• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflıyoruum :)

squaattt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2012
87
4
28
İstanbul
daha önce anlatmıştım yinede özet geçeyim :) çok zayıf bi çocukluk geçirdim taa ki anasınıfına kadar ne zaman başladım anasınıfına aldım kiloları ve 13 senedir şişkoyum ben :( üniversiteye başladım bu yıl buraya gelmeden önce 68 kiloya kadar düştüm ve burada 7 ayda 84 kiloya çıktım. Artık okulda incecik kızları gördükçe sinirlerim bozulur oldu. Ve ayvalıkta okuyorum ben deniz kum güneş hesabı hani. Yazda geliyo mini etekler şortlar giymek varken eşofman pantolon giymek istemiyorum. hoş içine sığdığım pantolonda kalmadı ya artık :/ neyse 10 gün önce spor salonuna yazıldım ve aksatmadan gidiyorum. aynı zamanda diyetisyenede gidiyorum ve diyet yapıyorum. daha tartılmadım yarın tartılıp ölçüleceğim ama inceldiğimi hissediyorum yavaş yavaş. En azından sağlıklı besleniyorum ve annem 1 aydır görmüyodu beni İstanbulda oldukları için 3 gün önce geldiğinde dilek İstanbula geldiğin halin yok zayıflamışsın dedi :) Her zaman dediğim gibi kilolu olmak kaderim olmayacak buraya geldiğim kiloyla geri döneceğim istanbula :)

3 ayda hedefim 70 kiloya düşmek inşallaah :)

Çocukluğumdan beri hiç çok zayıf olmadım ama bu defa diyetisyene gidiyorum tam 3.5 kilo verdim . Her şey bir yana rahatladığımı hissediyorum .

Bende öyleydim herkes şişko diye dalga geçiyodu hatta bi keresinde bi çocuktan hoşlanıyodum o kız şişko ben ona bakmam demişti. İnşallah sende istediğin hedefe ulaşırsın canıım :)

Back
X