zayıflayamıyorum iradem çok zayıf :/

barbella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2012
54
0
26
Balıkesir
arkadaşlar merhaba hem yiyip hem pişman olan ben diyet günlüğü başlamaya karar verdim gün içinde ne yedimse yazıcam . motive olamıyorum bi türlü lütfen yardım ..eşim deli gibi spor yapıyor adam fit olcak bnm sporda bitti 2 ay platese gittim inceldima ama kilo veremedim .boyum 170 kilom 78 çok devasa olmasamda fazlam var göbiş var varda var offf yarın diyete kesin başlıcam yarın çiğköfte yapcaktı arkadaşlar napsam off bide ben istedim ama çiğköftede cok kalori yoktur heralde bulgur sonucta dimi :)) adam habire kilo veriyo boğcam adamı az kaldı 98 den 88 e düştü halada devam ediyo yakında aynı kiloya düşces o zaman bn şişman görüncem .o kiloluykene anlaşılmıyodu ne güzel az önce diyet günlüğü okurken kabak cekirdeği çıtladım bi kase çok seviyorum ama offff... ne komik diyet günlüğü okurkene ve cekirdek yerkene karar vermek diyet yapmaya :) :) delidir netse yeridir . hadi bismillah dedim başlıyorum :)

sefgili günlükçüm sabah kaltım 2 bardak su içtim sonra kahvaltıda 1 küçük dilim cavdar ekmeği 1 küçük domates biraz salatalık 1 yumurta bi parca yagsız beyaz peynir ve bi kupa şekersiz limonlu çay içtim.şimdi işe gidiyorum aralarda bol su içicem akşam gene yazarım :)

Öncelikle başladığın yolda başarılar dilerim canım.Gördüm yazmadan edemedim bilgisayar yada tv karşısında birşeyler yenip içilirse doyduğumuzu anlamazmışız birde ne kadar yediğimizi dikkat et hadi kolay gelsin canım

teşekkür ederim hülya arkadaşım bende kimse ilgilenmedi başlıgımla diye üzülüyodum :) Jillian Michaels 30 Day Shred: Level 1 ini indirdim mahzen arkadaşımda okudum bi denicem bakalım hep ebru sallıyla yapıyodum evde sanırım ondan da bıktım bi değişiklik olsun belki iyi gelir :)

evet günlükçümm günaydın sana dün öğleden itibaren yediklerim şöyledir: kuşluk vaktinde 1 şise sade soda 1 saatsonrasında da sade nescafe 2 fincan içtim. saat 1 oldu cici oğlusumun annesi işten geldi saat 1 de beraber 1 kase mercimek corbası biraz coban salata ardından 2 fincan sekersiz cay 2-3 tane tatlı hanımeller bandım cayıma ondan sonracıma 5 e kadar 4-5 bardak su içtim 5 te arkadaşım çiğ köfte yapmıştı biraz lavaş ve çayla ondan yedim . 1 saat sonrada 1 simit yedim deniz kenarına gittik te simiti yemesem daha iyi olcaktı ama pişmanım . birasda meyve suyu içtim.akşam yemek yemedim ama 1 dilim karpuz ve bi küçük kase kabak cekirdegi çıtladım suyumu içip yattım ben şimdi çok mu yemişim ne dersiniz okuyan varsa yorumn yapar mı acep :? :))))

Günaydın. Bana göre çokcana zayıf olduğundan yazsam mı yazmasam mı diyordum ama yalnız bırakmak olmaz şimdi. Ben 1.75cm, 107 kiloyum. Erkekler daha kolay zayıflıyor, madem eşin de diyette, diyet yemekler hazırlaman kolay olur. Benim annemler diyet yapmayıp her şeyi kızarttığı bir de ben bir şeyler yapınca iş çıkartıyosun diye kızdığı için zorlanıyorum.

Yaş 15 Ad Bengisu, memnun oldum

Hedef 60 kg

Son düzenleme:
bengisucum bnm oğlumda seninle aynı yaşta ama ben annene kızdım acıkcası bnm oğlumda aşırı zayıf malesef bnm oğlumun senin gibi problemi olsa onu asla yalnız bırakmazdım ve yemekerini özenle yapardım zayıflasın diye iş cıkarma da ne demek bizim sizden daha degerli daha önemli ne işimiz var ki ? ama sen genede bozma moralini daha coook gencsin azimle başaracagına inanıyorum ama destek şart

Aslında o da öyle ama arada kavga ediyoruz, ben diyete başlıyorum mesela o dün zaten çok yedin bu sabah bari yeme falan diyor. Destek oluyor ama dost acı söylerden bolca pay sahibi yapıyor sağolsun.

Kahvaltım (9.00) : 2 bardak su, 2 dilim tahıllı ekmek, 1 yk patatesli omlet(aslında sadece patatesle yapıldı ama pişirme tarzı olarak omlet), 3 siyah zeytin, 1 çay bardağı süt, domates, salatalık, kırmızı biber.

Merhaba canım.Yediklerinin miktarı hakkında yorum yapamicam ama bi öneri olarak şöyle söyleyim simitle çiğ köfteyi öğlen saatlerinde yeseydin daha iyi olurdu bence.Bide kalorilerini hesaplayabilirsin netten kaç kalori yazıyosun giriyosun yediklerinin kalorisine bakıyosun.Akşam 6 dan sonra abartmadan meyve yiyebilirsin acıkırsan kolay gelsin...

selam günlükçümm :)) anca oturabildim yatsı okunana kadar günlüküme bakayım dedimmm evett ben bugün neler mi yedim anlatayım .kahvaltı : 1 dilim kızarmış tahıllı ekmek,1yumurta ,1domates,1salatalık ,1 kupa limonlu sade çay . kuşlukta 1 sade soda,2 küçümencik şeftali . saat 1 de 1 komposto kasesi patates salatası 2 tane hanımleller ( çayıma banınca cok mutlu oluyorum da )4 te 1 haşlanmış mısır.3 taze incir ,1 minik armut 2 tane kiraz 4 çatal büskivili pasta ... akşam 7 de 1 tabak kurufasulye yemegi (etsiz)çoban salata ,1 dilim tahıllı ekmek. yemekten 1 saat sonra sade kahve (büyükçe 1 fincan) ardından karpuz 4-5 dilim kadar . acaba bugün kaç kalori almışımdır kalori hesabı kuvvetli biri olsa da hesaplayıverse ne iyi olurdu .. bnm çok uykum varr. bolcada su çtim ..kendi kendimi baya motive ettim çok mutluyum yaaa bu günlük işi iyi geldi bana :)))) okuyanlar varsa selamlar. herkesin istediği kiloya düşmesini diliyorum Allahtan şu mubarek cuma gecesi hürmetine herkese hayırlı akşamlar

Ve Aleyküm Selam öncelikle sana kolayliklar ve bol sabir diliyorum.kilo vermek ve onu korumak cidden büyük sabir gerektiyor. ama önünde süper bir motive kaynagin var.esim benim kiloma yaklasiyor olsaydi ne yapar ne eder bir an önce zayiflardim ama masallah beyimiz saldim cayira mevlam kayira havasinda acizane tavsiyem söyle olucak.bana cok yardimi olmustu.bakliyat yemekleriyle birlikte ekmek tüketme derim.birde bir ögünde bir cesit meyve yersen kalori miktarini gözden kacirmazsin.sevgiler

Merhaba bende 38 yaşındayım 85 ke başladım şimdi 74 kiloyum.Üç ay on sekiz günde verdim kiloları gram gramda olsa gitmeye devam ediyor.Canım iki menünüde okudum biraz kafan karışık gibi geldi.Bu da doğal insan zayıglamaya çalışınca ne yesem şimdi oluyor.Çekirdeği tümden bırakmalısın sıcaklarda tansiyonda yapar çiğköfte ile simit aynı gün pek olmamış ilk başlarda unlulardan kaçın bir iki hafta sonra bir lokma tadına bakarak ödül yap kendine.uzun oldu ama kalori hesabi konusuna bir bak derim diyetarkadaşım.com sitesine üye olup yediklerini yazarsan sana hesaplıyor.Başarılar dilerim

yavaş yavaş motive oluyorum arkadaşım :) inşallah düzene girecek .aslını istersen benimkisi tam diyet olayı değilde bi yaşam tarzı olmalı.öbür türlü üstüne alıyorum .2 yıl önce 3 ay powerplate ve platesle 9 kg vermiştim sonrasında ipleri salınca fazlasıyla geri aldım 68 le bıraktıgım sporu bu kış 79 lara cıktım anlayın yani başarıcam inş. sizlerinde destegiyle hedef 60

Günaydın canım

günlüğün hayırlı olsun

karar vermen bile çok güzel inş istedeğin kiloya tez zamanda ulaşırsın

bence kendini diyet gibi değil de sağlıklı beslenmeyi yaşam tarzı halıne getir

bende senin gibi 78 kg ile başlamıştım tam 13 ayda 68 kg düşmüştüüm hatta 62-63 kg düşmüştüm dikkat etmedim 68 kg yine çıktım ama ben herkes gibi değil çok zor kilo verenlerdenım nerdeyse ay 1 kg 2 kg anca veriyorum ama hi bir zaman pes etmedim şimdi ise karatay diyeti yapıyorum istersen bir araştır gerçekten çok doyurucu ve hiç aç kalmıyorsun

seni takip edeceğim

akşam yemeğimin en geç 19,00 ve 20,00 arası bitir ve yemekten sonra hiç bir şey yeme eğerki çok açıkorsan ayran süt içebilrisin

akşam yemeğimin en geç 19,00 ve 20,00 arası bitir ve yemekten sonra hiç bir şey yeme eğerki çok açıkorsan ayran süt içebilrisin

eşim spora gittiği için mecbur en gec 7 de yemek yemiş oluyoruz .kendimi baya frenlemeye başladım :) son 1 aydır tartınmamıştım cesaretim yoktu aslında ama 2 kg verdiğimi farkettim bugün cok sevindim ama anlatamam :)77 değil 75 le başlamışım haberim yomuş baya bi süpriz oldu bana yorumların için teşekkür ederim arkadaşım takip et sen beni yalnız kalmıyım :))

Merhabalarrrr! Hoşgeldinizz!

Yedikleriniz aslında çok değil.Ama yanlış olduğunu düşünüyorum.Hanımeller,komposto,kuru fasulye,bisküvili pasta.Bunlar çok kalorili şeyler, bunlar yerine daha sağlıklı şeyler.(örn:armut gerçekten şekerli ve şekr isteğimi gideriyor.) şu an bu yediklerinle hem aç kalmış olmalısın hemde günlük yemen gereken miktardan bir tık daha az yemiş olmalısın canım. dediğim gibi kahvaltın çok güzel,kuşluk çok güzel,öğle kuru fasulye yemişiz onuda herkes masum biliyor ondandır diye düşünüyorum, ama sonrasında bozulmuş öğlen karbonhidrat tarzı değilde sebze ağırlıklı, sabah karbonhidrat, akşam sadece protein yersen uyurken bile kalori yakarsın.bunu da bil.
arada gelir motive veririm sıkma canını. oğlun kaç kilo bu arada? hadi kolay gelsin...

Canım öncelikle kolay gelsin.Yediklerine şöyle bir baktım.Önemli olan az yemek değil yediklerimizin ne olduğu.şimdi sen aynı gun hem patates hem hem mısır hem kurufasulye.. devam ediyor:)))bunlar hep nişasta içeren besinler.büsküvilerde var .sen karbonhidrat ağırlıklı besleniyorsun.O yediğin bir tane hanımeller yaklaşık 40 kalori.günde 5 tane yesen 200 kalori yapar.bu çok önemli.meyve ye tabi ama miktarı önemli.sonuçta onunda içinde früktoz yani meyve şekeri var.karpuz bol su içeriyor ama kan şekerini hemen artırabilecek bir meyve.karpuz yediğin zaman yanında mutlaka az peynir yada yoğurt yani süt ürünü bulunsun.Senin yedikelrini şöyle bir hesaplarsak yaklaşık1350 _1400.zaten hareketli bir yaşantın yoksa bir bayanın günde 1500_1800 kalori alması lazım.Bu menüyle kilo vermen biraz zor gibi.Bugun yedilerini söyle yaparsak daah iyi olur sanki

sabah: az yağlı az peynir 1 haşlanmış yumurta domates salatalık bir fincan şekersiz çay 1 dilim tam buğday ekmeği
ara 10:00:1 meyve ve1 fincan yeşil çay
Öğle:1 parsiyon ızgara ,bol salata bir kase yoğurt
Ara1430:şimdi karpuzunu yiyebilirsin yanında az peynir
Akşam 7,8 kaşık sebze yemeği (mevsim sebzeleripatlıcan taze fasulye)1 kase çorba ve bol salata
son olarak meyveni ye ama incir vs olmasın .çünkü kalorili meyveler tercih etme ve saat6 dan sonra birsey yememeye dikkat et.Hepimize kolayy gelsin:)))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…