• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflığım millete dert oldu

Ya gercekten millet bayiliyor insanin dis görünüsüne laf sokmaya.
Yeni dogum yapmisim daha hastane yataginda oturuyorum bir komsu gelip ayyy göbek oldugu gibi kalmis dedi.
Ne oldu yani simdi?
Ne oldu onu deyince, neden yani neden?
Yeni dofum yapmisim normal degil mi teyze lastik mi hemen geri cekilsin göbek.

:KK62::KK62::KK62::KK62: Çıldıracammmm boyum 1 70 kilom 58 eskiden kilolu biriydim ve kendi isteğimle kilo verdim resmen başıma gelmeyen kalmadı komşular , eş , araba çıldırttılarr kurumuş kalmışım , bugün yine misafirlikte gıcık biri bana bu lafı kulladı Ahu kurumuş dedi içime dert oldu yeter bıktım bu inşalardan , bişey söyleyin a dostlar
bende 160 a 50 yim zayıfım mutluyum

:KK62::KK62::KK62::KK62: Çıldıracammmm boyum 1 70 kilom 58 eskiden kilolu biriydim ve kendi isteğimle kilo verdim resmen başıma gelmeyen kalmadı komşular , eş , araba çıldırttılarr kurumuş kalmışım , bugün yine misafirlikte gıcık biri bana bu lafı kulladı Ahu kurumuş dedi içime dert oldu yeter bıktım bu inşalardan , bişey söyleyin a dostlar
Ben 170-47 kiloyla evlendim. Beni görseler demekki:)))))

173 cm boyunda 58 kiloydum.Kurumuş iskelet kemik diyolardı.Şimdi hamileyim kilo aldım bu seferde totosunu büyüttü diyolar :işsiz: Geçen bi tanıdık gördü aaa ne kadar kilo almışsın dedi.Hamileyim belki ondandır dedim.Hep bişey dicekler yaranamazsın.

Kıskanıyorlar..net

Dilinle kuş tutsan bir kusur bulur bizim milletimiz. Eskiden çok ayıptı mesala birine şişmansın yada zayıfsın demek yüze karşı.

İşte bunlar hep kıskançlıktan.Boşver ya ne güzel boy kilo oranın kapa kulaklarını.

Benim tavsiyem insanların bu konudaki eleştirilerine kızmak yerine biraz ciddiye alın.nasıl ki fazla kilo kötü duruyorsa fazla zayıflık da kötü bir görüntü veriyor maalesef,çoğunluk böyle söylüyorsa bir sebebi vardır derim ben.

offf bi bitmediler. Böyle konuşanlara ilber hocanın capsleriyle cevap veresim geliyor. Cahil cahil konuşmuşlar. Bir kere kilonuz çok çok normal. Ben de 3 sene önce bekarken 159 boy 48 kiloydum. Vala gayet de memnundum. o zamanlar da bana derlerdi işte yüzün kaşık kadar kaldı, yanağın çöktü bilmemne.. Şimdi de evlenmem ve hamile olmamdan dolayı 53 kilo oldum şimdi de aa senin göbeğin çıkmış, hamile olduğun belli bilmem ne diyorlar. Kısacası insanlar dengesiz.. O yüzden hiiç takma kafana bu cahil cahil konuşan insanları.

kılon guzel aslında nıye dert edıysunkı bence fızıgın cok duzgun oldugu ıcın kesın tombıs olanlar kılona elestırede bulunmuslardır. onlara göre cok zayıf gelmısındır. ama bence guzel yanı 170 58 kılo. hep mı boyeydın oncadan cokmu kıloluydun da kurumusun dedıler?
Evet kiloluydum eskiden en son 65 civarı

Kac yasindasiniz merak ettim. Belli bir yastan sonra bir anda kilo verilince yuzde, goz cevresinde kirisikliklar belirginlesebiliyor. Ya da yanaklariniz cokmus olabilir. Bence konu fiziginiz ile degil yuzunuzdeki degisim ile ilgili. Genelde ulkemin kadinlari guzelligi her yerde takdir eder, ben kiskancliktan olduguna cok inanmiyorum.

Kac yasindasiniz merak ettim. Belli bir yastan sonra bir anda kilo verilince yuzde, goz cevresinde kirisikliklar belirginlesebiliyor. Ya da yanaklariniz cokmus olabilir. Bence konu fiziginiz ile degil yuzunuzdeki degisim ile ilgili. Genelde ulkemin kadinlari guzelligi her yerde takdir eder, ben kiskancliktan olduguna cok inanmiyorum.
25 yaşımdayım

Gencmissiniz. Bilmiyorum, ama kilonuz bence ideal, annenize danisin neden oyle dusunuyorlarmis. O dogruyu soyler size.

Keske ben de zayiflasam (((
Bu gun teraziye ciktim 66,5 gordum (((
Ne spor yapa biliyorum ne de diyet. Asiri istahliyim (((
Ne guzel zayiflaya bilmissiniz, takmayin kimseyi. zamaninda ben de zayiftim, universitede okurken 49 kiloydum, her kes nasil zayifsin der depresyona sokarlardi beni.

Back
X