arkadaşlar merhaba hem yiyip hem pişman olan ben diyet günlüğü başlamaya karar verdim gün içinde ne yedimse yazıcam . motive olamıyorum bi türlü lütfen yardım ..eşim deli gibi spor yapıyor adam fit olcak bnm sporda bitti 2 ay platese gittim inceldima ama kilo veremedim .boyum 170 kilom 78 çok devasa olmasamda fazlam var göbiş var varda var offfyarın diyete kesin başlıcam yarın çiğköfte yapcaktı arkadaşlar napsam off bide ben istedim ama çiğköftede cok kalori yoktur heralde bulgur sonucta dimi :)) adam habire kilo veriyo boğcam adamı az kaldı 98 den 88 e düştü halada devam ediyo yakında aynı kiloya düşces o zaman bn şişman görüncem .o kiloluykene anlaşılmıyodu ne güzel az önce diyet günlüğü okurken kabak cekirdeği çıtladım bi kase çok seviyorum ama offff... ne komik diyet günlüğü okurkene ve cekirdek yerkene karar vermek diyet yapmaya :) :) delidir netse yeridir . hadi bismillah dedim başlıyorum :)
bengisucum bnm oğlumda seninle aynı yaşta ama ben annene kızdım acıkcası bnm oğlumda aşırı zayıf malesefbnm oğlumun senin gibi problemi olsa onu asla yalnız bırakmazdım ve yemekerini özenle yapardım zayıflasın diye iş cıkarma da ne demek bizim sizden daha degerli daha önemli ne işimiz var ki ? ama sen genede bozma moralini daha coook gencsin azimle başaracagına inanıyorum ama destek şart
evet günlükçümm günaydın sana dün öğleden itibaren yediklerim şöyledir: kuşluk vaktinde 1 şise sade soda 1 saatsonrasında da sade nescafe 2 fincan içtim. saat 1 oldu cici oğlusumun annesi işten geldi saat 1 de beraber 1 kase mercimek corbası biraz coban salata ardından 2 fincan sekersiz cay 2-3 tane tatlı hanımeller bandım cayımaondan sonracıma 5 e kadar 4-5 bardak su içtim 5 te arkadaşım çiğ köfte yapmıştı biraz lavaş ve çayla ondan yedim . 1 saat sonrada 1 simit yedim deniz kenarına gittik te simiti yemesem daha iyi olcaktı ama pişmanım . birasda meyve suyu içtim.akşam yemek yemedim ama 1 dilim karpuz ve bi küçük kase kabak cekirdegi çıtladım suyumu içip yattım ben şimdi çok mu yemişim ne dersiniz okuyan varsa yorumn yapar mı acep :? :))))
Merhaba bende 38 yaşındayım 85 ke başladım şimdi 74 kiloyum.Üç ay on sekiz günde verdim kiloları gram gramda olsa gitmeye devam ediyor.Canım iki menünüde okudum biraz kafan karışık gibi geldi.Bu da doğal insan zayıglamaya çalışınca ne yesem şimdi oluyor.Çekirdeği tümden bırakmalısın sıcaklarda tansiyonda yapar çiğköfte ile simit aynı gün pek olmamış ilk başlarda unlulardan kaçın bir iki hafta sonra bir lokma tadına bakarak ödül yap kendine.uzun oldu ama kalori hesabi konusuna bir bak derim diyetarkadaşım.com sitesine üye olup yediklerini yazarsan sana hesaplıyor.Başarılar dilerim
selam günlükçümm :)) anca oturabildim yatsı okunana kadar günlüküme bakayım dedimmmevett ben bugün neler mi yedim anlatayım .kahvaltı : 1 dilim kızarmış tahıllı ekmek,1yumurta ,1domates,1salatalık ,1 kupa limonlu sade çay . Kuşlukta 1 sade soda,2 küçümencik şeftali . Saat 1 de 1 komposto kasesi patates salatası 2 tane hanımleller ( çayıma banınca cok mutlu oluyorum da )4 te 1 haşlanmış mısır.3 taze incir ,1 minik armut 2 tane kiraz 4 çatal büskivili pasta ... Akşam 7 de 1 tabak kurufasulye yemegi (etsiz)çoban salata ,1 dilim tahıllı ekmek. Yemekten 1 saat sonra sade kahve (büyükçe 1 fincan) ardından karpuz 4-5 dilim kadar . Acaba bugün kaç kalori almışımdır kalori hesabı kuvvetli biri olsa da hesaplayıverse ne iyi olurdu .. Bnm çok uykum varr. Bolcada su çtim ..kendi kendimi baya motive ettim çok mutluyum yaaa bu günlük işi iyi geldi bana :)))) okuyanlar varsa selamlar. Herkesin istediği kiloya düşmesini diliyorum allahtan şu mubarek cuma gecesi hürmetine herkese hayırlı akşamlar
akşam yemeğimin en geç 19,00 ve 20,00 arası bitir ve yemekten sonra hiç bir şey yeme eğerki çok açıkorsan ayran süt içebilrisin
selam günlükçümm :)) anca oturabildim yatsı okunana kadar günlüküme bakayım dedimmmevett ben bugün neler mi yedim anlatayım .kahvaltı : 1 dilim kızarmış tahıllı ekmek,1yumurta ,1domates,1salatalık ,1 kupa limonlu sade çay . kuşlukta 1 sade soda,2 küçümencik şeftali . saat 1 de 1 komposto kasesi patates salatası 2 tane hanımleller ( çayıma banınca cok mutlu oluyorum da )4 te 1 haşlanmış mısır.3 taze incir ,1 minik armut 2 tane kiraz 4 çatal büskivili pasta ... akşam 7 de 1 tabak kurufasulye yemegi (etsiz)çoban salata ,1 dilim tahıllı ekmek. yemekten 1 saat sonra sade kahve (büyükçe 1 fincan) ardından karpuz 4-5 dilim kadar . acaba bugün kaç kalori almışımdır kalori hesabı kuvvetli biri olsa da hesaplayıverse ne iyi olurdu .. bnm çok uykum varr. bolcada su çtim ..kendi kendimi baya motive ettim çok mutluyum yaaa bu günlük işi iyi geldi bana :)))) okuyanlar varsa selamlar. herkesin istediği kiloya düşmesini diliyorum Allahtan şu mubarek cuma gecesi hürmetine herkese hayırlı akşamlar
selam günlükçümm :)) anca oturabildim yatsı okunana kadar günlüküme bakayım dedimmmevett ben bugün neler mi yedim anlatayım .kahvaltı : 1 dilim kızarmış tahıllı ekmek,1yumurta ,1domates,1salatalık ,1 kupa limonlu sade çay . kuşlukta 1 sade soda,2 küçümencik şeftali . saat 1 de 1 komposto kasesi patates salatası 2 tane hanımleller ( çayıma banınca cok mutlu oluyorum da )4 te 1 haşlanmış mısır.3 taze incir ,1 minik armut 2 tane kiraz 4 çatal büskivili pasta ... akşam 7 de 1 tabak kurufasulye yemegi (etsiz)çoban salata ,1 dilim tahıllı ekmek. yemekten 1 saat sonra sade kahve (büyükçe 1 fincan) ardından karpuz 4-5 dilim kadar . acaba bugün kaç kalori almışımdır kalori hesabı kuvvetli biri olsa da hesaplayıverse ne iyi olurdu .. bnm çok uykum varr. bolcada su çtim ..kendi kendimi baya motive ettim çok mutluyum yaaa bu günlük işi iyi geldi bana :)))) okuyanlar varsa selamlar. herkesin istediği kiloya düşmesini diliyorum Allahtan şu mubarek cuma gecesi hürmetine herkese hayırlı akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?