- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.813
- 798
Haklisin hayatim yapcak bisey yok :)Ahahahahhahaha daltonlar çok güzeldi maşallah Allah nazardan saklasin çocuk bu hasta ola ola büyüyor malesef
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklisin hayatim yapcak bisey yok :)Ahahahahhahaha daltonlar çok güzeldi maşallah Allah nazardan saklasin çocuk bu hasta ola ola büyüyor malesef
bende 160 a 50 yim zayıfım mutluyumÇıldıracammmm boyum 1 70 kilom 58 eskiden kilolu biriydim ve kendi isteğimle kilo verdim resmen başıma gelmeyen kalmadı komşular , eş , araba çıldırttılarr kurumuş kalmışım , bugün yine misafirlikte gıcık biri bana bu lafı kulladı Ahu kurumuş dedi içime dert oldu yeter bıktım bu inşalardan , bişey söyleyin a dostlar
Ben 170-47 kiloyla evlendim. Beni görseler demekki:)))))Çıldıracammmm boyum 1 70 kilom 58 eskiden kilolu biriydim ve kendi isteğimle kilo verdim resmen başıma gelmeyen kalmadı komşular , eş , araba çıldırttılarr kurumuş kalmışım , bugün yine misafirlikte gıcık biri bana bu lafı kulladı Ahu kurumuş dedi içime dert oldu yeter bıktım bu inşalardan , bişey söyleyin a dostlar
bende 55 veremedim şu 5 kiloya deli olacam:)))))))bende 160 a 50 yim zayıfım mutluyum
Kıskanıyorlar..netÇıldıracammmm boyum 1 70 kilom 58 eskiden kilolu biriydim ve kendi isteğimle kilo verdim resmen başıma gelmeyen kalmadı komşular , eş , araba çıldırttılarr kurumuş kalmışım , bugün yine misafirlikte gıcık biri bana bu lafı kulladı Ahu kurumuş dedi içime dert oldu yeter bıktım bu inşalardan , bişey söyleyin a dostlar
bende alsam iyi olur ama alamıyorumcumlardanım doğuma 56 kg girip 50 kg cıktım uc yıl gecdı haala aynıyımbende 55 veremedim şu 5 kiloya deli olacam:)))))))
İşte bunlar hep kıskançlıktan.Boşver ya ne güzel boy kilo oranın kapa kulaklarını.Çıldıracammmm boyum 1 70 kilom 58 eskiden kilolu biriydim ve kendi isteğimle kilo verdim resmen başıma gelmeyen kalmadı komşular , eş , araba çıldırttılarr kurumuş kalmışım , bugün yine misafirlikte gıcık biri bana bu lafı kulladı Ahu kurumuş dedi içime dert oldu yeter bıktım bu inşalardan , bişey söyleyin a dostlar
Evet kiloluydum eskiden en son 65 civarıkılon guzel aslında nıye dert edıysunkı bence fızıgın cok duzgun oldugu ıcın kesın tombıs olanlar kılona elestırede bulunmuslardır. onlara göre cok zayıf gelmısındır. ama bence guzel yanı 170 58 kılo. hep mı boyeydın oncadan cokmu kıloluydun da kurumusun dedıler?
25 yaşımdayımKac yasindasiniz merak ettim. Belli bir yastan sonra bir anda kilo verilince yuzde, goz cevresinde kirisikliklar belirginlesebiliyor. Ya da yanaklariniz cokmus olabilir. Bence konu fiziginiz ile degil yuzunuzdeki degisim ile ilgili. Genelde ulkemin kadinlari guzelligi her yerde takdir eder, ben kiskancliktan olduguna cok inanmiyorum.