Zayıflıyorum

Aslinda tatile kadar vermem gerek kilo ama tatilde de yani 3 ay boyunca da diyete devam etcem insallah. Ramazanda da devam sahurda ve iftarda hafif yiyerek devam etcem eger sizde bende varim diyosaniz o zaman daha iyi olur birbirmizi motive ederiz ve 4 ay sonunda benim hedefim toplamda 15 kilo vermek

benim de boyum 1.60 ve azıcık kilo alsam hemen belli oluyor
2 ay içinde 6 kg vermek istiyorum. Hadi bakalım
kızlar evde internetiniz varsa leslie izleyin hareketleri yapın aşırı işe yarıyor

evet cuma günleri tartı günümüz olsun. Her cuma sabah tartılır sonuçları yazarız kızlar

Tamam cuma olsun fark etmez ayrica carsamba deme sebebim hafta sonu kacamagindan uzak durmak amacliydi ama sadece cuma olsun diyosaniz olur tabiiki .bu arada tum gun yediklerimizi yani menulerimizi aksam toplu sekilde yazalim

Kızlar tablo olusturmayi denemedim hic bilmiyorum yapabilirmiyim . Ama normal bir sekilde yazarim ilk sayfaya .

Bugunu baslangıc tarihi ilan ettim arkadaslar .cumaya kadar bakalim ne
kadar kilo vericez
Neyse ben simdi camaşır asıp sonrasında biraz egzersiz yapcam aksam menu paylasimlarinda gorsmek uzere

aynen canım tablo ile uğraşma.
her cuma ilk kim kilo paylaşımı yaparsa onu alıntılayıp bizde devamını getiririz kilolar sayfalar arasında karışmamış olur.
Akşam yemeğim:
*fırında tavuk yemeği ( 1 dilim ekmek ile)
*ayran

spor:
*1 saat tempolu yürüyüş
*30 squat

Sabah ılık su limon 1 tane sarma ( saatleri vermicem hatırlamıyorum ) sonra 1 tane peynirli börek aralarda hep 300 ml su bitiriyorum sonra 1 tane haşlanmış yumurta 1 tane salatalık 3 tane zeytin 2 tane sivri biber. Sonra dondurulmuş fıstıklı bar 1 tane. Sonra dayanamadım 1 tane de dido yedim eşim almış benim için o da yemiyor boşa gitmesin dedim. Sonra tekrar 5 tane sarma 2 tane börek yedim yine bitsin diye yaklaşık 2,3 saattir bişey yemiyorum bebis uyumuyor uyursa musli yicem bi kase ve bugün de böyle bitsin napalim

Sabah
Ara ogun: erik bir catal muz yarim diyet krep
20 dakika egzersiz
19:00
Cekirdek ve baharatli patlak misir birer avuc
2 bardak ayran
Saat 19:00
3 catal makarna
3 kaşık Havuclu yogurt

Canim sabah ne yedigini yazmadin mi benmi gormedim acaba .ama aksam yemegi gayet iyi olmus .spor da cok guzel

Allah bagislasin canim bende cok istiyorum bebegim olsun .ama kısmet 1 senedir istiyorum ama insallah bu ay guzel haberler alirim artik.menune gelince biraz karışık olmus ama olsun yarin daha saglikli beslenirsin insallah

Allah bagislasin canim bende cok istiyorum bebegim olsun .ama kısmet 1 senedir istiyorum ama insallah bu ay guzel haberler alirim artik.menune gelince biraz karışık olmus ama olsun yarin daha saglikli beslenirsin insallah

Ya sorma çok saçma sapan besleniyorum 2 gun evvel daha iyiydi annemin doğum günü falan girdi araya pastalar börekler hala var ara ara tirtikladim işte. Bunun dışında haftada bi kaz kez yürüyüşe çıkıyorum yarım saat falan böyle işte. Bu arada inşallah, senin de kucağın dolsun çok tatlı bişey sinirleri alt üst ediyor ama sinirlendiğinde bile karşında gülen minik bi tip var düşün. :)))

Evet tahmin edebiliyorum:) elbette zorluklari olacak ama Allah verir kolaylığini insallah:) o yuzden ben dahil isteyen herkese nasip etsin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…