- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 32
Evet tahmin edebiliyorum:) elbette zorluklari olacak ama Allah verir kolaylığini insallah:) o yuzden ben dahil isteyen herkese nasip etsin rabbim
canım kahvaltıyı yazmayı unutmuşumCanim sabah ne yedigini yazmadin mi benmi gormedim acaba .ama aksam yemegi gayet iyi olmus .spor da cok guzel
Menun guzel canım ama sanki az gibi.en azindan iki ana bir ara ogun yapmani tavsiye ederim--kahvaltı:--
yağsız tost
domates
salatalık
şekersiz çay
--akşam yemeği:--
1 kase yoğurt
2 mücver
3 litre su
1 mil leslie
Bulundugum yerde hurma yok memlekete gidince bende hurmayı eksik etmicem diyetimden evet elmada yogurtta iyi bir tercih olur sonradan acikıp yanls besinlere yonelmemek icin saglikli ara ogunlere yer verelim.bide benim sindirim problemim var yemeyince hepten metobolizmam yavaslyo o yuzden diyeti de saglikli bir sekilde surdurmek onemli .ben 10 kilo verdim evet spor yaptm ama cok sıkı spor yapmadim bide duzenli beslenmedigim icin galiba simdi hafif sarkma oldu vucudumda .o yuzden cook hizli kilo verip saģlıģimi bozmak istemiyorum açıkçasi korkuyorum.yavas saglikli ve kalici kilo vermek olmali hedef .evet canım ara öğün şart aslında. kahve içtiğim için akşama kadar pek aç hisetmiyorum ama 1 elma yesem yada 1 kase yoğurt yesem daha iyi olacak gibi. hurma ve 1 ceviz de çok iyi geliyor tok tutuyor aslında onu deneyelim hepimiz
Afiyet olsun canım düne gore cok hafif olmus menun guzel yani .ama toplu halde yazalım menulerimizi daha iyi gorur birbirimize yorum yaparizBen 19.30 da son öğünü yedim bi kase musli 1 kibrit kutusu kadar süzme peynir. O kadar. Sabaha kadar su devam
Aynen canım bende oyleyim.ama sıvı tüketyorum su 2 lt icyorum hergun ama ev hanimiyim ev isleri haric ve arada bir spor ve gezme harici hareketli bir hayatim yok sanirim ondan oluyo .ama kilo verdikce duzene girer umarım.ben çok şükür su tüketiyorum bol bol. kimileri su içmeyi unutuyor resmen, misal annem. Oruçlu olsa bile yarım bardak su içiyor. En az 3 litre içiyorum günde. benim de metabolizmam çok yavaş ve 1 paket cips yesem inanın 3 kilo alıyorum resmen göbeğim bira göbeği gibi çıkıyor ve yakamıyorum. Umarım güzel ve sağlıklı kilo verebiliriz
bende evdeyim şuan çalışmıyorum canım. Ben bekarım :) ev işleri de en yorucu sporlardan olabiliyor. Sürekli yemek, temizlik yapıyoruz sonuçta :) iş yapmadığım günlerde youtube açıp leslie 1 mil yapıyorum. 15 dk'lık spor fakat epey terletiyor beni. Ardından duş alıp rahatlıyorum terleri üzerimden atıyorum canımAynen canım bende oyleyim.ama sıvı tüketyorum su 2 lt icyorum hergun ama ev hanimiyim ev isleri haric ve arada bir spor ve gezme harici hareketli bir hayatim yok sanirim ondan oluyo .ama kilo verdikce duzene girer umarım.
canımm tebrik ederiimmKızlar bunlar 1 aylık değişimim bugün çektim. İlk fotoğrafta sağdaki yeni soldaki 1 ay öncesi. Alttaki fotoğrafta da soldaki yeni sağdaki 1 ay öncesi yani tam tersi. 1 ay içinde 4.5 kg verdim, hatırlatmak isterim, akşam kapanışta bugün neler yedigimi yazarım.
Cok iyiKızlar bunlar 1 aylık değişimim bugün çektim. İlk fotoğrafta sağdaki yeni soldaki 1 ay öncesi. Alttaki fotoğrafta da soldaki yeni sağdaki 1 ay öncesi yani tam tersi. 1 ay içinde 4.5 kg verdim, hatırlatmak isterim, akşam kapanışta bugün neler yedigimi yazarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?