Merhaba miladcim bende senin gibi kilo yonunden cok kotu bir sene gecirdim ve biraz daha kilo aldim piskolojim iyice yerlerde ama artik toparlanma vakti geldi yaza ne kaldi şurda biran once kurtulmamiz lazim şu kilolardan eger kabul edersen seninle yeni bir baslangic yapmak isterim sabah tartilip kilomu bildiririm insallah şimdilik iyi geceler canim
Mrb canım tabiki beraber silkelenip zayiflayalim insallah. Ben diğer sayfaya yazmaya devam edecegim ayni zamanda buraya da yazacağım.. yarin bizim için yeni bir başlangıç olsun ve bu sayfa bizim için zayif gunlere kavusmaya vesile olsun..
Hayırlı cumalar aysuncum.. fazla kilo almamissin benimle kiyasla :) ramazan iyi bir hedef bende 80 olmak istiyorum o zamana kadar bu defa basarmam gerek erteleyerek bunu yiyeyim daha sıkı baslarimlarla olmuyor bu bogazi tutmak lazim baska caresi yokGunaydin bugun cuma ve hayirli bir gun boyle guzel bir gunde baslamak insallah bize iyi gelir ve sabah tartildim ve tam 89.5 kilo geldim ama biliyorum ki cok da odemim var cunku kac gundur hep tuzlu yiyorum ama yinede yaklasik bi 5 kilo kadar aldim ama olsun vericez bu kilolari
Baslangic 89.5
Hedef ramazana baslamadan 70 kilo
Hayirli cumalar
hayırlı olsun günlüğün miladımmm gazan mübarek olaSelamlar 30 yaşında 2 erkek çocuk annesiyim hayatimin son 11 yılı yarı yada tam obez olarak geçti.. zaten 11 yıllık evliyim 1.5 yılım başarısızlıklarla geçmiş olsa da onları unutup yoluma en bastan başlıyorum..
Kilom bugün itibariyle 103.6
Hedefim 70 kg (şimdilik)
hayırlı olsun günlüğün miladımmm gazan mübarek ola
Sabah
1 haşlanmış yumurta, 1 t.k petek bal
4 zeytin, 1 kk beyaz peynir
Domates, salatalik, biber
2 dilim light ekmek, çay.
K
Kahvaltin guzel canim bayagi doyurucu olmali. Umarim oglen ve aksamin da iyi olur. Bence cok cesitlendurme. Mesela dun h sebze hem tavuk yemistun bence birini tercih edip yanina salata Yoğurt olabilir. Bu sadece tavsiye. Tabisi sen en iyisini bilirsin canim.
Hayırlı olsun arkadaşım günlüğün Rabbim inşallah hedefine ulaştırır
Merhaba, ben de bu sabah itibariyle 100.8 im. İki haftadır dikkat ediyorum. Önümde uzun bir yol var. 11 aylık bir kızım var, doğumdan sonra da hızla kilo almaya devam ettim maalesef. İlk etapta 85 E düşmeyi hedefliyorum. Bu başlığı görünce merhaba demek istedim, çok sık giremeyebilirim ama elimden geldiğince bakacağım. Sana da başarılar Canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?