• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflığım millete dert oldu

:KK62::KK62::KK62::KK62: Çıldıracammmm boyum 1 70 kilom 58 eskiden kilolu biriydim ve kendi isteğimle kilo verdim resmen başıma gelmeyen kalmadı komşular , eş , araba çıldırttılarr kurumuş kalmışım , bugün yine misafirlikte gıcık biri bana bu lafı kulladı Ahu kurumuş dedi içime dert oldu yeter bıktım bu inşalardan , bişey söyleyin a dostlar
boyun 1.70
58 kilo bence çok bile
iri kemikli değilsen

170 boyum. genelde kilom 52 olarak sabittir
3. çocuktan sonra 57 ye çıkmıştım.
şu ara sanıyorum 54 ya da 53 oldum. tartımın pili yok.
iri kemik değilsen kilon az değil bence

:KK62::KK62::KK62::KK62: Çıldıracammmm boyum 1 70 kilom 58 eskiden kilolu biriydim ve kendi isteğimle kilo verdim resmen başıma gelmeyen kalmadı komşular , eş , araba çıldırttılarr kurumuş kalmışım , bugün yine misafirlikte gıcık biri bana bu lafı kulladı Ahu kurumuş dedi içime dert oldu yeter bıktım bu inşalardan , bişey söyleyin a dostlar
ay keşke biride bana deseee :) işin şakası boşver takma kimseyi kilolu olsan şişko diceklerdi

Bende 87 58 e düştüm herkes de tabi ayni size soylenilen laflar gorumcem de dahi hic guzel olmamissin böyle hastalikli gibi olmussun dedi
Kendisi 90 anin uzerindeydi simdi 12 kilo vermis senin gibi olacam dio :KK71:varin siz karae verin artıkın
Kimseyi takmayin en iyisi biz böyle daha guzeliz:KK24:
Benim gorumcede kv ayni.. ablaa nasil bu kdr kilo verionnn: ( yerimde durmuomki yavrum

Yeme gunu yapio musun? Bi gun yedysen ertesi gun dengeliycn baska yolu yokki
Şuan yapamıyorum vermeye devam etmem lazım sadece pazar sabah kahvaltım bir tık daha kuvvetli o günün sabahını kendime ayirdim yeterince verince öyle yapicam

Benim boyum 160. 51 kiloyken herkes dönüp bir daha bakıyordu. Hatta alakasız insanlar yüzüme karşı, durduk yere çok güzel oldugumu soyluyorlardi. 5 kilo alınca (yüzüme cok kilo alıyorum) kimse yüzüme bakmıyordu. Evlendikten sonra 71e kadar çıktım. Zor bela 63e düştüm. Hedefim 50-53. Ama bir kere kilo aldım ya, verince aynı olmuyor, göğüsler sarkmaya başladı bile, sporla duzelmezse doktorun yolunu tutacağız gibi. Dikkat edin kızlar kilo almamaya çalışın. Ne kadar verseniz de aynı olmuyor maalesef. Çatlaklar, sarkmalar da geliyor ardından.
Katılıyorum bir ara 55 i görmüştüm tartıda daha lisedeydim, lise son tatilde 40 a bir düştüm nasıl olduğunu bile bilmiyorum daha da hiç kilo alamadım ve o 15 kilo farkla bile bacaklarımın arkasında çatlak var daha fazla olsaydı neler olurdu bilmiyorum

Şuan yapamıyorum vermeye devam etmem lazım sadece pazar sabah kahvaltım bir tık daha kuvvetli o günün sabahını kendime ayirdim yeterince verince öyle yapicam
Kahvalti onemli.. guclu kahvalti seviorum ben.. cnm ne isterse yiyorum kahvaltida.. aksam ister bise yemiim ama evdeysem tabii..calisiosam ekmek arasi yolda:)

Kahvalti onemli.. guclu kahvalti seviorum ben.. cnm ne isterse yiyorum kahvaltida.. aksam ister bise yemiim ama evdeysem tabii..calisiosam ekmek arasi yolda:)
Aynen pazar günleri kahvaltıya gidiyoruz eşimle kendisinin yeni zevki bu akşama kadar bisey yemeyip sadece salata yapıyoruz onu yiyoruz akşamda sen calisiyormusun çocuklarına kim bakiyor

Iste bu tempo onlarda yok.. hafi kv yasini alms ama gorumce 30 bile degil daha.. brz miskinlik onlarinki .. kendin bise yapmiosan milkete laf etmiycen
Dimi aman gölge etmesinler baska ihsan istemem. Ama dayanamadim gorumceye lafimi soyledim ben şakayla karisik nooldu gibisinden afalladi sakaya vurdu:KK48:

Çekememişlerdir, mındar diyorlar işte...
Niye takıyorsun ki?

"Ben memnunum halimden, Allah size de kuruluk nasip etsin" der güler geçerdim...

Sen hedefindeki kilodaysan, gerisini boşver.

Bakicim esim ben:) oh ne guzel.. pazar ztn skci bi gun guclu kahvalti evde basit menu super
Ikiz falan mı çocukların ay çok soru sordum şuan gözümde süper kahraman gibisin o yüzden söylüyorum bunları evet ama bizim için sıkıcı değil pazarlar tek birbirimize vakit ayırdığınız gün o gün iş yok müşteri yok telefon yok

Ikiz falan mı çocukların ay çok soru sordum şuan gözümde süper kahraman gibisin o yüzden söylüyorum bunları evet ama bizim için sıkıcı değil pazarlar tek birbirimize vakit ayırdığınız gün o gün iş yok müşteri yok telefon yok
3 uz gibi diim:) 5-3 yasinda ikisi kucuk olan 5 aylık:)

O lafi diyen her kimsi kilouysa ayyy nasil kilo almissin sen nasil vercen keskr biraz versen baya almişsin dee yok zayifsada sen nasil zayifladin ben yine iyiyim sen nie boyke oldun napcan dee :) bak o an seni unuturlar

3 uz gibi diim:) 5-3 yasinda ikisi kucuk olan 5 aylık:)
Anammmm hepsi bebe ya Allah yardımcınız olsun kendine vakit ayiramaman çok normal ama az kalmış sabret büyükler için kritik dönem geçmiş kucukde büyüyünce hepsini bir aradan çıkarmış olmanın mutluluğu olur insallah

Anammmm hepsi bebe ya Allah yardımcınız olsun kendine vakit ayiramaman çok normal ama az kalmış sabret büyükler için kritik dönem geçmiş kucukde büyüyünce hepsini bir aradan çıkarmış olmanın mutluluğu olur insallah
Orasi ole olur insallah.. zorlugu suki hasta olunca hepsi birlikte arka arka oluolar.. daha cok bana muhtaclar.. ee tabii kucugun kucuk derdi buyugun buyuk derdi olur.. en kucukte yuruyunce daltonlar gibi gezmeyi dusunuyoruz:)

Allahim her isteyene versin insallah

Orasi ole olur insallah.. zorlugu suki hasta olunca hepsi birlikte arka arka oluolar.. daha cok bana muhtaclar.. ee tabii kucugun kucuk derdi buyugun buyuk derdi olur.. en kucukte yuruyunce daltonlar gibi gezmeyi dusunuyoruz:)

Allahim her isteyene versin insallah
Ahahahahhahaha daltonlar çok güzeldi maşallah Allah nazardan saklasin çocuk bu hasta ola ola büyüyor malesef

Back
X