok aciyor ben spora teee ilk basladigimda olmustum öyle.. simdi yan ve ön karin kaslarimla kolay kaslarimda var o agri ama cok degil... eger yeni basladiysan fazla yüklenme.. yeni baslayanlara haftada üc kez yarim saat cok iyi bi baslangic... akliam bir sey gelirse paylasirim seninle.. bu ara kalca ölcüne bayildim, benim eski ölcüm yine ona ulasirim insallah

kızlar bu sabah tartıldım 80 kiloyum...

artış azalış yok hastanede tartıldım bide kendi tartımda tartılacağım belki hastanenin ki yanlıştır.. verdim gibi.. ama..

minnakımm nerdesin yaa çokk tembel bir poposun sen yaa....

hepinizi öpüyorum...

Kızlar bugün çok fena birşey yaptım sabah kahvaltıda mıhlama yedim çok pişmanım
Bir dilim çiçek ekmekle beraber yedim ama acayip mideme oturdu
Ama akşam yemeğimde kendimi cezalandırıcam kızın bana bağırın çağırın

gunesı gorunce atıom kendımı dısarı bebegem :)
evın yolunu bulursam gırıom nete
mıhlama mıııııı ye tabi kuşum şifa olsun da zaten aksama kadar acıkmaman lazım onu yıyınce. ben ne zaman yesem mıdeme oturuyor cok rahatsız edıo o benı yaa, çok sevıorum ama

sen benım kahvaltıda yedıklerımı bılsen benı doversın asıl
cok fena kacamak yaptım bugun 2 tane. hergun omlet yemekten sıkıldım heralde sanırsam, kocacımda evde olunca manyakımsı bı sofra hazırladım.....
lavas ekmegınden pizza yaptım, patates de kızarttım
pizzayı yarı yarıya yedık kocacımla, bırazcıkda patates yedım, pıtırcık bıze bırakmadı onu, siz yemeyın yaaaaa ben yıceeeem dıye elımıze vurdu hep aferın kızım hep boyle ol dedım 1 dlim de peynır yedım.

demın de aksam yemegımı yedım. 1 kase domates corbası+1 tane köfteli engınar. bu sefer 1 tane 6 degıl

yazmıyorum hıc ama takıp edıyorum .
bugun bıraz daha rahat kıldım namazımı. namaz kılarken bıle ne kadar zorladım. bacaklarım cok acıdı.

Merabalaaar ben 51 kiloya düşmüşüm diyet yaşam tarzım oldu ay yemeklerde asla ölçüyü kaçırmıyorum, tek kaçamağım abur cuburlar Yarın squat hareketine başlıyorum daha fazla kilo verme niyetinde değilim bacaklar ve kalçayı sıkılaştırıyım yeter, bide şu göbek için hareket arıyorum gitmedi bi türlü

kızlar bırakın nolur tutmayın beni. yolucam ben bu dontt un sacını basını
ıyıce gaza gelıorum senı gordukce heee... boyun kactı senın?
ciciklerim cok kuculmeyeydı bende devam etcektım hıhhh

kızlar merhabayıııınnn :))
hava cok guzel, bi aksilik çıkmazsa kızımla gezıcez bugun boğaza gıdıcez... hadı sızde gelın bulusalım

kahvaltım : 1.5 yumurta ıle omlet (aslında yıne 3 yumurtayla yaptım ama yarısı duruyor yıyemedım dıkandım...)
1 dilim armut+azcık da gobek salata

aksam gelınce yazarım yıyp ıctıklerımı....

simit ayran yerım heralde gercı onu emınonunde yapıorum ama neyse

kızlar bırakın nolur tutmayın beni. yolucam ben bu dontt un sacını basını
ıyıce gaza gelıorum senı gordukce heee... boyun kactı senın?
ciciklerim cok kuculmeyeydı bende devam etcektım hıhhh

163-165 arası tam bilmiyorum bende kendimi yolucam lanet göbek gitmiyor

163-165 arası tam bilmiyorum bende kendimi yolucam lanet göbek gitmiyor

Allah cezanı vermesın, git ugrama bıdaha bu topiğeeeee, bende 1.45-1.50 falan dıcen dıye umıtlendıydım
benımde göbek delıgımle sezaryen kesiğimin arası var. korse gıyınce kayboluo ama orda bı tepecik var malesefff... gitmio ve cok yumusak..
neysekı senın oyle bı sorunun yok. mekık cek ve gobegını ıcerı cekıp bırak gıder o tatlım

Mekik çektim bi süre ama pek faydasını göremedim içeri çek-bırak olayını deneyeyim bi süre bakalım, göbek gitsin aman uğramam zateeen

kızlar bende 26-yaşındayım 68 kiloyum 10 kilo vermek istiyorum önereceginiz birşey varmı ? benide pıtırcıklar söz

cok hastayım ben
11 e dogru zor kalktım

midemi fena usuttum, hem midem hem bagırsaklarım cok fena yaa

sen nasılsın kusum?

bebişim geçmiş olsun boğaz havasımı çarptı kız seni dikkatli ol çocuğu üşütme aman haa...

bir ilaç al olmazsa parazit felan olmasın.aman haa..

bende iyiceyim işte bir gün iyi birgün kötüü.. hamdolsun halimize rabbim bundan kötü etmesin...

midem daha iyi ama iştahım açıldı.. dün kardeşim kabak tatlısı almış gelmiş ohh afiyetle yedik...

yok gecen gun cam açıkken (hava da soguktu) mutfakta bı dunya sey yaptım, üşüttüm orda heralde...
bugun dayanamadım artık ılac aldım, bıde perıyodık gunler ustune tuz bıber oldu. o da bulantı, bas agrısı yapıo bende ıptalllll durumdayım..
koca gun bısey yemedım heee, sabah azcık bısey yedım o da 10 dk sonra bedenımden ayrıldı

sende cok yeme az ye!!! tadımlık ye, şişmesın bı yerın
senınde kardesın evlensın bak nasıl zayıflatıcam sonra seni 6 ay sonra görüşücüüüzzz

Naber kızlar
Minnakım iyileştinmi canım ? dikkat et kendine.
Deryaizm nerdesin kız
Valla kızlar 70 kg. da duruyorum halen boyuma göre çok güzel oldum ayıptır söylemesi
Herkes sakın verme bu kiloda kal diyorlar ama bi 5 kilo daha veresim var valla
Herkes ideal kilosuna kavuştumu ne kimsecikler yok artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…