hoş buldum hatuncuğumSagol canm hosgeldin bu kilolar gidecek
Ne fotosu canim? Tartilma gunumuz bence cumartesi ve carsamba gunu olsun .boyumuzda yakinmis seninle1.65 gülüm. Tartilma günümüz hangi gün? Bi de foto çektiniz mi ?
Ne fotosu canim? Tartilma gunumuz bence cumartesi ve carsamba gunu olsun .boyumuzda yakinmis seninle
evet cuma günleri tartı günümüz olsun. Her cuma sabah tartılır sonuçları yazarız kızlar
Kızlar tablo olusturmayi denemedim hic bilmiyorum yapabilirmiyim . Ama normal bir sekilde yazarim ilk sayfaya .
Bugunu baslangıc tarihi ilan ettim arkadaslar .cumaya kadar bakalim ne
kadar kilo vericez
Neyse ben simdi camaşır asıp sonrasında biraz egzersiz yapcam aksam menu paylasimlarinda gorsmek uzere
Saģol canmKolay gelsiiiiin
Canim sabah ne yedigini yazmadin mi benmi gormedim acaba .ama aksam yemegi gayet iyi olmus .spor da cok guzelaynen canım tablo ile uğraşma.
her cuma ilk kim kilo paylaşımı yaparsa onu alıntılayıp bizde devamını getiririz kilolar sayfalar arasında karışmamış olur.
Akşam yemeğim:
*fırında tavuk yemeği ( 1 dilim ekmek ile)
*ayran
spor:
*1 saat tempolu yürüyüş
*30 squat
Allah bagislasin canim bende cok istiyorum bebegim olsun .ama kısmet 1 senedir istiyorum ama insallah bu ay guzel haberler alirim artik.menune gelince biraz karışık olmus ama olsun yarin daha saglikli beslenirsin insallahSabah ılık su limon 1 tane sarma ( saatleri vermicem hatırlamıyorum ) sonra 1 tane peynirli börek aralarda hep 300 ml su bitiriyorum sonra 1 tane haşlanmış yumurta 1 tane salatalık 3 tane zeytin 2 tane sivri biber. Sonra dondurulmuş fıstıklı bar 1 tane. Sonra dayanamadım 1 tane de dido yedim eşim almış benim için o da yemiyor boşa gitmesin dedim. Sonra tekrar 5 tane sarma 2 tane börek yedim yine bitsin diye yaklaşık 2,3 saattir bişey yemiyorum bebis uyumuyor uyursa musli yicem bi kase ve bugün de böyle bitsin napalim
Allah bagislasin canim bende cok istiyorum bebegim olsun .ama kısmet 1 senedir istiyorum ama insallah bu ay guzel haberler alirim artik.menune gelince biraz karışık olmus ama olsun yarin daha saglikli beslenirsin insallah
Evet tahmin edebiliyorum:) elbette zorluklari olacak ama Allah verir kolaylığini insallah:) o yuzden ben dahil isteyen herkese nasip etsin rabbimYa sorma çok saçma sapan besleniyorum 2 gun evvel daha iyiydi annemin doğum günü falan girdi araya pastalar börekler hala var ara ara tirtikladim işte. Bunun dışında haftada bi kaz kez yürüyüşe çıkıyorum yarım saat falan böyle işte. Bu arada inşallah, senin de kucağın dolsun çok tatlı bişey sinirleri alt üst ediyor ama sinirlendiğinde bile karşında gülen minik bi tip var düşün. :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?