Selam canım günlüğün hayırlı olsun inşallah veririz şu bela olan kiloları zor ama imkansız değil. bende çok iradesizim bu konuda zaten fazla olan kilonun üstüne son yıllar aldığım kilolarda eklenince durum facia
Ben 87 kiloydum diyet yapıyorum şuan 83 lerdeyim yaptığım sadece kalori saymak bi siteden yediklerimi hesaplıyorum dikkat ediyorum abur cubur yemiyorum hepsi buHosgeldin canım Teşekkürler.. evet imkansiz degil biraz isteyip cabalayinca olmayacak sey yok Allahin izniyle.. sen kac kilosun diyet yapıyor musun?
bende 1 gün ellemiyorum bekliyorum zatenBugun mayaladigim yogurdum var yarin kirarim artik guzel olsun diye bir gun ellemiyorum gece mi içiyorsun yoğurt suyun canim?
bende 1 gün ellemiyorum bekliyorum zaten
gece sabah aklıma ne zaman eserse içiyorum kendi suyuyla ayran cacıkta yapıyorum bu hafta hep yaptım 2 sütçüden ayrı ayrı süt alınca bol yoğurt yapabiliyorum:)
ne demek gülüm faydalı gördüğümüz herşeyi paylaşıcaz ki sonunda zayıflayıp sağlıklı güzel hatunlar olarak rahat dolanalım :)Iyi bari sabah ne cikarsa icerim inşallah yogurdun suyunu bende cacik ve ayranda kullaniyorum. sağol tavsiyen icin bitanem..
ne demek gülüm faydalı gördüğümüz herşeyi paylaşıcaz ki sonunda zayıflayıp sağlıklı güzel hatunlar olarak rahat dolanalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?