canın tatlı hamurişi şekerli şeyler istediğğinde içine kabuk tarçın atılmış şu içmeni tavsiye ederim.
inşallah atlatırsın tarçın tatlı isteğini bastırır içine limonda sıkarsan yağ yakımına yardımcı olur :)ama tarçını birz bekletmelisin suda ki tadı geçsin suyaTarçınlı süt içtiğim olmuştu eskiden, o iyi gelirdi ama şimdi süt içmiyorum. Suyla olur mu ki?Kabuk tarçın da buldum mutfakta. Hemen deneyeceğim, atlatırsam sana bir iyilik borcum olacak. :)
inşallah atlatırsın tarçın tatlı isteğini bastırır içine limonda sıkarsan yağ yakımına yardımcı olur :)ama tarçını birz bekletmelisin suda ki tadı geçsin suya
merhaba
konunun ilk mesajı harika bayıldımçok güzel anlatılmış
bende 9 kg verip sonra 2 kg sunu geri aldım.bugunlerde diyete başlayacagım tekrar ama bir türlü o aşamaya gelemedim zihnenbirazcık sizleri takip edeyim aşka gelirim belki
selam fundacim, beni hatirladin mi bilmiyorum :) yeniden döndüm geldim kürkcü dükkanina. hemde tam 10 kilo alarak. ah su kilolar ne olurdu da sisko olmak saglikli olsaydi
67 kiloyum canim an itibariyle, uzun yoldan geldim ve reglim bugun bitti ama ben yine de bunu bahane olarak saymiyorum :) bu defa daha sakin bir bicimde kilo vermeyi hedefliyorum. bir de ayda 1 kere falan tartilmayi düsünüyorum cünkü ocak 1 e kadar aldigim kiloyu vermeyi düsünüyorum. sen ne yapiyorsun nasilsin?Merhaba canım. :)
Bu başlıktan konuşuyorduk gibi hatırlıyorum sanki... Belki de senin başlıktan ama kesinlikle bir günlükten.
Kilolar verilmediği sürece dükkana dönüş garanti, bak ben konuyu açalı 1 yılı geçmiş.
Kaç kilosun şimdi?
67 kiloyum canim an itibariyle, uzun yoldan geldim ve reglim bugun bitti ama ben yine de bunu bahane olarak saymiyorum :) bu defa daha sakin bir bicimde kilo vermeyi hedefliyorum. bir de ayda 1 kere falan tartilmayi düsünüyorum cünkü ocak 1 e kadar aldigim kiloyu vermeyi düsünüyorum. sen ne yapiyorsun nasilsin?
hem zorunluluktan ayda bir diye karar aldim hem de kendime güvenim gelmesin kilo verdikce diye, azicik vereyim hemen yemege saldiriyorum. masallah canim insallah böyle devam edersim hepBen de 2 haftadır günlüğü açtığımdan beri yaptığım en ciddi rejime girdim.
Spor yapıyorum bir yandan. Ama senin kadar sabırlı değilim, ben ayda en az 6 kilo gitsin istiyorum, bilmiyorum çok şey mi istiyorum.Ben haftada bir tartılıyorum ama bazen insanın uzun aralıklarla tartılmaya ihtiyacı oluyor. O yüzden ayda bir diye karar aldıysan vardır geçerli bir nedeni. :)
hem zorunluluktan ayda bir diye karar aldim hem de kendime güvenim gelmesin kilo verdikce diye, azicik vereyim hemen yemege saldiriyorum. masallah canim insallah böyle devam edersim hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?