Toplam 1 kg oldu. :44:
O kadar rejim yap, az ekmek ye, ara öğün yap, bisiklete bin, kilo vereme...
Şimdi de günde 3 öğün ekmekleri götür kilo ver. :44:
Kalıcıdır ve gerçekten yağdır umarım. Belli olmaz, bedenin işine akıl sır ermez.
Fundaaaaay hatırladın mı benii 5. gruptan Nur?? İşim düştü forumu açtıımmm açıp da size bakmamak olurr mu hiiç? Umarım çok iyisindirr kuzuumm
Merhaba...
Maceraniz nasil gidiyor? Yazmamissiniz uzun zamandir. Cok guzel bir baslik ve hikaye olmus. Insaallah yazmadiginiz bu zaman dilimi icinde istediginiz kiloya gelmissinizdir.
İlk yazını okudugumda çok etkilendim ve dedimki "işin sırrını bulmuş peki şimdi ne yapıyor" diye son yazılarına baktım.hikayenin bitmedigini fark edip sana bunu söylemek istedim.ne mutlu seni tekrar burda görmek ve fark ediyorum ne cok ortak yanımız var.senin izledigin o videolardan ben de izledim..hatta ilk uyanmam "skinny bitch" diye bir zayıflama kitabı ile başladı.zayıflamak isterken vejeteryan oldum kitabın sonunda :)) 2 sene sadece balık yedim.peynir süt yogur yumurta et tavuk yemedim.şimdi ise sadece balık ve peynir yiyorum.yogurt süt çok çok nadir.genelde soya sütü tüketiyorum.bencillige gelince cok haklısın hani uçaklarda bir kart vardır oturdugun koltukta acil durumda ne yapılmasıyla ilgili.kartta resimle anlatır; ilk önce anne oksijen maskesini takar ki sonra bebegine maskeyi takabilsin diye.. aynen o hesap işte;ilk önce biz iyi olucaz ki çevremiz iyi olsun.. daha çok konuşuruz canım.. görüşürüz
Mükemmel yazmışsın yaa günlüğüne bi başladım şimdi bitirebildim inşallah en kisa surede hedefine ulaşırsin
Sanırım son paragrafındaki dileği bugun benim için gerçekleşti.
Bir kitap okudum hayatım değişti derler ya. Bende de öyle oluyor şu an senin sayfalarını okurken uzun zamandir kitap okumadım fark ettim ve dün gözüme çarpan ilk kitabı aldım ataleti yenmek üzerine bir kitap
Kitabi buyuk bir heyecanla okudum artik ben üzerindeki ataleti yenip hep umutlu coşkulu heyecanlı ne istediğini bilen ve bunu yapan bir birey olucam. Artık tembellik yok hareket zamanı. Bunu yazarken bile çok coşkuluyum. Planlarımi yaptım harekete de şu andan itibaren geçiyorum
Ben de sana mutlu bir gün diliyorum.hayalini gerçeklestirip yeni hayaller peşinde koş hep.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selam Funda görünce yazayım dedim neler yapıyorsun?
Ben ara verdim haftaya kadar toparlanmak istiyorum inşallah birkaç güne tekrar başlamak istiyorum
canım benim öncelikle doğum günün kutlu olsun geçmiş ama olsun bilmiyordum sen söylemişken kutlayayımİyi yaptın.
Tökezleye tökezleye devam etmeye çalışıyorum canım. :)
Birkaç gün önce doğumgünüm vardı, o yüzden 3 gün hafif cozurttum. Aileyle kutla, arkadaşlarla kutla derken, birkaç gün sürdü.Ama almadım, aynıyım. Bugünü havuç ağırlıklı salatayla geçirmeyi planlıyorum, biraz da spor.
Hayatımda genel olarak toparlanma evresindeyim, üstüne kilo verince de bonus olacak bana.Son günlerde yine "Ya veremezsem" korkusu sardı. Sabit kalmamda onun da etkisi var sanırım. Ama hepsinin üstesinden geliyorum birer birer.
Sen neler yapıyorsun?
Çok fazla ileri atma, erteledikçe başlamak daha zor oluyor.
canım benim öncelikle doğum günün kutlu olsun geçmiş ama olsun bilmiyordum sen söylemişken kutlayayım
ben de geçen hafta izinliydim hep yolda geçirdim yol yorgunluğunu atamadım hemen iş başı yapınca - şimdilik moral toplama aşamasındayım
bu arada bu korkuların için son aldığım kitabı tavsiye edebilirim hem diyet hem psikoloji anlamında güzel bir kitap
Uzm.Dyt. Simge Çıtak'ın Acil Kilo Veriyorum kitabı... tam bizlik bak alt başlığı bile "takıntılı kadının diyet günlüğü"
canım benim öncelikle doğum günün kutlu olsun geçmiş ama olsun bilmiyordum sen söylemişken kutlayayım
ben de geçen hafta izinliydim hep yolda geçirdim yol yorgunluğunu atamadım hemen iş başı yapınca - şimdilik moral toplama aşamasındayım
bu arada bu korkuların için son aldığım kitabı tavsiye edebilirim hem diyet hem psikoloji anlamında güzel bir kitap
Uzm.Dyt. Simge Çıtak'ın Acil Kilo Veriyorum kitabı... tam bizlik bak alt başlığı bile "takıntılı kadının diyet günlüğü"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?