Zayıflıyorum

Ilık su limon ( her sabah )
1 tane muz
1 saat sonra 1 tane yumurta 1 tane salatalık 1 tane biber 3 tane siyah zeytin ve kibrit kutusu süzme peynir aralarda yine su

8:45 de kalktim
10 :00 da yaptim kahvaltimi cunkuesimi bekliyorum. Erken yapmak cok onemli ama bilyosunz o yuzden kahvaltiyi erken yapalim .bildignz üzre erken saatlerde metbolzmamız daha hızli calsyo
Gelelim kahvaltma
2 has yum.
1 domates 1 salatalık
2 zeytin 2 yk ton balgi (haslama yumrtann yaninda cok svyorum)
Yarım dilim ekmek

Ara ogun 5 erik
40 dakika spor

Saat 17:00 Aksam yemegim
Kücuk bir kase tavuk ciger
Bir kepce yayla corbasi
3 catal makarna (sütte pisrdim ve bir tatli kasigi yag koydum icine ) hafifdi yani ama tabiki bu hafta daha makarna yemek fazla karbonhdratinda zarari var

Saat 19:00 sekersiz kahve

2 lt su

--kahvaltı:--
yağsız tost
domates
salatalık
şekersiz çay

--akşam yemeği:--
1 kase yoğurt
2 mücver

3 litre su
1 mil leslie

evet canım ara öğün şart aslında. kahve içtiğim için akşama kadar pek aç hisetmiyorum ama 1 elma yesem yada 1 kase yoğurt yesem daha iyi olacak gibi. hurma ve 1 ceviz de çok iyi geliyor tok tutuyor aslında onu deneyelim hepimiz

Bulundugum yerde hurma yok memlekete gidince bende hurmayı eksik etmicem diyetimden evet elmada yogurtta iyi bir tercih olur sonradan acikıp yanls besinlere yonelmemek icin saglikli ara ogunlere yer verelim.bide benim sindirim problemim var yemeyince hepten metobolizmam yavaslyo o yuzden diyeti de saglikli bir sekilde surdurmek onemli .ben 10 kilo verdim evet spor yaptm ama cok sıkı spor yapmadim bide duzenli beslenmedigim icin galiba simdi hafif sarkma oldu vucudumda .o yuzden cook hizli kilo verip saģlıģimi bozmak istemiyorum açıkçasi korkuyorum.yavas saglikli ve kalici kilo vermek olmali hedef .

Ben 19.30 da son öğünü yedim bi kase musli 1 kibrit kutusu kadar süzme peynir. O kadar. Sabaha kadar su devam
Afiyet olsun canım düne gore cok hafif olmus menun guzel yani .ama toplu halde yazalım menulerimizi daha iyi gorur birbirimize yorum yapariz

ben çok şükür su tüketiyorum bol bol. kimileri su içmeyi unutuyor resmen, misal annem. Oruçlu olsa bile yarım bardak su içiyor. En az 3 litre içiyorum günde. benim de metabolizmam çok yavaş ve 1 paket cips yesem inanın 3 kilo alıyorum resmen göbeğim bira göbeği gibi çıkıyor ve yakamıyorum. Umarım güzel ve sağlıklı kilo verebiliriz

Aynen canım bende oyleyim.ama sıvı tüketyorum su 2 lt icyorum hergun ama ev hanimiyim ev isleri haric ve arada bir spor ve gezme harici hareketli bir hayatim yok sanirim ondan oluyo .ama kilo verdikce duzene girer umarım.

Aynen canım bende oyleyim.ama sıvı tüketyorum su 2 lt icyorum hergun ama ev hanimiyim ev isleri haric ve arada bir spor ve gezme harici hareketli bir hayatim yok sanirim ondan oluyo .ama kilo verdikce duzene girer umarım.
bende evdeyim şuan çalışmıyorum canım. Ben bekarım :) ev işleri de en yorucu sporlardan olabiliyor. Sürekli yemek, temizlik yapıyoruz sonuçta :) iş yapmadığım günlerde youtube açıp leslie 1 mil yapıyorum. 15 dk'lık spor fakat epey terletiyor beni. Ardından duş alıp rahatlıyorum terleri üzerimden atıyorum canım

Kızlar bunlar 1 aylık değişimim bugün çektim. İlk fotoğrafta sağdaki yeni soldaki 1 ay öncesi. Alttaki fotoğrafta da soldaki yeni sağdaki 1 ay öncesi yani tam tersi. 1 ay içinde 4.5 kg verdim, hatırlatmak isterim, akşam kapanışta bugün neler yedigimi yazarım.

Eklentiler

• IMG_20170524_082037.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_20170524_082243.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 59
canımm tebrik ederiimm ilk fotograf ile son fotograf arasındaki fark muhteşemmomuzlar, göbek, bel, kalça müthiş erimiş. Yılmak yok haydi spora
herkes bugün en az 30 squat ve vücut egzersizleri yapsın hatunlar

Cok iyi tebrikler. Degişimi fark edince insan mutlu oluyo degilmi bende eski fotolarimla simdikini kiyaslayinca gercekten mutlu oluyorum.hedef kiloma inince cooook memnun olcam

Bugunku menum
Sabah 2 krep (tam bugday unuda vardi icinde) sekersiz cay
Bir kucuk kase sütlu tatli.(bu olmadi biliyorum ama yazin arada bir sütlu tatlilar ve sade dondurmalar tercih edilebilir
Saat 16:00 (aksam yemeğim)
Bir kepçe barbunya
Bir dolma

Gerekirse bir tane meyve yerim

2 lt su 45 dakika spor

kahvaltı: tost ekmeği ile tost, domates, salatalık, maydonoz, şekersiz çay

akşam yemeği: 5 kaşık tavuk yemeği, 1 dilim ekmek, tuzsuz ayran

kahve ( malesef 3'ü 1 arada kahve içtim 1 adet 3'ü 1 arada kahve 1 hamburger ile eş değermiş) şekersiz kahveye alışsam çok iyi olacak. Özellikle regl ve sınav döneminde kahveyi çok tüketiyorum

1 saat spor, 30 squat, 20 bacak egzersizi

2 litreye yakın su içtim

Bu ortadaki dobic de benim ve çanağım dogumdan 9 gün sonra 18 şubata çekildi.

Doğaçlama menüme gelicek olursam
Sabah ılık su limon ardından bi kase musli yanında süzme peynir. Daha sonra 2 tane fıstıklı dondurulmuş bar. En son 18.00 da limonlu ezogelin çorbası. Şuan acıktım muhtemelen son kalan barı yerim bi de yumurta haşlar akşam kahvaltısı yapar ve kapatırım günü 7.30 gibi

Eklentiler

• Screenshot_2017-05-24-18-39-52.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 50
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…