İnsallah canim merakla bekliyoruzkızlar dayanamadım ve bugün tartıldım cumaya size güzel haberlerim vaarrrrrr
Afiyet olsun canim ama Bu saatten sonra fıstikli bar yerine bir kase yogurt yada bir meyve yada bir haslama yumurta yemen daha guzel olur tabi tercih senin canimBu ortadaki dobic de benim ve çanağım dogumdan 9 gün sonra 18 şubata çekildi.
Doğaçlama menüme gelicek olursam
Sabah ılık su limon ardından bi kase musli yanında süzme peynir. Daha sonra 2 tane fıstıklı dondurulmuş bar. En son 18.00 da limonlu ezogelin çorbası. Şuan acıktım muhtemelen son kalan barı yerim bi de yumurta haşlar akşam kahvaltısı yapar ve kapatırım günü 7.30 gibi
en kısa zamanda 60'ları göreceksin canımİnsallah canim merakla bekliyoruzbende artik 6lari gormek istiyorum bi 69 olsam gerisi gelcek de
İnsallah canımmen kısa zamanda 60'ları göreceksin canımbende bi 59'u görseydim zil takıp oynayacam
Dün menu paylasamadim ama morelim cok bozuktu cocugum olamiyacakmis benim bebegim olamazmis esimin sprm sonucu 0 cikti tüp bebek demiş Allahım hic boyle birsey yasayacagimi bilemezdim ama rabbimin dedigi olur. Allah bana da benim gibi olan herkesede sabir versin .gercekten cok zormus .ama umudumu kaybetmicem iyi bir doktor bulup ne gerekiyosa yapcam insallah maddi yondende karsilayabiliriz .cok üzgünüm kocam daha da üzgün ama o beni motive etmeye calşıyo kıyamam
Dün menu paylasamadim ama morelim cok bozuktu cocugum olamiyacakmis benim bebegim olamazmis esimin sprm sonucu 0 cikti tüp bebek demiş Allahım hic boyle birsey yasayacagimi bilemezdim ama rabbimin dedigi olur. Allah bana da benim gibi olan herkesede sabir versin .gercekten cok zormus .ama umudumu kaybetmicem iyi bir doktor bulup ne gerekiyosa yapcam insallah maddi yondende karsilayabiliriz .cok üzgünüm kocam daha da üzgün ama o beni motive etmeye calşıyo kıyamam
Hayır canım esim ogretmen doguya atandi 1 yildir dogudayiz iki hafta sonra memlekete gitcez insallahİstanbulda misin ?
Allah razı olsun canımcanım hayatta imkansız diye bir şey yoktur. Tıp ilerledi ve artık moral ve sabır ile her şey oluyor. Çevremizde artık hemen hemen herkesin tüp bebeği oluyor. Siz birbirinize inanın ve deneyin. Dua edeceğim sizin için. Bu günlerde dua her kapıyı açar sende umut et ve dua et. Maddi yönden de karşılarsınız hiç dert etme anlaştık mı geleceğin ennn tatlı annesiii
Hayır canım esim ogretmen doguya atandi 1 yildir dogudayiz iki hafta sonra memlekete gitcez insallah
Allah razi olsun canim not aldım numarasiniVe Furkan beye şehir dışından gelip olumlu sonuç alan çok. Hakkınızda hayırlısı
Canim seni anliyorum bende oyleyim arıda olsa bocek de olsa herturlu hayvandan ürkerim ve cok telaş yaparım .bazen gercekten insana zahmet ediyolar. Cozüm olarak camlarinda sineklik yoksa kesinlikle tavsiye ederim bende olmasaydi sineklik herhalde surekli ugrasiyo olurdumBenim menüm falan yok arkadaşlar öğlen 1 den akşam 8 e kadar benim menüm yok. Mutfağımda kocaman essek arısıyla karşılaştım tam karşımda uçuyordu bana bakarak sağ sol sağ sol ve kapkara kocaman tombul biseydi zayıf olmanın güzelliğini bi kez daha anladım nutkum tutuldu yemin ederim onu görmemle kapıyı yüzüne kapatmam ve bidaha mutfağa girememem bir oldu. O korkuyla gittim bi de kayinvalidemi aradım pederi de al gel görev var Mutfağım işgal edildi diye. Nitekim geldiler de 50 dakikalık yürüyüş mesafesi yoldan arabayla, korktuğum başıma da geldi. Anneme demiştim ki onlar gelene kadar o arı kaybolur ordan. Hakikaten girdiler sesleri dinliyorum dışardan yok yok yok ne vizzz sesi ne başka bişey heryeri indirdiler aşağı sagolsunlar yok yani. Mutfak balkonunu açtılar hemen çıkmıştır herhalde pek girmeye cesaret edemiyorum. Yemin ediyorum size öyle biseydi ki sandığın başına gitse oy kullanır. Sinirlerim bozuk o yüzden.
Neyse sabah ılık su limon
Müsli
Sulu patates yemeği pilavli
300 ml süt
Ondan sonra 8 de 2 tane yine dondurulmuş fıstıklı bar yedim ( çok seviyorum çok da ucuz )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?