ZaYıFLıYoRuZ-》MuTLuYuZ -》 iNCeLiYoRuZ :)

Unicorn_s

Kac kiloyum yazmaya gerek var mi ruhum 21 gram
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2014
12.026
24.201
348
39
Takım Kurallari
1- Sağlıklı ve dengeli beslenilecek
2- 15 gunde 1 tartı günü
3- Ayda bir kez vücut ölçüm günüdür

Dikkat edecegimiz konular
* Menü bildirimi
* Menü icerikleri
* Su miktarı
* Spor bildirimi
* Paylaşım yapmaya özen
* Bir öğün diyet dışı beslenildiyse bir sonraki öğün hemen toparlamaca
* Tarti günleri dışında kesinlikle tartıya çıkılmayacak gerekiyorsa tartı pili çıkarılacak

Rahat olacagimiz konular
*her hafta her gun tartı bildirimi yok
*Tarti stresi yok kurallari uyguluyorsak tartı bizden korkmali dimi

* Yeni katılımcı Alınacaktır

Katılımcılar
1- @milad_tbBoy:1.69--> Baslangic:01.04.16--> Baş.kg:100.6-->Guncel: 101.0-->Fark+)0.4kg
2- ekim2009 Boy:1.66-->Başlangıç:01.04.16--> Baş.kg:99.4-->Guncel:100.1-->Fark+)0.7kg
3- metra Boy:1.75-->Başlangıç:01.04.16-->Baş.kg.:101.5-->Guncel:99.0 -->Fark: 2.5kg

Vücut Ölçüleri
@milad_tb göbek:104/100 bel:97/96 kalca:118/117 bacak:72/71Göğüs :109/107
ekim2009 göğüs: 113/115 bel:111/107 göbek:122/116 kalca:120/120
metra bel:99 göğüs:116 göbek:116 kalca:117 bacak:70

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba miladcim bende senin gibi kilo yonunden cok kotu bir sene gecirdim ve biraz daha kilo aldim piskolojim iyice yerlerde ama artik toparlanma vakti geldi yaza ne kaldi şurda biran once kurtulmamiz lazim şu kilolardan eger kabul edersen seninle yeni bir baslangic yapmak isterim sabah tartilip kilomu bildiririm insallah şimdilik iyi geceler canim

Mrb canım tabiki beraber silkelenip zayiflayalim insallah. Ben diğer sayfaya yazmaya devam edecegim ayni zamanda buraya da yazacağım.. yarin bizim için yeni bir başlangıç olsun ve bu sayfa bizim için zayif gunlere kavusmaya vesile olsun..

Gunaydin bugun cuma ve hayirli bir gun boyle guzel bir gunde baslamak insallah bize iyi gelir ve sabah tartildim ve tam 89.5 kilo geldim ama biliyorum ki cok da odemim var cunku kac gundur hep tuzlu yiyorum ama yinede yaklasik bi 5 kilo kadar aldim ama olsun vericez bu kilolari

Baslangic 89.5
Hedef ramazana baslamadan 70 kilo

Hayirli cumalar

Hayırlı cumalar aysuncum.. fazla kilo almamissin benimle kiyasla :) ramazan iyi bir hedef bende 80 olmak istiyorum o zamana kadar bu defa basarmam gerek erteleyerek bunu yiyeyim daha sıkı baslarimlarla olmuyor bu bogazi tutmak lazim baska caresi yok bunus birlikte başaracagiz bu günlükte bunun şahidi olacak insallah hadi kilolarla savaş başlasın

Sabah uyaninca 500 ml su
Kahvalti 11 de
Yağsız kasarli light ekmekli tost
200 ml süt

Ara 13.45 de
2 leblebi
3 y.k yogurt içine
2 y.k. yulaf ezmesi
2 doğranmış gun kurusu
Tarcin serpip yedim

2.ara 16.30 da
2 y.k sari leblebi

Aksam 18.30da
8 y.k. z.yagli sebze yemegi
2 parca tavuk
2 dilim light ekmek
Yogurt

Ara 20 30da
Sütlü kahve yanında 1 kaşık sari leblebi

Toplam 2.5 litre su ictim bu arada bugunluk spor yok..

hayırlı olsun günlüğün miladımmm gazan mübarek ola

Sabah
1 haşlanmış yumurta, 1 t.k petek bal
4 zeytin, 1 kk beyaz peynir
Domates, salatalik, biber
2 dilim light ekmek, çay.

K
Sabah
1 haşlanmış yumurta, 1 t.k petek bal
4 zeytin, 1 kk beyaz peynir
Domates, salatalik, biber
2 dilim light ekmek, çay.

Kahvaltin guzel canim bayagi doyurucu olmali. Umarim oglen ve aksamin da iyi olur. Bence cok cesitlendurme. Mesela dun h sebze hem tavuk yemistun bence birini tercih edip yanina salata Yoğurt olabilir. Bu sadece tavsiye. Tabisi sen en iyisini bilirsin canim.

Himm doğru diyosun canim midemi kucultmeliyim.. tavsiyelerine her zaman açığım en iyisini bilsem bu kadar kilo almazdim dimi

Ogle
3 kucuk parca et
2 kasik makarna
Salata

Ara
Yarim ceviz
cay

2.ara
1 muz
1 bardak süt

Aksam
1kepce sebzeli et
2 dilim ekmek
3 kasik yogurtlu kırmızı biber kizartmasi

Ara
1 bardak süt

Kahvalti

2 light ekmek arası
1 kk beyaz peynir
2 dilim domates
2 dilim salatalik
2 dilim biber

Ara
1 cay bardagi süt
1 hurma
1 kucuk avuc leblebi

Öğle
1.5 kepce kadar dunden kalma sebzeli et
3 kasik yogurt
2 dilim light ekmek

Merhaba, ben de bu sabah itibariyle 100.8 im. İki haftadır dikkat ediyorum. Önümde uzun bir yol var. 11 aylık bir kızım var, doğumdan sonra da hızla kilo almaya devam ettim maalesef. İlk etapta 85 E düşmeyi hedefliyorum. Bu başlığı görünce merhaba demek istedim, çok sık giremeyebilirim ama elimden geldiğince bakacağım. Sana da başarılar Canım...

Ara
2 ince dilim üzümlü kek

Aksam
3 kasik kuru fasulye

Uzumlu keklere ceza olsun diye amsam ara ogununu kaldırıyorum gerci yetmez biliyorum ama cezasizda kalmasin bari

Merhaba canim kilolarimiz cok yakin ramazan a kadar bende 80 olmayi hedefliyorum sen biraz dikkat edersen daha hizli kilo verirsin hem bebeginden dolayi ister istemez aktif ve hem de emzirme sayesinde yediklerini depolamamis olursun.. her zaman beklerim canim sana da basarilar