• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflığım millete dert oldu

herşeyin normali güzel bazen çok zayıflıkta güzel durmuyor benimde çocuklugumdan beri kilo alamama prob var ilkokulda bile öğretmenim kollarımı gösterip bundan ne hayır bekliyorsunuz bile demişligi var somalili diyenlerde vardı hatta annem tanıdık bir eczacı vardı ona götürüp kilo almam için şurup vs.. istemişti onunda kızları vardı obez anneme bi fırça çekmişti ne yapacaksın kilo aldırıp öyle hastalıklı bi zayıflıgım yoktu görüntüde ama gerçekten çok zayıfım kollarım incedir vs.. ben lise zamanlarımda bile 40 kiloyu zor geçiyordum boyum 1.60 şuan 43 kiloyum geçmiş senelerde bi ara 48-49 olmuştum o zaman daha iyiydim yüzüm felan biraz daha dolgundu bu kilo almama birazda genetik baba tarafım zayıftır babam ve erkek kardeşimde öyle zayıf kolay kilo alamıyoruz kardeşim bile şimdi hergün birüsü şey yiyor kilo almak için sporcuların kullandıkları protein tozlarından kullanıyor tavuk yer makarna pilav yulafı birsürü şeyle karıştırır bazısının derdi zayıflamak bazısıda kilo almak için uğraşır
ama azcık kilo bence yakışıyor fazla olmadıgı sürece aşırı zayıflık okadar iyi kendimden biliyorum

:KK62::KK62::KK62::KK62: Çıldıracammmm boyum 1 70 kilom 58 eskiden kilolu biriydim ve kendi isteğimle kilo verdim resmen başıma gelmeyen kalmadı komşular , eş , araba çıldırttılarr kurumuş kalmışım , bugün yine misafirlikte gıcık biri bana bu lafı kulladı Ahu kurumuş dedi içime dert oldu yeter bıktım bu inşalardan , bişey söyleyin a dostlar

Valla bence taş gibi hatunsun ne giysen yakışır bu boy kilo oranına bakılırsa sen onları boşver bnmde boy 176 kilo 83. Diytteym 68 olmak istyrm diyolar o kadar verme sen iyisin ya diyorum 80 kilo genç kadın mı olur genç kız mı olur vs.olsun senin boy uzun boşver diyolar beni çıldırttıyolar. Sen kendi ni nasıl görmk istiyorsan öyle yap öyle ol insanları takma. Onlar bana iyisin dedi diye diyeti bırakacak değilim açıkçası ben de mesela

Hafiften kilolu iki arkadaşımla sohbet ediyoruz, biri çok yakın diğerine gittik. Hepimiz yeni doğum yapmış sayılırız felan... Ben doğumdan sonra kilo verdim dikkat etmeye de çalışıyorum o sıralar. Konu kiloya geldi, en kilolu arkadaş aklınca beni eleştirecek, eşim beni böyle seviyorlara getirdi. Dedim ondan adamlar manken görünce dibi düşüyor... Herkes sustu buz gibi hava... Yakın olan arkadaşım diyete başladı ve şuan çok memnun hayatından. Bana da hep teşekkür eder... Siz lafınızı sakınmayın, alınan alınır, ciddiye alan da sağlığına kavuşur sayenizde. Aynen devam kilonuz gayet iyi bence de

Back
X