Zayiflayamiyorum

Hayal1992

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2018
181
7
28
33
Kizlar belki cok büyük bir dert degil ama ben zayiflayamiyorum ne yapsam kilolar gitmiyor, yaklasik 5 ay önce dogum yaptim, 52 kilodan 70 kiloya ciktim, Hep zayif biriyidim en fazla 56 kilo oldugumda panik olup zayiflardim. Emziren anne oldugum icin diyet yapamiyorum , cok yemek de yemiyorum, gayet normal, Allaha sükür sütüm yetiyor, dün ek gidayada basladik bebegim gayet mutlu, Biliyorum en önemlisi bu fakat kendimi cok kötü hissediyorum, ne giysem berbat duruyor, 65 kiloyum, dogumdan sonra sadece üc kilo eksildi sok olmustum resmen :( ne olur tavsiye verin hem
Sütüm etkilenmeden nasil zayiflarim, bu arada boyum 1.56 :( kiloluyum

Canim ek gidaya gectiysen diyete basla ama oyle dengesiz sok diyetler dalan degil saglikli beslenme.ve tabiki yaninda spor ben buyuk oglumun dogumundan sonra plates ve saglikli bi diyeyle bir ayda 8 kilo verdim ve asiri inceldim platesin etkisiyle evde yaptim herseyide sutumde etkilenmedi hic pes etmeden devam edersen basasirirsin ilk basta stresi at kafandan en onemlisi bu. Bende ikinci dogumumu yaptim suan cok baya baya kiloluyum bende ek.gidaya gecince baslamak istiyorum yine eskisi gibi olmak icin suan yememide kesemiyorum cok istahliyim insallah iyice kilo almadan veririm bende.

Ya şimdi çokta diyeti düşünmeyin bebeğimiz mutlumu?Ok
Çok koloriki gıdalar almadıkça zayıflar zayıflamazsanız bile stabil kalırsınız
Sonra artık istediğiniz gibi diyette sporda yaoarsınız

dıyet yapmayın zaten ama saglıklı beslenmek zorundasınız hersey bebegınıze gecıyor cunku sut yoluyla bu yuzden zaten cabuk toparlanırsınız
seker ve seker ıceren yıyınce kanda sekere donusen herseyı kesın
meyvedekı vıtamınlerın hepsı sebzede de var hergun meyve yemek yerıne sebze yersenız hem hacım olarak daha doyurucu olur hem lıf ve gıdadan daha cok yararlanır hem kalorıyı dusuk tutmus olursunuz

kızartmalar unlu mamuller bebege zaten zarar sızede zarar dıkkatlı ve saglıklı beslenın dıyete hıc gerek yok

bırde sutu cogaltan sey su . bol su

Kizlar belki cok büyük bir dert degil ama ben zayiflayamiyorum ne yapsam kilolar gitmiyor, yaklasik 5 ay önce dogum yaptim, 52 kilodan 70 kiloya ciktim, Hep zayif biriyidim en fazla 56 kilo oldugumda panik olup zayiflardim. Emziren anne oldugum icin diyet yapamiyorum , cok yemek de yemiyorum, gayet normal, Allaha sükür sütüm yetiyor, dün ek gidayada basladik bebegim gayet mutlu, Biliyorum en önemlisi bu fakat kendimi cok kötü hissediyorum, ne giysem berbat duruyor, 65 kiloyum, dogumdan sonra sadece üc kilo eksildi sok olmustum resmen :KK43: ne olur tavsiye verin hem
Sütüm etkilenmeden nasil zayiflarim, bu arada boyum 1.56 :KK43: kiloluyum
Aaa aynı ben 😄 bende 5 ay önce doğum yaptım 57 den 70 e çıktım. Doğum yaptım sadece 3,5 kilo gitmişti bende çok şaşırmıştım Şimdi 61 kiloyum ama bu kiloya daha önce hiç çıkmadım nasıl veririm onu düşünüyorum bende fırsat bulsam pilatese gidicem 😩

Diyet yapamıyorsanız sağlıklı beslenin ,spor yapın ve bol su için.
Abur cubur ,ekmek bunları minimuma indirin ,bunların bebeğe faydası yok zaten.
Bol su sütü arttırır ve metabolizmayı hızlandırır.
Sporda eve kondisyon bisikleti alabilirsin özellikle eliptik olursa çok kalori yaktırıyor.
Benim doğumdan sonra kilo verme planım bu şekilde 🥰

Nalet olsun bende ayni durumdayim psikolojim bozuldu gercekten. Kuafore gittim nalet kadin benden daha kilolu aa cok kilo almissin dedi. Baska zaman tekrar gittigimde yaninda bi kiz vardi. Keske boyum senin kadar olsaydi dedi. O ayni kadinda peki kilosu dedi. :/ 1.73 boy 75 kilo :( ya ben zaten ekmek sevmeyen biriyim ekmek iki ucgunde bir belkk yerim oda tost yaparim oyle yerim. Hep kola ve kahvedeb oldu biliyorum. Canim surekli sekerli seyler istiyor. Bunlari icmesem zayiflarim belki ama dayanamiyorum agzimin tadi bile değişiyor aci oluyor. Konuyi takipteyim

Back
X